Πόσο καλά ξέρεις τους ελληνικούς δρόμους;

Ξέρεις ποια έχει μεγαλύτερο μήκος, η Μεσογείων ή η Κηφισίας;
SHARES

Υπάρχουν κάποιες στιγμές, όταν οδηγείς, που σου έρχεται μια αδάμαστη επιθυμία να φύγεις για λίγο, να περάσεις τον προορισμό σου και να συνεχίσεις. Μπορεί να μην το κάνεις αλλά και μόνο η σκέψη ότι μπορείς είναι αρκετά ανακουφιστική.

Αυτό που σε εμποδίζει μπορεί να είναι η τεμπελιά, μπορεί να είναι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, μπορεί να είναι και η βενζίνη. Ας το παραδεχτούμε. Είναι σημαντικό κομμάτι και η βενζίνη. Και αν για τα υπόλοιπα δεν ξέρουμε, για τη βενζίνη μπορούμε να βοηθήσουμε.

Στο μεγάλο του διαγωνισμό το ραδιόφωνο News 24/7 στους 88.6 δίνει κάθε μέρα σ' έναν τυχερό ακροατή 88,6 λίτρα βενζίνης σε συνεργασία με την EKO Greece. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου εδώ.

Αφού τα λύσουμε όλα αυτά, προχωράμε έτοιμοι να καταπιούμε χιλιόμετρα. Αλήθεια όμως, πόσο καλά πιστεύεις ότι ξέρεις τις αποστάσεις. Πόσο καλός είσαι στο να τις υπολογίζεις; Αν θεωρείς ότι είσαι, μπορείς να μας το αποδείξεις απαντώντας στο παρακάτω κουίζ. Αν όχι, πάντα είναι καιρός να μάθεις.

 

Share
 

24Media Network

Γυάλισε το μάτι του!

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για το διπλό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Κάουνας, όπου μέχρι πέρσι υπέφερε και τα πολλά μπράβο στον Γιώργο Βόβορα για την αποφασιστικότητα των παικτών του.

Το σκαμνί της κρεμάλας

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος είδε τον Ολυμπιακό να βαδίζει εκ του ασφαλούς στη νίκη και ξαφνικά σε τέσσερα λεπτά να …διαλύει τα πάντα.

 

Σινεμά

10 βραβεία για το 60ό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Για μια ακόμη χρονιά το ΟΝΕΜΑΝ κάλυψε το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς. Είδαμε ταινίες, μιλήσαμε με κόσμο, παρακολουθήσαμε σόου, φάγαμε βροχή, και γυρίσαμε για να ξεδιαλέξουμε τα highlights.

POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO