Ποιος είσαι ανάλογα με το μπάνιο σου

Ή αλλιώς, δείξε μου το μπάνιο σου να σου πω ποιος είσαι.
SHARES

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι σου, δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, το οποίο μαρτυράει λίγα παραπάνω σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα.

Πρόκειται φυσικά για το μπάνιο, το οποίο λειτουργεί σαν καθρέφτης της προσωπικότητάς σου. Αν είσαι ακατάστατος και λίγο αδιάφορος για την κατάσταση γύρω σου, αυτό θα βγαίνει και στον τρόπο που διατηρείται ο συγκεκριμένος χώρος, ενώ αν είσαι τακτικός και τελειομανής, τότε πιθανότατα και το μπάνιο σου θα λάμπει από καθαριότητα και αρμονία.

Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί το μπάνιο του όπως θέλει, να κάνει σε αυτό ό,τι επιθυμεί και να το έχει σε όποια κατάσταση τον ευχαριστεί. Εμείς δεν κρίνουμε. Το μόνο που έχουμε να σημειώσουμε, είναι πως ό,τι μπάνιο κι αν έχεις, όπως κι αν το φροντίζεις, ένα μπάνιο από τις μοντέρνες και όμορφες συλλογές της Ideal Standard θα ταιριάζει σίγουρα στα γούστα και τον χαρακτήρα σου.

Για να δεις όμως τι τύπος είσαι ανάλογα με το μπάνιο σου, ετοιμάσαμε ένα κουίζ-καθρέφτη. Πριν κοιταχτείς, απάντα με ειλικρίνεια.

Share
 

24Media Network

Το χόμπι του Ρικ Πιτίνο δεν μπορείς να το πιστέψεις

O Ρικ Πιτίνο λατρεύει το μπάσκετ. Είναι το πάθος του. Το χόμπι του είναι κάτι που αφορά αγώνες, όχι όμως και ανθρώπους. Διαβάστε με τι ασχολείται από τη δεκαετία του '80 ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για τη διασκέδαση του.

H νέα βαθμολογία της Basket League

O Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών για την αποχώρηση του από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Basket League.

 
PROMO
Social Man