Τα τέρατα της ελληνικής μυθολογίας δεν τα είχε φανταστεί ούτε ο Tolkien

Κάνε το κουίζ για να δεις πόσο καλά τα ξέρεις.
SHARES

Εντάξει, σεβόμαστε τα τέρατα του Χόλιγουντ ή όλα αυτά τα απίστευτα πλάσματα που έχει φτιάξει η Marvel, αλλά ας είμαστε σοβαροί. Τα κτήνη που είχαν φανταστεί οι απλοί καθημερινοί φοβητσιάρηδες στην αρχαιότητα είναι δέκα επίπεδα πιο πάνω. Και σε μορφή αλλά και σε βιογραφικό, με τα περισσότερα να καταλήγουν σε δύσμορφα πλάσματα εξαιτίας της σκληρής μοίρας και των καπρίτσιων των θεών.

Εμείς μαζέψαμε μερικά από τα πιο γνωστά μυθολογικά τέρατα και είπαμε να σου κάνουμε μερικές ερωτήσεις, να δούμε πόσα θυμάσαι από την εποχή που τρελαινόσουν για τιις ιστορίες του Ηρακλή, του Ιάσωνα και του Ίκαρου του αρχιγιωτά.

Για πάμε:

 

Share
 

24Media Network

 

Photos

Οι νέοι Ghostbusters είναι εδώ στην πρώτη τους φωτογραφία

Who you gon' call? Την Carrie Coon, τον Finn Wolfhard και τη McKenna Grace. Α, και τον Paul Rudd που ξέφυγε από τη φωτογραφία. Μαζί με το καστ βρίσκεις τον σκηνοθέτη Jason Reitman και τον πατέρα του, Ivan Reitman, που είχε σκηνοθετήσεις τις δύο πρώτες ταινίες του franchise.

POP για τις δύσκολες ώρες

Marvel

4 Spider-Men μετά, ποιος είναι ο καλύτερος;

Πώς επηρεάζει το τέλος του Iron Man τη ζωή του Peter Parker; Πώς έγινε ο Jake Gyllenhaal ένας από τους καλύτερους κακούς της Marvel; Και ποιος από όλους τους Spider-Men είναι ως τώρα ο αγαπημένος μας;

Social Man
PROMO