Πόσο καλά ξέρεις τους ελληνικούς δρόμους;

Ξέρεις ποια έχει μεγαλύτερο μήκος, η Μεσογείων ή η Κηφισίας;
SHARES

Υπάρχουν κάποιες στιγμές, όταν οδηγείς, που σου έρχεται μια αδάμαστη επιθυμία να φύγεις για λίγο, να περάσεις τον προορισμό σου και να συνεχίσεις. Μπορεί να μην το κάνεις αλλά και μόνο η σκέψη ότι μπορείς είναι αρκετά ανακουφιστική.

Αυτό που σε εμποδίζει μπορεί να είναι η τεμπελιά, μπορεί να είναι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, μπορεί να είναι και η βενζίνη. Ας το παραδεχτούμε. Είναι σημαντικό κομμάτι και η βενζίνη. Και αν για τα υπόλοιπα δεν ξέρουμε, για τη βενζίνη μπορούμε να βοηθήσουμε.

Στο μεγάλο του διαγωνισμό το ραδιόφωνο News 24/7 στους 88.6 δίνει κάθε μέρα σ' έναν τυχερό ακροατή 88,6 λίτρα βενζίνης σε συνεργασία με την EKO Greece. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου εδώ.

Αφού τα λύσουμε όλα αυτά, προχωράμε έτοιμοι να καταπιούμε χιλιόμετρα. Αλήθεια όμως, πόσο καλά πιστεύεις ότι ξέρεις τις αποστάσεις. Πόσο καλός είσαι στο να τις υπολογίζεις; Αν θεωρείς ότι είσαι, μπορείς να μας το αποδείξεις απαντώντας στο παρακάτω κουίζ. Αν όχι, πάντα είναι καιρός να μάθεις.

 

Share
 

24Media Network

 

Photos

Οι νέοι Ghostbusters είναι εδώ στην πρώτη τους φωτογραφία

Who you gon' call? Την Carrie Coon, τον Finn Wolfhard και τη McKenna Grace. Α, και τον Paul Rudd που ξέφυγε από τη φωτογραφία. Μαζί με το καστ βρίσκεις τον σκηνοθέτη Jason Reitman και τον πατέρα του, Ivan Reitman, που είχε σκηνοθετήσεις τις δύο πρώτες ταινίες του franchise.

POP για τις δύσκολες ώρες

Marvel

4 Spider-Men μετά, ποιος είναι ο καλύτερος;

Πώς επηρεάζει το τέλος του Iron Man τη ζωή του Peter Parker; Πώς έγινε ο Jake Gyllenhaal ένας από τους καλύτερους κακούς της Marvel; Και ποιος από όλους τους Spider-Men είναι ως τώρα ο αγαπημένος μας;

Social Man
PROMO