Ποιος είσαι ανάλογα με το μπάνιο σου

Ή αλλιώς, δείξε μου το μπάνιο σου να σου πω ποιος είσαι.
SHARES

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι σου, δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, το οποίο μαρτυράει λίγα παραπάνω σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα.

Πρόκειται φυσικά για το μπάνιο, το οποίο λειτουργεί σαν καθρέφτης της προσωπικότητάς σου. Αν είσαι ακατάστατος και λίγο αδιάφορος για την κατάσταση γύρω σου, αυτό θα βγαίνει και στον τρόπο που διατηρείται ο συγκεκριμένος χώρος, ενώ αν είσαι τακτικός και τελειομανής, τότε πιθανότατα και το μπάνιο σου θα λάμπει από καθαριότητα και αρμονία.

Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί το μπάνιο του όπως θέλει, να κάνει σε αυτό ό,τι επιθυμεί και να το έχει σε όποια κατάσταση τον ευχαριστεί. Εμείς δεν κρίνουμε. Το μόνο που έχουμε να σημειώσουμε, είναι πως ό,τι μπάνιο κι αν έχεις, όπως κι αν το φροντίζεις, ένα μπάνιο από τις μοντέρνες και όμορφες συλλογές της Ideal Standard θα ταιριάζει σίγουρα στα γούστα και τον χαρακτήρα σου.

Για να δεις όμως τι τύπος είσαι ανάλογα με το μπάνιο σου, ετοιμάσαμε ένα κουίζ-καθρέφτη. Πριν κοιταχτείς, απάντα με ειλικρίνεια.

Share
 

24Media Network

Με λάθος κόσμο παίζουν

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τα... κατορθώματα του μπασκετικού Ολυμπιακού και για Αγγελόπουλους - Γιαννακόπουλο που ξεχνάνε το κόκκινο DNA.

 

Photos

Οι νέοι Ghostbusters είναι εδώ στην πρώτη τους φωτογραφία

Who you gon' call? Την Carrie Coon, τον Finn Wolfhard και τη McKenna Grace. Α, και τον Paul Rudd που ξέφυγε από τη φωτογραφία. Μαζί με το καστ βρίσκεις τον σκηνοθέτη Jason Reitman και τον πατέρα του, Ivan Reitman, που είχε σκηνοθετήσεις τις δύο πρώτες ταινίες του franchise.

POP για τις δύσκολες ώρες

Marvel

4 Spider-Men μετά, ποιος είναι ο καλύτερος;

Πώς επηρεάζει το τέλος του Iron Man τη ζωή του Peter Parker; Πώς έγινε ο Jake Gyllenhaal ένας από τους καλύτερους κακούς της Marvel; Και ποιος από όλους τους Spider-Men είναι ως τώρα ο αγαπημένος μας;

Social Man
PROMO