TEAMWORK

Η αγαπημένη μου μακαρονάδα

Επιλέγουμε ανάμεσα σε λαχταριστές πέννες και μακαρονάδες με κιμά.

Για όσους δουλεύουν σε εταιρείες, το φαγητό στη δουλειά είναι μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά αν δεν έχεις φροντίσει να φέρεις τάπερ από το σπίτι σου. Το μεσημέρι φτάνει, μαζί κι η πείνα σου και ξαφνικά αρχίζουν αυτές οι προβληματικές συζητήσεις με τους συναδέλφους για το τι θα παραγγείλετε, οι οποίες μέχρι να καταλήξουν κάπου έχεις αρχίσει να τους βλέπεις όλους σαν μακαρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Εμείς θα βουτήξουμε στα βαθιά μια από τις επόμενες μέρες. Εσύ;

Rafting, κολύμβηση, jet ski, babyswimming. Υπάρχει ένα water activity για όλους. Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις το δικό σου;

Το νερό έχει ποιότητες, διαβαθμίσεις, μνήμη και συνείδηση. Πάνω απ' όλα, όμως, έχει πλάκα. Μπορείς πχ να φανταστείς τις διακοπές σου χωρίς νερό; Μπορείς να σκεφτείς οτιδήποτε χαρούμενο, θετικό, αισιόδοξο που να μη συνδέεται με πολύ ή λίγο, δροσερό ή ζεστό, τρεχούμενο ή κυματισμό νερό;

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη μου φορά στο γήπεδο

Μια έξοδος -συνήθως με τον μπαμπά- που κανείς άντρας δεν μπορεί να ξεχάσει.

Δεν ξεχνιούνται. Η θύρα που κάθισες. Το κασκόλ που φορούσες. Το 'ωωωωωωωω' της κερκίδας στην πρώτη χαμένη φάση της ομάδας σου. Ο πανηγυρισμός στο πρώτο γκολ ή στο πρώτο καλάθι. Τα πατατάκια και η κοκακόλα στο ημίχρονο. Όλα τα κομμάτια που φτιάχνουν το παζλ της πρώτης σου φοράς στο γήπεδο, δεν ξεχνιούνται με τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα χειρότερα φανάρια της Αθήνας

Βγάζουμε τον πόνο μας για όλες εκείνες τις φορές που πιστέψαμε ότι δεν θα βγούμε ποτέ από το αμάξι.

Ελάχιστα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο εκνευριστικά από ένα μποτιλιάρισμα. Εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο, χωρίς τρόπους διαφυγής, κάνεις απλά υπομονή και ονειρεύεσαι καλύτερες μέρες, με άδειους δρόμους και κυρίως, χωρίς ούτε ένα φανάρι να σου κόβει το δρόμο. Μετά βέβαια, κάποιος σου κορνάρει, ξυπνάς απότομα και προχωράς δυο μέτρα, μέχρι να ξανασταματήσεις, λογικά στο επόμενο φανάρι.

Διαβάστε περισσότερα

Η χειρότερη μέρα μου στο στρατό

Οι δημοσιογράφοι του Oneman μοιράζονται τις πιο μίζερες στιγμές της θητείας τους.

Δύσκολο πράγμα ο στρατός. Μακριά από το σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους, με λίγο ύπνο και τριγυρισμένος από αγνώστους,  μετράς αντίστροφα τις ημέρες μέχρι να γίνεις και πάλι πολίτης.

Διαβάστε περισσότερα

Εσύ τι έκανες την ώρα της γυμναστικής στο σχολείο;

Νοσταλγικές αναμνήσεις από ένα μάθημα που έμοιαζε περισσότερο με διάλειμμα.

Στο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, οι περισσότεροι είχαμε κυκλώσει με κόκκινο μαρκαδόρο μία λέξη-κλειδί: Διάλειμμα. Γιατί μπορεί τα σχολικά χρόνια να είναι όμορφα και τώρα που μεγαλώσαμε λίγο να μας λείπουν κιόλας, όμως η αλήθεια είναι ότι τα νοσταλγούμε για όλα τα τριγύρω κι όχι φυσικά για τις βαρετές ώρες παράδοσης μέσα στην αίθουσα.

Διαβάστε περισσότερα

Η πιο μεγάλη αθλητική στιγμή μου

Όταν οι δημοσιογράφοι του Oneman άγγιξαν τη δόξα ως αθλητές, κυρίως στην ομάδα της γειτονιάς τους.

Σαν άλλοι απολυμένοι φαντάροι που έχουν όρεξη να εξιστορήσουν την πιο μυθική τους στιγμή με τα χακί, μοιραζόμαστε στιγμιότυπα απείρου αθλητικού κάλλους, περιμένοντας την ανάλογη ανταπόκριση στα σχόλια.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man