REC

Ο Παντελής Κυραμαργιός έχει κάνει κανονική εξαγωγή στον εαυτό του

Πρώην (ιδρυτικό) μέλος της μπάντας 'Μέλισσες', νυν δημιουργός με την κολεκτίβα 'Πλέγμα' και αεί οδοντίατρος.

Μουσικός. Και οδοντίατρος. Κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες τον δεύτερο δίσκο του με την κολεκτίβα 'Πλέγμα'. Ο δίσκος είναι θεματικός και ονομάζεται 'Αρετή'. Μεταξύ άλλων, τραγουδούν σε αυτόν τον δίσκο οι Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαρία Παπαγεωργίου.

Διαβάστε περισσότερα

Για τον πατέρα Φιλόθεο Φάρο, δεν υπάρχει παρά φύσιν έρωτας

Έχει χαρακτηριστεί 'ο αναρχικός παπάς'. Δεν αποδέχεται ούτε απορρίπτει τον χαρακτηρισμό.

Σοφός. Εργάστηκε για χρόνια ως κληρικός και ψυχοθεραπευτής, από νοσοκομεία και κλινικές στη Βοστώνη μέχρι το εκκλησάκι του Άγιου Νικόλα του Ραγκαβά στην Πλάκα. Πιστεύει ότι ο έρωτας (απ' όπου κι αν προέρχεται), είναι η πιο βασική ανθρώπινη ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γιάννης Γορανίτης δεν έχει κάτι με τους αριστερόχειρες

Ο συγγραφέας της συλλογής διηγημάτων '24' έχει χάσει αρκετές στάσεις του ηλεκτρικού για να μη χάσει μια καλή ιστορία.

Πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας και δημοσιογράφος. Το βιβλίο του με τίτλο '24' κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη και περιλαμβάνει ισάριθμα διηγήματα με ήρωες επιβάτες του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

Διαβάστε περισσότερα

"Το 90% αυτών που ήρθαν στο πρώτο μας live έφυγαν με πονοκέφαλο"

Τα Υπόγεια Ρεύματα πάτησαν το Rec και ανέλυσαν την τέχνη του να γράφεις μεγάλα τραγούδια παραμένοντας το ίδιο αγοραφοβικός με πριν.

Συγκρότημα. Ο Γρηγόρης Κλιούμης είναι ο μοναδικός από την αρχική σύνθεση της μπάντας πριν 20 χρόνια. Ο Νίκος Γιούσεφ και το ηλεκτρικό του πριόνι είναι με την μπάντα τα τελευταία έξι. Ήρθαν στο στούντιο του Ραδιοφώνου 24/7 για το πρώτο ένας εναντίον δύο της εκπομπής. Έφεραν ιστορίες από την Καλλιθέα, από αμέτρητες περιοδείες και από κοινά συναυλιών που νόμιζαν πως παίζουν μόνο μπαλάντες.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ξέρει ότι κανείς δεν νικάει τον χρόνο

Μια συζήτηση για τη σχετικότητα του χρόνου, των εποχών και των ταξιδιών.

Ηθοποιός. Ταυτισμένος με τα '80s όσο ελάχιστοι συνάδελφοί του. Εξαιρετικά ψύχραιμος, καθόλου αφοριστικός και σημαντικά προσγειωμένος για το τότε. Φανατικός του τώρα και του μετά.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ιδρυτής του Schoolwave Festival δεν είχε παρέες στο σχολείο

Ο Χρήστος Ιωαννίδης σήκωσε πριν 14 χρόνια ένα κύμα που ακόμα δεν έχει κοπάσει.

Καθηγητής Φυσικής στο Μουσικό Λύκειο Παλλήνης. Ήρθε στο Ραδιόφωνο 24/7 κρατώντας από το χέρι τη μητέρα του. Γέμισε την εκπομπή με τραγούδια από το Schoolwave Festival που διοργανώνεται φέτος για 14η χρονιά και με ιστορίες (καλής ή κακής) εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελένη Ράντου δεν φεύγει ποτέ από πρόσωπα

Επίσης, υπέστη bullying για το 'Κωνσταντίνου κι Ελένης' και θεωρεί το 'Breaking Bad' ό,τι καλύτερο γράφτηκε ποτέ.

Ηθοποιός. Πρωταγωνιστεί στη 'Φιλουμένα' που ανεβαίνει στο θέατρο Διάνα από Τετάρτη ως Κυριακή. Ήρθε στο Ραδιόφωνο 24/7 και πάτησε το Rec σε μια συνέντευξη με τρία τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά καμία αναφορά στο όνομά του.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man