EUROKINISSI
QUIZ

Πόσο καλά θυμάσαι τους προπονητές του Ολυμπιακού;

Το κουίζ δεν φέρει ευθύνη αν όσο απαντάς έχουμε ακόμα μία αλλαγή στον πάγκο.

Αφού η ομάδα κερδίζει, ας μην την αλλάξουμε‘ έγραφα πριν από σχεδόν 2,5 χρόνια, αμέσως μετά την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Από τότε, το μόνο που τελικά έμεινε ίδιο είναι το πληκτρολόγιο με το οποίο έγραψα το κείμενο, αφού η ομάδα άλλαξε σχεδόν όλους τους παίκτες, περίπου οκτακόσιους προπονητές, αλλά και πρόεδρο. Δεν μπορείς να πεις, δεν βαριέσαι ποτέ.

Πριν λίγες ημέρες, είχαμε την δεύτερη φετινή αλλαγή προπονητή, με τον Όσκαρ Γκαρθία να αντικαθιστά τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος είχε αντικαταστήσει με τη σειρά του τον Μπέσνικ Χάσι που είχε επίσης αντικαταστήσει τον Τάκη Λεμονή. Μπερδεύτηκες;

Από το 1996 και την πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς μέχρι και σήμερα, ο Ολυμπιακός έχει σαρώσει τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, χάνοντας μόλις τα 2 εξ αυτών.  Κι όμως, στα σχεδόν 22 αυτά χρόνια, οι αλλαγές προπονητή είναι πάρα πολλές, με άλλους να κάθονται καιρό, άλλους μέρες, άλλους να φεύγουν κι άλλους να ξανάρχονται. Χαμός, η φράση ‘ηλεκτρική καρέκλα’ δεν έχει βγει τυχαία.

Πόσο εύκολο είναι να θυμάσαι όλες αυτές τις αλλαγές και τους διαφορετικούς προπονητές που έχουν κάτσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια; Μη βιαστείς να απαντήσεις, ετοιμάσαμε ολόκληρο κουίζ για να έχεις και αποδείξεις:

Κεντρική φωτογραφία: Eurokinissi