Πόσο καλά ξέρεις το Έπος του '40;

Και μερικές ακόμη ερωτήσεις για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
SHARES

Την ημέρα του 'ΌΧΙ' είναι μία καλή ευκαιρία για μια μικρή επανάληψη πάνω στα γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα και ολόκληρο τον πλανήτη. Γι' αυτό σκεφτήκαμε εδώ στο Oneman να φτιάξουμε ένα κουίζ, το οποίο όχι μόνο θα σε βοηθήσει να τεστάρεις τις γνώσεις σου, αλλά θα σε κάνει -αφού το τελειώσεις- να ανατρέξεις και σε σχετικές σελίδες για να μάθεις περισσότερα.

Οι ερωτήσεις που ακολουθούν αφορούν κάποια πολύ σημαντικά γεγονότα, πρόσωπα και ημερομηνίες που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο τις ταραγμένες εκείνες ημέρες.

Απλά να θυμάσαι, ότι σε περίπτωση που πατήσεις την λάθος απάντηση, πας απευθείας στην επόμενη ερώτηση. Μην κολλήσεις και ακόμα ψάχνεις τη σωστή, θα στη βγάλει στο τέλος. Έχει σημασία αυτό, γιατί μπροστά σου έχεις μόλις 2,5 λεπτά για να ολοκληρώσεις το τεστ.

Για να σε δούμε:

 

Share
 

24Media Network

Προκρίθηκε στον... πόντο

Η Ρουμανία επικράτησε με 3-1 σετ επί της Πορτογαλίας και έκανε δώρο στην Ελλάδα, η οποία προκρίθηκε στους "16" του Eurovolley, με διαφορά ενός πόντου στην τριπλή ισοβαθμία.

Ο ήρωας της Σλάβια

Ο Πίτερ Ολαΐνκα ήταν ο ήρωας για τη Σλάβια στο Μιλάνο. Ο 23χρονος Νιγηριανός έχει περάσει μια ζωή με τιμωρίες ομάδων, μπλεξίματα στις μεταγραφές του και όχι ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμούς.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Γιατί το 'Joker' κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι της Βενετίας

Πώς κέρδισε το 'Joker' το μεγάλο βραβείο και πώς θα επηρεάσει την υπόλοιπη χρονιά; Ποια ήταν η πραγματικά καλύτερη ταινία του φεστιβάλ και ποιο νέο όνομα σκηνοθέτη πρέπει να θυμάσαι; Θα είναι αυτά τα χειρότερα βραβεία του event για τον ιστορικό του μέλλοντος;

Λόγω Τιμής, η προφορική ιστορία

Οι συντελεστές της σειράς εξομολογούνται στιγμές από την πιο 'εσύ κι εγώ' παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Social Man
PROMO