ORIGINALS

Ο καλύτερος μήνας στην ιστορία του Oneman (μέχρι τον επόμενο)

Με συντριπτικά ρεκόρ στους unique visitors και στα page views τον Μάρτιο, το Oneman αφιερώνει αυτό το γκολ στην κερκίδα.

Επιβεβαιώνοντας τις εικασίες ότι αν ήταν φυσικό πρόσωπο θα κατέβαινε με αξιώσεις νίκης στο τρέχον Survivor, το Oneman ολοκλήρωσε τον πιο πλούσιο μήνα της 5χρονης πορείας του με μεγάλα ρεκόρ.

Από την 1η μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017, το κοντέρ του έγραψε 6.342.421 page views και 1.928.528 unique visitors, αριθμοί που αποτελούν τις καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία του. Όσον αφορά δε στον αριθμό των unique visitors, το ρεκόρ είναι συντριπτικό, καθώς το στοιχειωμένο (όχι, αλλά έχει πλάκα να γράφεις τη λέξη στοιχειωμένο) ρεκόρ των unique visitors σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και ήταν σχεδόν 400.000 unique visitors κάτω (1.541.313) από το καινούργιο. Σαν να τρέξει δηλαδή ο Μπολτ τα 100μ. κάτω από τα εννιά δευτερόλεπτα. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

To PopCode σάρωσε επίσης τα επιμέρους ρεκόρ του με 483.980 unique visitors και 1.420.811 page views. 

Ο μοναδικός πραγματικός λόγος ύπαρξης αυτού του άρθρου είναι να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που έχετε κάνει το Oneman καθημερινότητά σας, γεγονός που δεν υποδεικνύεται μόνο από τους αριθμούς, αλλά κυρίως από τη συμμετοχή σας στα σχόλια και στα shares των κειμένων μας στα social media.

Το Oneman και το PopCode συνεχίζουν να παράγουν πρωτογενές περιεχόμενο σε σχεδόν απόλυτο ποσοστό, όχι τόσο από επιλογή, όσο γιατί, μεταξύ μας, δεν ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο.

Για την ιστορία, αυτά είναι μερικά από τα πιο διαβασμένα και δημοφιλή κείμενα του μήνα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Άντε, και στα 2 εκατομμύρια!

Όλα είναι Γαύδος

Τι έμαθα στο θέατρο

Ο Jordan Peele δάκρυζε γράφοντας το ‘Get Out’

Πανιώνιος: Στα αποδυτήρια με τον Ιστορικό του μέλλοντος

Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι ο πιο ευλογημένος καταραμένος

12 Disney αλήθειες που θα καταστρέψουν τα παιδικά σου χρόνια

Μερικές αλήθειες που δεν ήξερες για το 1821

Η επέλαση των Θεσσαλονικιών στο Instagram

Μιλήσαμε με τους παίκτες που είχαν μάνατζερ τον Μάνατζερ Ράγκμπι

Γιατί η αποτυχία του Star Academy ήταν προδιαγεγραμμένη

Ο Γιώργος Σιγάλας δεν παίζει καθόλου άμυνα πια

10 διαστροφές της αθλητικής Ιστορίας που όλοι έχουμε αποδεχτεί

(φωτογραφία: AP Photo/Chris O’Meara)