Πόσο καλά ξέρεις τους ελληνικούς δρόμους;

Ξέρεις ποια έχει μεγαλύτερο μήκος, η Μεσογείων ή η Κηφισίας;
SHARES

Υπάρχουν κάποιες στιγμές, όταν οδηγείς, που σου έρχεται μια αδάμαστη επιθυμία να φύγεις για λίγο, να περάσεις τον προορισμό σου και να συνεχίσεις. Μπορεί να μην το κάνεις αλλά και μόνο η σκέψη ότι μπορείς είναι αρκετά ανακουφιστική.

Αυτό που σε εμποδίζει μπορεί να είναι η τεμπελιά, μπορεί να είναι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, μπορεί να είναι και η βενζίνη. Ας το παραδεχτούμε. Είναι σημαντικό κομμάτι και η βενζίνη. Και αν για τα υπόλοιπα δεν ξέρουμε, για τη βενζίνη μπορούμε να βοηθήσουμε.

Στο μεγάλο του διαγωνισμό το ραδιόφωνο News 24/7 στους 88.6 δίνει κάθε μέρα σ' έναν τυχερό ακροατή 88,6 λίτρα βενζίνης σε συνεργασία με την EKO Greece. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου εδώ.

Αφού τα λύσουμε όλα αυτά, προχωράμε έτοιμοι να καταπιούμε χιλιόμετρα. Αλήθεια όμως, πόσο καλά πιστεύεις ότι ξέρεις τις αποστάσεις. Πόσο καλός είσαι στο να τις υπολογίζεις; Αν θεωρείς ότι είσαι, μπορείς να μας το αποδείξεις απαντώντας στο παρακάτω κουίζ. Αν όχι, πάντα είναι καιρός να μάθεις.

 

Share
 

24Media Network

"Νικήστε τον ΠΑΟ"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακό στο προπονητικό κέντρο κι επανέλαβε ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και ζήτησε νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ορχήστρα στην κόλαση

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αποκαλύπτει τι έγινε στο κολασμένο "Καραϊσκάκη" με τη λήξη, αναλύει τις κινήσεις Μαρτίνς – Ποτσετίνο στη σκακιέρα και μας βάζει στο κλίμα του ντέρμπι.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Γιατί το 'Joker' κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι της Βενετίας

Πώς κέρδισε το 'Joker' το μεγάλο βραβείο και πώς θα επηρεάσει την υπόλοιπη χρονιά; Ποια ήταν η πραγματικά καλύτερη ταινία του φεστιβάλ και ποιο νέο όνομα σκηνοθέτη πρέπει να θυμάσαι; Θα είναι αυτά τα χειρότερα βραβεία του event για τον ιστορικό του μέλλοντος;

Λόγω Τιμής, η προφορική ιστορία

Οι συντελεστές της σειράς εξομολογούνται στιγμές από την πιο 'εσύ κι εγώ' παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Social Man
PROMO