Σου δίνουμε το τραγούδι, μπορείς να θυμηθείς το videogame;

Μια μικρή βουτιά στην ψηφιακή νοσταλγία.
SHARES

Ένα βασικό μέρος της gaming εμπειρίας και της νοσταλγίας για τα games έρχεται με νότες. Κομμάτια που έχουν αποθηκευτεί μέσα στη μνήμη μας (αν έχουν στίχους τα θυμόμαστε απ'έξω) συνδεδεμένα με εικόνες είτε μέσα από το ίδιο το game είτε από την εμπειρία του να το παίζεις. Άλλα από την παιδική ηλικία και άλλα από τη βαθιά εφηβεία.

Με βάση το χαρακτηριστικό αυτό, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το κουίζ στο οποίο καλείστε να αποδείξετε ότι έχετε καλή μνήμη, μουσικό αυτί και γνώσεις gaming. Μέσα από κλιπάκια των 8-11 δευτερολέπτων ακούτε ένα κομμάτι και διαλέγετε τη σωστή από τις τρεις επιλογές. Θυμηθείτε απλά να πατήσετε τον ήχο στο εικονίδιο κάτω δεξιά του κάθε video. 

Share
 

24Media Network

Ο Ολυμπιακός προς την Α2: Οκτώ απόψεις για την απόφαση των Αγγελόπουλων

Οι Αγγελόπουλοι δεν έκαναν πίσω, ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε στα play-off απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον οι ερυθρόλευκοι οδεύουν προς την Α2. Ο Μάνος Μίχαλος, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Σπύρος Καβαλιεράτος, ο Γιάννης Φιλέρης, ο Θέμης Καίσαρης και ο Χάρης Σταύρου παίρνουν θέση για την απόφαση του Ολυμπιακού.

Η ασπίδα του Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται στοχευμένη ενίσχυση και επιτέλους έναν κεντρικό αμυντικό να δίνει ασφάλεια. Το χάρισμα του Βαλμπουενά και η θωράκιση του Φορτούνη. Ο Τσάρλυ αναλύει.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Το τέλος της εποχής των torrents

Η πειρατική σημαία στο διαδίκτυο κυματίζει μεσίστια. Θα ζήσουμε τη στιγμή που θα αποσυρθεί για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας;

Social Man
PROMO