ΚΟΥΙΖ

Ρε, ποιος το ‘λεγε αυτό το τραγούδι;

15+1 κομμάτια που στα τιμημένα 90's ήξερες απέξω και ανακατωτά. Τους στίχους, γιατί για τους καλλιτέχνες διατηρούμε τις αμφιβολίες μας.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με το σημερινό κουίζ -σπαζοκεφαλιά (καμενιά είναι ο σωστός ορισμός αλλά τέλος πάντων) που αλήθεια, κρατήθηκα με νύχια και με δόντια να προσθέσω πρόλογο. Να πω ένα ‘καλησπέρα και καλή βραδιά’ βρε παιδί μου.

Εντάξει, άντε επειδή είσαι εσύ, θα σου πω πώς ξεκίνησε όλο αυτό. Μην σε νοιάζει δεν πρόκειται να αρχίσω τις φλυαρίες. Θέλω περισσότερο από σένα να μάθω τα αποτελέσματά σου.

*soundtrack Στο Ασανσέρ που Συναντιόμαστε παρακαλώ, ευχαριστώ.

Λοιπόν, ήμασταν και τρώγαμε στο τραπέζι όταν κάποιος (αλήθεια δεν θυμάμαι ποιος, αλλά μου φαίνεται πως ήταν ο Μίχαλος) μας σπαζοκεφάλιασε να προσπαθούμε να βρούμε τον τραγουδιστή των 90’s που έμοιαζε λέει πολύ με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Μετά από ένα τρελό brainstorming, καταλήξαμε στο Χρήστο Αντωνιάδη. Αρχικά, σόρι Μάνο, αλλά δεν μοιάζουν. Και δεύτερον, εκείνη την ώρα, ο Ηλίας είπε: “Τι έλεγε αυτός ρε παιδια;” Εγώ απάντησα σε φάση ξερόλα , καλέ ο Αντωνιάδης έχει πει το ‘Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες. Μαζί σου νιώθω τόσο δυνατός’ και άλλα. Ο Ηλίας σοκ. “Ο Αντωνιάδης το έλεγε αυτό;

Όπως καταλαβαίνεις, ήταν θέμα χρόνου μέχρι να δεις αυτό το κουίζ στη σελίδα μας.

Καλή επιτυχία. Κάνε με περήφανη!