REC

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ξέρει τι θα κάνει αν συναντήσει εξωγήινο

Ο ηθοποιός που θα μας θυμίζει για πάντα το 'Είμαστε στον Αέρα' βγήκε στον αέρα του Rec.

Ήρθε στο Ραδιόφωνο 24/7 για να αφηγηθεί ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια με πολλά μαθηματικά και άλλη τόση λούφα. Επιπλέον, δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με το γήπεδο, αλλά παραμένει Ηρακλιδεύς.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ιωάννα Παππά βαρέθηκε να δολοφονείται στη 10η Εντολή

Έκτοτε, παίζει στο θέατρο μέχρι τελευταίας ρανίδος, βλέπει με ζέση Netflix και House of Cards και θυμάται ότι δεν έχασε πάρτι για πάρτι στην παραλιακή των '90s.

Ηθοποιός. Ήρθε στο Ραδιόφωνο 24/7 τη μοναδική μέρα της εβδομάδας που δεν παίζει στο θέατρο. Την Τρίτη. Έντυσε την εκπομπή με New Order, Kinks, Bob Marley, Beatles, Lou Reed και Pale TV. Οι Pale TV κόπηκαν στο μοντάζ. Η Ιωάννα Παππά θα μπορούσε να είναι ρόλος, θεσμός, μάθημα στο πανεπιστήμιο.

Διαβάστε περισσότερα

Πολύ συχνά, ο Ηλίας Λογοθέτης μιλάει με ταξιτζήδες για ποίηση

Πιστεύει ότι η ομορφιά θα μας ξαναφέρει κοντά στο ήθος, εξηγεί γιατί σιχαίνεται τις ουρές και τραγουδάει για το όμορφο Λουγκάνο.

Ηθοποιός. Με δώδεκα συναπτά έτη στο σανίδι για το 'Αμάρτημα της Μητρός μου' του Γεώργιου Βιζυηνού, στο πλευρό της ηθοποιού και συζύγου του, Μαρίας Ζαχαρή. Μπαρουτοκαπνισμένος σε καντάδες και έρωτες, ατελέσφορους ή μη.

Διαβάστε περισσότερα

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν αγχώνεται που αγχώνεται

Ξέρει σε αξιοθαύμαστο βαθμό τι της γίνεται, πρωταγωνιστεί ως άσχημη στο θέατρο και πατάει το rec σε μια απαραίτητα ειρηνική συνέντευξη.

Μεταμορφώνεται για χάρη του ρόλου της στους 'Γαμπρούς της Ευτυχίας' στο θέατρο Προσκήνιο, δεν της αρέσει να δίνει συνεντεύξεις και φρίττει με τη ματαιοδοξία των γονιών που της ζητούν να φωτογραφηθεί με τα παιδιά τους. Δεν έχει social media. Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ξέρει τι της γίνεται, σε αξιοθαύμαστο βαθμό.

Διαβάστε περισσότερα

Ο συγγραφέας του 'Γκιακ' πήρε ένα ζευγάρι γυαλιά με το πρώτο του διήγημα

Ο Δημοσθένης Παπαμάρκος έντυσε μια ραδιοφωνική εκπομπή με κλαρίνα, Metallica και Δήμο Μούτση.

Συγγραφέας. Ταρακούνησε το αναγνωστικό κοινό και τις παρυφές του με το 'Γκιακ' που επανεκδίδεται με πρωτοφανείς ρυθμούς. Ήρθε στο στούντιο του Ραδιοφώνου 24/7 και θυμήθηκε τις μεγάλες επιδόσεις του ως μπασκετμπολίστας, τις φοβερές του ενοχές όσον αφορά το γράψιμο και ότι το 'Blade Runner' δεν εγκατέλειψε ποτέ την πεντάδα με τις πιο σταθερές ποπ αναφορές/εμπνεύσεις του.

Διαβάστε περισσότερα

Ο εκδότης της Σχεδίας ανυπομονεί να την κλείσει

Ο Χρήστος Αλεφάντης σε μια συζήτηση για περιοδικά δρόμου, Εθνικές Αστέγων και το πόσα μεροκάματα μακριά από τον δρόμο βρίσκονται οι περισσότεροι.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αυστραλία, ο δημοσιογράφος Χρήστος Αλεφάντης θα μπορούσε να βρίσκεται με τη φωτογραφία του σε κάθε έγκυρο λεξικό δίπλα από το λήμμα 'αλληλεγγύη'.

Διαβάστε περισσότερα

Μια συνέντευξη με τη μαμά μου

Τι συμβαίνει όταν καλείς στην εκπομπή σου στο ραδιόφωνο τον άνθρωπο που σε ξέρει καλύτερα κι από σένα;

Η μητέρα μου, Μαργαρίτα και αυτή, Ρίτα τη φωνάζουμε, είναι 67 ετών, βγαίνει από το σπίτι μόνο για τα απαραίτητα ψώνια και σίγουρα δε συχνάζει σε ραδιόφωνα.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man