Θυμάσαι όλους τους προπονητές της Εθνικής τα τελευταία 20 χρόνια;

Πριν ο πάγκος περάσει στο τεχνικό δίδυμο Θεού-Παναγίας.
SHARES

Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα του πάγκου της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, έμοιαζε ιδιαίτερα ξένη σε σχέση με την ελληνική νόρμα. Ερχόταν ένας ξένος προπονητής, καθόταν χρόνια, άφηνε έργο, μας οδηγούσε σε μεγάλες διοργανώσεις. Ήρεμα, χωρίς πολλή γκρίνια και παρασκήνιο.

Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που αγαπήσαμε. Ευτυχώς, μετά το Μουντιάλ του 2014, η κατάσταση μοιάζει να έχει επανέλθει στα φυσιολογικά. Προπονητές με θητεία μερικών αγώνων, προσλήψεις χωρίς λογική, τσακωμοί, τάσεις στα αποδυτήρια, ήττες, γκρίνια. Αυτή ναι, είναι η προ Euro 2004 εθνική μας.

Κερασάκι στην τούρτα, ο ερχομός του Άγγελου Αναστασιάδη, ενός προπονητή που εν έτει 2018, μοιάζει να φέρνει στην ομάδα έναν όμορφο αέρα καντηλιού και αναχρονιστικών απόψεων και θεωριών. Για να γιορτάσουμε την νέα εποχή, σου δίνουμε 2 λεπτά για να βρεις τους 9 προπονητές που κάθισαν στον πάγκο της εθνικής πριν περάσει στα χέρια του Θεού. Κάποιοι κάθισαν για χρόνια, άλλοι μόνο για έναν αγώνα. Εμείς πάντως, τους θέλουμε με την σειρά που ανέλαβαν.

Μακάρι η Παναγιά να σε βοηθήσει.

Κεντρική φωτογραφία: EUROKINISSI

Share
 

24Media Network

 

Photos

Οι νέοι Ghostbusters είναι εδώ στην πρώτη τους φωτογραφία

Who you gon' call? Την Carrie Coon, τον Finn Wolfhard και τη McKenna Grace. Α, και τον Paul Rudd που ξέφυγε από τη φωτογραφία. Μαζί με το καστ βρίσκεις τον σκηνοθέτη Jason Reitman και τον πατέρα του, Ivan Reitman, που είχε σκηνοθετήσεις τις δύο πρώτες ταινίες του franchise.

POP για τις δύσκολες ώρες

Marvel

4 Spider-Men μετά, ποιος είναι ο καλύτερος;

Πώς επηρεάζει το τέλος του Iron Man τη ζωή του Peter Parker; Πώς έγινε ο Jake Gyllenhaal ένας από τους καλύτερους κακούς της Marvel; Και ποιος από όλους τους Spider-Men είναι ως τώρα ο αγαπημένος μας;

Social Man
PROMO