TEAMWORK

Το κάστρο που κατέρριψα

Οι δημοσιογράφοι του Oneman θυμούνται όλα τα 'εγώ δεν πρόκειται ποτέ να...' που ανέτρεψαν στη ζωή τους.

Μπορεί να είναι από τις πιο ειλικρινείς στιγμές της ζωής μας, και όχι δεν αναφερόμαστε στη στιγμή της κωλοτούμπας αυτής καθεαυτής. Μιλάμε για τη στιγμή που αγκαλιάσαμε τις πιο εντυπωσιακές και θορυβώδεις κωλοτούμπες μας. Τη στιγμή που είδαμε τον άλλο δρόμο και τον ακολουθήσαμε.

Διαβάστε περισσότερα

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

Και επειδή ένας άνθρωπος από μόνος του θα ήταν αδύνατον να σηκώσει το βάρος όλων αυτών των καντηλιών, αποφασίσαμε να το κάνουμε συλλογικά, γράφοντας ο καθένας μας ποια θεωρεί την πιο άσχημη πόλη στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο κρίσιμο 'ματς' που κέρδισα τη χρονιά που πέρασε

Ένας τίμιος προσωπικός απολογισμός του 2017.

Το πρωτάθλημα του 2017 τελείωσε. Τίποτα δεν κρίθηκε, προφανώς, γιατί το πρωτάθλημα του 2018 είναι μπροστά σου, φρέσκο, ζωηρό και ολοκαίνουριο για να το κατακτήσεις, αλλά αυτές οι μέρες σου δίνουν μια καλή ευκαιρία για να κοιτάξεις πίσω και να κάνεις τον απολογισμό σου.

Διαβάστε περισσότερα

Ο παίκτης που έπαιρνα πάντα στο 'Γίνε Πρόεδρος'

Ο ιστορικός διαγωνισμός του Εθνοσπόρ επιστρέφει την Κυριακή 17/12 κι εμείς τιμάμε τους ποδοσφαιριστές που μας χάριζαν βαθμούς με το τσουβάλι.

Μολύβι. Χαρτί. Κομπιουτεράκι. Το Εθνοσπόρ διάπλατα ανοιχτό και στη μέση ο πίνακας συγκέντρωσης βαθμών της ενδεκάδας. Αποθέωση για  κάθε παίκτη που έδωσε το κάτι παραπάνω, οργή για τον αμυντικό που έβαλε αυτογκόλ και κόστισε πολύτιμους βαθμούς στο δρόμο για τα μεγάλα δώρα. Προσθέσεις, αφαιρέσεις και υπολογισμοί, για όλες τις ενδεκάδες που είχες φτιάξει.

Διαβάστε περισσότερα

Εσύ ποια συσκευή θα αποκτήσεις αυτή την Black Friday;

Εμείς ξέρουμε τι θα αγοράσουμε αυτή την Παρασκευή. Γιατί είχαμε και στο χωριό μας Μαύρη Παρασκευή.

Η 'Μαύρη Παρασκευή' αποτελεί αμερικανική ανακάλυψη και υπάρχουν πολλές θεωρίες για το πώς δημιουργήθηκε. Η πρώτη χρονικά (1951) από αυτές αναφέρεται στην πρακτική των Αμερικανών υπαλλήλων να κάνουν κοπάνα κάθε Παρασκεύη μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών -η Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ γιορτάζεται την τελευταία Πέμπτη του Νοέμβρη- προφασιζόμενοι πως είναι άρρωστοι για να λείπουν από τη δουλειά τους τέσσερις μέρες σερί.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 37 κανόνες της κρεβατοκάμαρας

Η master bedroom είναι για αρχόντους.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Καμία αντίρρηση, για να το λέει ο θυμόσοφος λαός, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Υπάρχει όμως κι ένα συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού μας, που αξίζει λίγο παίνεμα και λίγη αγάπη παραπάνω από τα υπόλοιπα. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την κρεβατοκάμαρα, τον πιο ιερό χώρο όλων.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο αυτοκίνητο θέλω σήμερα (και γιατί)

Το παρόν θέμα δεν είναι απλά ένα ευχολόγιο. Ο κωδικός είναι το leasing.

Αν μετρήσουμε τις φορές που σκεφτόμαστε αυτοκίνητα και ευχόμαστε αυτά, όχι απλά θα μας πάρει πιο εύκολα ο ύπνος, αλλά πιθανότατα δεν θα ασχοληθούμε με τίποτα άλλο για τέσσερις-πέντε μέρες. Θα μου πεις, σε κανέναν δεν κόστισε το να ονειρεύεται. Πριν συμφωνήσουμε και κάνουμε raise σ' αυτό το γλυκό κλισέ, ρίξαμε μια ματιά στο Lease Plan και αναθεωρήσαμε.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man