TEAMWORK

Τελικά, ποιο είναι αυτό 'το κάτι' που θέλεις επιτέλους;

Η συντακτική ομάδα του Oneman αποδέχτηκε την πρόκληση και πείραξε τους στίχους του τραγουδιού που χρειάζεται κατεπειγόντως φρεσκάρισμα.

Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που η Καίτη Γαρμπή τραγουδούσε 'Το Κάτι'. Ω, ναι, 17 (δεκαεπτά) χρόνια. Αν δεν μας πιστεύεις, γκούγκλαρέ το. Πριν το κάνεις, θυμήσου ότι τότε, το μακρινό 2000, το Google ήταν απλώς μια νέα μηχανή αναζήτησης που προσπαθούσε να πείσει το κοινό της ότι είναι καλύτερη από τις άλλες.

Διαβάστε περισσότερα

Το χειρότερο ελληνικό νησί που πήγα ποτέ

Οι δημοσιογράφοι του Oneman κλείνουν σιγά σιγά τις διακοπές τους και αποκλείουν πιθανούς προορισμούς. Όλοι το κάνουν, έτσι δεν είναι;

Τα αγαπάμε τα ελληνικά νησιά. Τα λατρεύουμε. Τι θα ήμασταν χωρίς αυτά; Τι θα ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές χωρίς αυτά; Σκληρές ερωτήσεις που δεν είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε. Συζητώντας (sic) στο γραφείο για τα αγαπημένα μας νησιά, στον αφρό της κουβέντας ανέβηκαν σχεδόν ακαριαία τα όχι αγαπημένα μας νησιά. Οι τελευταίες μας επιλογές για αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Είσαι έτοιμος για μια πραγματική πρόκληση;

Μικρές καθημερινές ιστορίες ηρωισμού και υπέρβασης.

Ο ήρωας ανάμεσά μας είναι αυτός ο οποίος δεν θα διστάσει μπροστά στα εμπόδια. Θα τρέξει πρώτος, θα τα υπερπηδήσει και θα τρέξει αμέσως να αναζητήσει τα εμπόδια. Κι είναι αρκετά ταλαντούχος, αρκετά γενναίος και υπερβολικά ξεροκέφαλος, θα συνεχίσει να ξεπερνά εμπόδια μέχρι να φτάσει στην κορυφή του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα

Η πιο άβολη συζήτηση που είχα με τον πατέρα μου

Ανήμερα της γιορτής του πατέρα, θυμόμαστε εκείνες τις κουβέντες που μας έκαναν να θέλουμε να κρυφτούμε.

Για κάποιο λόγο που δεν είναι τώρα η ώρα να τον αναλύσουμε, στο μυαλό όλων, οι πατεράδες μας είναι οι 'σκληροί' της οικογένειας, αυτοί που δεν έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη από αγκαλιές, λουλούδια και γλυκόλογα.

Διαβάστε περισσότερα

H κακή συνήθεια που πρέπει να εξολοθρεύσω

Οι δημοσιογράφοι του Oneman γράφουν για εκείνη τη συνήθεια που τους έχει εκθέσει, που τους έχει ντροπιάσει, που πρέπει να γίνει παρελθόν.

Δεν θα μετρήσουμε τα λόγια μας σε αυτό το κοινό θέμα. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από τις λέξεις. Θα μιλήσουμε με θάρρος και με θράσος για όλες αυτές τις συνήθειες που θέλουμε να εξαφανίσουμε από τη ζωή μας. Τις συνήθειες που θα λούζαμε στο ΤΕΖΑ μέχρι να τις εξολοθρεύσουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Eσύ τι κάνεις για το περιβάλλον;

Οι συντάκτες του Oneman απαντούν στο πιο απλό καθημερινό ερώτημα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος προσφέρεται για πολύ εντυπωσιακές ακροβασίες, από τη δυστοπία ως την απαξίωση. Από την τρομακτική βεβαιότητα ότι η ανθρωπότητα θα τελειώσει όταν τελειώσουν οι φυσικοί  πόροι του πλανήτη ως το μηδενισμό του 'έλα μωρέ, εγώ θα σώσω το περιβάλλον;'.

Διαβάστε περισσότερα

Η σχέση μου με τον χορό: Έξι ιστορίες με πολλές στροφές

Οι συντάκτες του Oneman περιγράφουν το πάθος τους για το χορό. Και τα παθήματά τους. Κυρίως αυτά.

Σε μια δυϊστική αλλά δίκαιη θεώρηση της ανθρωπότητας, θα μπορούσε να πει κανείς ότι σ' αυτήν τη ζωή υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που χορεύουν κι αυτοί που δεν χορεύουν. Οι πρώτοι περνάνε καλύτερα από τους δεύτερους.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man