QUIZ

Πόσα ξέρεις πραγματικά για τα burgers;

Ένα ζουμερό κουίζ για να τεστάρεις τις γνώσεις σου πάνω στο ωραιότερο φαγητό του σύμπαντος.

Το burger είναι ιεροτελεστία και για να σε σεβαστεί, πρέπει να το σεβαστείς, για να σε ανταμείψει με το γαστρονομικό ντελίριο που σου αξίζει, πρέπει να του φερθείς γλυκά, όμορφα, με την προσοχή που αξίζει στην μοσχαρίσια αμβροσία που κάποιος έκλεψε απ’ τους θεούς και την έφερε εδώ, σε μας τους ανθρώπους. Ευλογημένος να ‘ναι.

Οφείλεις να γνωρίζεις, λοιπόν, μερικά πράγματα για τα burgers -αν τα αγαπάς πραγματικά- και με αυτό το κουίζ που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις τι γνωρίζεις, όχι σε μας, αλλά κυρίως στον εαυτό σου.

Τώρα μάλιστα που άνοιξε και το 1ο Pax Burgers στην Αθήνα και σε περιμένει στην Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12, χρειάζεσαι μια μικρή επανάληψη στις βασικές γνώσεις, για να ξέρεις τι να πρωτοπαραγγείλεις.

Γιατί στο Pax Burgers, έχουν πάθος με το φρέσκο burger και έχουν γεύσεις που ικανοποιούν το γούστο του κάθε burger lover. Μετά τη μεγάλη τους επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, το burger που έχουν λατρέψει οι Θεσσαλονικείς έκανε εδώ και λίγες μέρες την εμφάνισή του και στην street food σκηνή της Αθήνας. Το μαγαζί στην Αθήνα αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή, καθώς φιλοξενείται σε ένα παλιό νεοκλασσικό με cozy ατμόσφαιρα και urban αισθητική, ενώ έμφαση στην ατμόσφαιρα δίνει η ανοιχτή κουζίνα, όπου ετοιμάζονται όλα τα πιάτα με την παραγγελία. To πάθος της ομάδας για την τέχνη του burger υποδηλώνεται από το motto “We are the burger masters, we are the Burgeristas”.

Το 1ο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του τον Νοέμβριο του 2013, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πολυσύχναστη και δημοφιλή Καλαποθάκη. Δεν άργησε να προστεθεί και το αδελφάκι του, τον Μάρτιο του 2014, με ένα πιο γρήγορο service, on the go, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Οι άνθρωποί του έχουν πάθος με το φρέσκο burger. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι κορυφαίας ποιότητας, εκλεκτά, και προετοιμασμένα για να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες γεύσεων. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην ποιότητα των υλικών: οι πατάτες είναι φρέσκες και hand cut, οι σως φτιάχνονται καθημερινά στο μαγαζί, τo burger bun ψήνεται καθημερινά και δεν περιέχει συντηρητικά.

Κάνε το κουίζ, καλή επιτυχία και καλές βόλτες απ’ το νέο καλύτερο burger place της Αθήνας.

Site: www.paxburgers.gr

Facebook Page: www.facebook.com/PaxBurgersKalapothaki/

Instagram: www.instagram.com/paxburgers/