Βρες τον ποδοσφαιριστή από το μαλλί

#ΜόνοΕσύΞέρεις να ξεχωρίζεις το κεφάλι του Χάμσικ από αυτό το Ελ Σαραουί.
SHARES

Την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε με τους φίλους σου για να παρακολουθήσετε έναν αγώνα ποδοσφαίρου κάνε το εξής πείραμα: κάνε πως παρακολουθείς το ματς, αλλά αντ' αυτού εστίασε στους φίλους και στο τι θα πουν κατά τη διάρκεια (έστω) του πρώτου ημιχρόνου.

(Ultrex Men, επειδή #ΜόνοΕσύΞέρεις)

Μέσα σε 45' θα έχεις μάθει ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ποιος θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος, αλλά τον έφαγαν οι γυναίκες και τα ξενύχτια, ποιος προπονητής στήνει παιχνίδια, πώς σχετίζεται η απόδοση των ομάδων -ακόμα και αν είναι ξένες- με τα ελληνικά μνημόνια, γιατί θα γίνουν πρόωρες εκλογές αν κατακτήσει το Μουντιάλ αφρικανική ομάδα, ποια είναι η σχέση της απουσίας της Εθνικής μας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με την αναλογία μακρυμάλληδων/καραφλών παικτών στην ομάδα. Κοινώς, μέσα σε 45' θα συνειδητοποιήσεις ότι οι άντρες έχουμε άποψη για τα πάντα. Για τα μαλλιά και το σαμπουάν μας δεν θα είχαμε;

Στηριζόμενοι στη νέα καμπάνια του Ultrex Men, του νούμερο ένα ανδρικού σαμπουάν στον κόσμο*, το οποίο είναι ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες των μαλλιών σου και με αφορμή το Μουντιάλ της Ρωσίας, δημιουργήσαμε ένα κουίζ γιατί είμαστε σίγουροι πως έχεις και εσύ άποψη για τα πάντα.

Σου δείχνουμε τα μαλλιά δέκα ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν τον Ιούνη στη Ρωσία και θέλουμε να μας πεις σε ποιον ανήκουν.

Περιμένουμε την άποψη σου.

*Στοιχεία πωλήσεων σε όγκο-αξία σύνολο αγοράς μετρήσεις Nielsen (περίοδος 12 μηνών λήγουσα 10/2016 ή 11/2016).

(Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Andrew Medichini)

Share
 

24Media Network

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Ήμουν sugar girl για έναν μήνα

Όταν οι άντρες πληρώνουν για να έχουν δίπλα τους 'κουκλάκια' και οι γυναίκες ψάχνουν τους 'ώριμους άντρες με λεφτά'.

Social Man
PROMO