Πόσο για τα πανηγύρια είσαι;

Μην το παίρνεις στραβά, ίσα ίσα που στο αποτέλεσμα θα βρεις και το πανηγύρι που σου ταιριάζει.
SHARES

Παραδοσιακά, ο Αύγουστος στο νησί έχει τσαμπούνα, έχει βιολιά, έχει λαούτα, της Παναγιάς (που γιορτάζει) τα μάτια έχει. Τα νησιώτικα πανηγύρια που ο ξένος τύπος συχνά πυκνά αναφέρει τέτοια εποχή και προτείνει στους τουρίστες που σκοπεύουν να επισκεφθούν την Ελλάδα να μην τα χάσουν, είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά ενός ξέγνοιαστου, εκτονωτικού και διασκεδαστικού καλοκαιριού.

Για τα πανηγύρια στο νησί και δη στην Ικαρία, έχουν γραφτεί αρκετά σε αυτό το site ώστε να μην έχω να συμπληρώσω και πολλά πέρα από μερικές φωτογραφίες που ίσως σε βάλουν στο κλίμα του σημερινού κουίζ. Το οποίο επαναλαμβάνω με ένα σποϊλεράκι ότι δεν πρόκειται να σε βγάλει 'τρία πουλάκια κάθονταν' ούτε δύο ούτε κανένα.

Απλώς σήμερα θα μάθουμε (περιμένω αποτελέσματα) ποιο πανηγύρι σου πηγαίνει. Σε ποιο νησί οφείλεις να ρίξεις μία γυρωβολιά. Να το ζήσεις πανηγυριώτικα. Έτοιμος λοιπόν;

(Κεντρική Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Τσακαλίδης/ SOOC)

Share
 

24Media Network

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός που θυσιάστηκε

Η άφιξη με παραπανίσια κιλά, ο δρόμος της καθιέρωσης. Τα χρόνια μακριά από την Τούμπα και η επιστροφή. Το περιβραχιόνιο και το "τιναφτορε". Τα καθοριστικά γκολ, η θυσία και τα δάκρυα. Ο Αντώνης Τσακαλέας γράφει για τη σχέση του Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης θύμισε Τζόρνταν!

Το τρελό καλάθι που σημείωσε ο Γιάννης κόντρα στους Πίστονς ξύπνησε μνήμες στους φίλους του ΝΒΑ, αφού θύμισε το καλάθι του Τζόρνταν στους Τελικούς του 1991!

 
POP για τις δύσκολες ώρες
PROMO
Social Man