GROOMING

Ο άνδρας ο σωστός φυλάει μια έκπληξη για το κορίτσι του

Ένας δημοσιογράφος του ΟΝΕΜΑΝ προτείνει μερικές ιδέες για να της κάνεις έκπληξη εκεί που δεν το περιμένει.

Αν κρυφακούσεις μια συζήτηση κοριτσοπαρέας τότε σίγουρα θα τις δεις να ουρλιάζουν όλες με ενθουσιασμό όταν η μια περιγράφει την έκπληξη που της έκανε το αγόρι της. Άρα μπορείς να καταλάβεις πόσο μεγάλη σημασία έχουν για εκείνη και για την σχέση σου οι μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις που θα της σκάσουν ξαφνικά. Αν δεν έχεις φαντασία και δεν σου περνάει τίποτα από το μυαλό τότε γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Θα σου προτείνουμε μερικές ιδέες που θα κάνουν κάθε στιγμή σας απίθανη και ξεχωριστή.

Άλλωστε, η καμπάνια What Makes A Man φτιάχτηκε ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Για να μας θυμίσει όλα αυτά που κάνουν έναν άντρα αληθινό. Ε, οι εκπλήξεις φυσικά και είναι ένα από αυτά.

Ένα λουλούδι γυρίζοντας από τη δουλειά

Οι εκπλήξεις δεν είναι κάτι δύσκολο. Αρκούν μικρά πράγματα για να την κάνεις να σε λατρέψει. Γυρίζοντας από την δουλειά σταμάτα σε ένα ανθοπωλείο και πάρε το αγαπημένο της λουλούδι. Αν δεν το ξέρεις, τότε αρκεί ένα τριαντάφυλλο. Μόλις μπεις μέσα στο σπίτι το αφήνεις είτε στο κρεβάτι είτε πάνω στον πάγκο για να πέσει τυχαία πάνω του εκεί που δεν το περιμένει. Γιατί τον άντρα κάνει η διάθεση να χαρίσει μια έκπληξη στο κορίτσι του.

Ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι

Έχεις άδεια και εκείνη είναι στην δουλειά. Δεν υπάρχει καλύτερη περίσταση για να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο σπίτι. Κεράκια, όμορφα στολισμένο τραπέζι και ρομαντική μουσική. Η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι αυτό που φοβόσουν. Πρέπει να έχεις φτιάξει εσύ το γεύμα. Αν δεν έχεις ιδέα, τότε προσπάθησε, ρώτα, ψάξε στο internet κάτι θα καταφέρεις να φτιάξεις. Σημασία δεν έχει μόνο το αποτέλεσμα αλλά η προσπάθεια. Να ξέρεις ότι θα λιώσει όπως τα κεράκια που θα έχεις ανάψει.

Στο ίδιο κλίμα έκπληξης κινείται και άλλη μια ιδέα. Ξύπνα λίγο πιο νωρίς, πήγαινε στην κουζίνα, φτιάξ’ της πρωινό. Pancakes, scrumbled eggs ή ότι άλλο ξέρεις βρε αδερφέ. Το πολύ πολύ στύψε μια πορτοκαλάδα, βάλε μέλι και μαρμελάδα σε δύο φέτες ψωμί και είσαι έτοιμος. Θα ανοίξει τα μάτια της και θα σκάσει το μεγαλύτερο χαμόγελο που έχεις δει ποτέ. Τον άντρα τον κάνει ο τρόπος που δείχνει ότι είναι ερωτευμένος.

Ένα δώρο που το λαχταρά πολύ

Την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια τσέκαρε κάτι που το λαχταρά πολύ αλλά δεν το πήρε. Κράτα το στο μυαλό σου και πάρτ’ της το. Πρόσεξε, όχι σε κάποια συγκεκριμένη περίσταση αλλά σε άσχετη στιγμή. Τύλιξε το όμορφα και δώσ’ της το μια μέρα που είναι πολύ πιεσμένη. Θα σε αγκαλιάσει και θα έχεις κάνει μια δύσκολη μέρα της την πιο τέλεια μέρα της εβδομάδας. Έτσι κάνουν οι πραγματικοί άντρες. Ή έστω κάνουν ένα δώρο που πραγματικά θα της κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη (ειδικά αν γκρινιάζει για τις τρίχες σου που υπάρχουν παντού).

Ένα απρόσμενο ταξίδι εν αγνοία της

Βρες προορισμό, κοίτα το πρόγραμμά της για να δεις πότε είναι ελεύθερη, κλείσε εισιτήρια και πες της το μερικές μέρες πριν. Βασικά μην της το πεις, απλά άφησε τα αποδεικτικά στοιχεία στο τραπέζι και ας την να το ανακαλύψει μόνη της. Αυτά, τα απρογραμμάτιστα είναι τα καλύτερα ταξίδια και θα δεις ότι θα προβεί σε έξαλλες αντιδράσεις λατρείας στην ανακοίνωση αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Σημαντικό: Να ξέρεις σίγουρα ότι δεν έχεις κανονίσει τίποτα εκείνο το τριήμερο. Μη σκάσει κάνα απρόοπτο και αντί για την μεγαλύτερη έκπληξη που της έχεις κάνει μετατραπεί στην μεγαλύτερη απογοήτευση.

Μερικές φορές για να βρεις τι έκπληξη θα της κάνεις αρκεί να σκεφτείς όπως στα πρώτα βήματα της σχέσης σας. Στην τελική αν δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις τίποτα από όλα αυτά, αρκεί ένα ραβασάκι στο πορτοφόλι της με μερικά γλυκόλογα. Θα δεις και την ίδια αλλά και την σχέση σου να απογειώνεται. Αν αυτά σου μοιάζουν βαρετά τότε θυμήσου την συζήτηση της γυναικοπαρέας και θα καταλάβεις ότι ο άνδρας ο σωστός τις κάνει τις εκπλήξεις στην κοπέλα του.

Άλλωστε, το αναπάντεχο είναι πάντα το πιο ωραίο και να είσαι σίγουρος ότι όχι μόνο εκείνη αλλά και εσύ θα νιώσεις καλύτερα. Είναι σαν να βλέπεις τα αποτελέσματα της σοδειάς σου, τόσο πολύ θα ευχαριστηθείς.