Σου δίνουμε το τραγούδι, μπορείς να θυμηθείς το videogame;

Μια μικρή βουτιά στην ψηφιακή νοσταλγία.
SHARES

Ένα βασικό μέρος της gaming εμπειρίας και της νοσταλγίας για τα games έρχεται με νότες. Κομμάτια που έχουν αποθηκευτεί μέσα στη μνήμη μας (αν έχουν στίχους τα θυμόμαστε απ'έξω) συνδεδεμένα με εικόνες είτε μέσα από το ίδιο το game είτε από την εμπειρία του να το παίζεις. Άλλα από την παιδική ηλικία και άλλα από τη βαθιά εφηβεία.

Με βάση το χαρακτηριστικό αυτό, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το κουίζ στο οποίο καλείστε να αποδείξετε ότι έχετε καλή μνήμη, μουσικό αυτί και γνώσεις gaming. Μέσα από κλιπάκια των 8-11 δευτερολέπτων ακούτε ένα κομμάτι και διαλέγετε τη σωστή από τις τρεις επιλογές. Θυμηθείτε απλά να πατήσετε τον ήχο στο εικονίδιο κάτω δεξιά του κάθε video. 

Share
 

24Media Network

 

Photos

Οι νέοι Ghostbusters είναι εδώ στην πρώτη τους φωτογραφία

Who you gon' call? Την Carrie Coon, τον Finn Wolfhard και τη McKenna Grace. Α, και τον Paul Rudd που ξέφυγε από τη φωτογραφία. Μαζί με το καστ βρίσκεις τον σκηνοθέτη Jason Reitman και τον πατέρα του, Ivan Reitman, που είχε σκηνοθετήσεις τις δύο πρώτες ταινίες του franchise.

POP για τις δύσκολες ώρες

Marvel

4 Spider-Men μετά, ποιος είναι ο καλύτερος;

Πώς επηρεάζει το τέλος του Iron Man τη ζωή του Peter Parker; Πώς έγινε ο Jake Gyllenhaal ένας από τους καλύτερους κακούς της Marvel; Και ποιος από όλους τους Spider-Men είναι ως τώρα ο αγαπημένος μας;

Social Man
PROMO