Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.
SHARES

Η εποχή της Trash TV ήταν μια καλύτερη εποχή της ελληνικής τηλεόρασης. Υπήρχαν όντως πολλά σκουπίδια, αλλά κατά κάποιον τρόπο βρίσκονταν στη χωματερή. Ήταν εξορισμένα σε συγκεκριμένες ζώνες τηλεθέασης και σε συγκεκριμένα κανάλια και ήταν εντελώς δική σου επιλογή το αν θα έρθεις σε επαφή μαζί τους.

Οι εκπομπές αυτές καθ' αυτές δεν προσποιούνταν ότι ήταν κάτι διαφορετικό απ' αυτό που πραγματικά ήταν - έφεραν την τρασίλα τους με περηφάνια και χωρίς προκατάληψη. Και οι τηλεθεατές τους -εμείς- ξέραμε χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ότι βλέπουμε κάτι φοβερά σάιπο. Αλλά το κάναμε με δική μας ευθύνη και χωρίς ελαφρυντικά. Το 'Ερωτοδικείο' δεν ήταν Next Top Model. Δεν υπερεκτιμούσε τον ρόλο του, δεν πουλούσε κοινωνικό μήνυμα, βουτούσε στην αθλιότητα με το κεφάλι κι αναδυόταν λουσμένο με μια γλίτσα που σήμερα πια, με την πατίνα του χρόνου που έχει περάσει, μοιάζει σχεδόν γοητευτική.

Δεν είναι γοητευτική, ποτέ δεν ήταν. Αλλά ήταν μια τίμια guilty pleasure. Τόσο περιθωριοποιημένη και απενοχοποιημένη ώστε να τη θυμόμαστε σήμερα σχεδόν με νοσταλγία και να αναπολούμε την αθωότητά της. Αλήθεια, πόσο καλά τη θυμάσαι; Κυρίως: πόσο καλά θυμάσαι τους καλτ πρωταγωνιστές της;

Δες την εικόνα, εντόπισε τα πρόσωπα που σε έκαναν κάποτε να γελάσεις (κάποιοι συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι σήμερα) και γράψε τα ονόματά τους. Στα ελληνικά, με πεζοκεφαλαία ή πεζά γράμματα (όχι κεφαλαία). Κάποιοι έγιναν γνωστοί με το παρατσούκλι ή με την ιδιότητά τους, οπότε θυμήσου αυτό και όχι το όνομά τους. Έχεις στη διάθεσή σου δυόμισι λεπτά. Όσο μισή διαφήμιση για μασαζοκαλσόν. Βασανίσου.

Share
 

24Media Network

Ο Ολυμπιακός προς την Α2: Οκτώ απόψεις για την απόφαση των Αγγελόπουλων

Οι Αγγελόπουλοι δεν έκαναν πίσω, ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε στα play-off απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον οι ερυθρόλευκοι οδεύουν προς την Α2. Ο Μάνος Μίχαλος, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Σπύρος Καβαλιεράτος, ο Γιάννης Φιλέρης, ο Θέμης Καίσαρης και ο Χάρης Σταύρου παίρνουν θέση για την απόφαση του Ολυμπιακού.

Η ασπίδα του Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται στοχευμένη ενίσχυση και επιτέλους έναν κεντρικό αμυντικό να δίνει ασφάλεια. Το χάρισμα του Βαλμπουενά και η θωράκιση του Φορτούνη. Ο Τσάρλυ αναλύει.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Το τέλος της εποχής των torrents

Η πειρατική σημαία στο διαδίκτυο κυματίζει μεσίστια. Θα ζήσουμε τη στιγμή που θα αποσυρθεί για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας;

Social Man
PROMO