ORIGINALS

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε έναν άντρα (σύμφωνα με τις γυναίκες)

Οι κυρίες του Ladylike παίρνουν θέση και σε βοηθούν.

Ο αριθμός των συζητήσεων που γίνονται καθημερινά ανά την υφήλιο σχετικά με το χαρακτηριστικό του άντρα που κάνει μια γυναίκα να έχει μάτια μόνο γι’ αυτόν τείνει προς το άπειρο, και όχι, δεν είμαστε εδώ για να χωρέσουμε τον σύμπαν σε κανόνες. Αλλά.

ΑΛΛΑ!

Αν έχουμε μάθει ένα πράγμα είναι ότι οποιοδήποτε κι αν είναι το στιλ ή το γούστο μιας γυναίκας, καμία, μα καμία δεν συμβιβάζεται με τη συμβατικότητα. Σε πιο απλά ελληνικά, όπως υπογραμμίζει άλλωστε και η καμπάνια του Axe με τίτλο ‘You Got Something’, όλοι μας, άντρες και γυναίκες, επιζητούμε το κάτι διαφορετικό. Αυτό που θα κάνει στα μάτια μας ξεχωριστό το αντικείμενο του πόθου.

Τη λεπτομέρεια που στο τέλος κάνει τη διαφορά.

Και επειδή δεν είναι ευγενικό να μιλάμε συνέχεια για τον εαυτό μας, δώσαμε την καυτή πατάτα στα κορίτσια του Ladylike. Τι κάνει λοιπόν τη διαφορά σε έναν άντρα;

Το μυαλό, για τη Μάριον Παλιούρα

Για να είναι ένας άντρας ξεχωριστός, γοητευτικός και να μας μείνει αξέχαστος, χρειάζεται έναν μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που θα τον κάνουν διαφορετικό από όλους τους υπόλοιπους. Η ευγένεια, το χιούμορ και το μυαλό, είναι πράγματα που δεν αφήνουν καμία γυναίκα ασυγκίνητη και σίγουρα λείπουν από την πλειονότητα των αρσενικών εκεί έξω. Στα των εξωτερικών χαρακτηριστικών, το άρωμα είναι αυτό που σίγουρα στιγματίζει μια γυναίκα και τις στιγμές που περνάς μαζί της, αλλά και τα παπούτσια ή το ρολόι δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα.

Να μην είναι παρτάκιας, για τη Σία Κουλέτα

Δε θα πολυλογήσω ιδιαίτερα, αφού μπορώ σε μερικές σειρές να περιγράψω εκείνον τον άντρα που θα τον έγραφα με Α κεφαλαίο.

Ευγενικός, γενναιόδωρος σε συναίσθημα πρωτίστως, εξωστρεφής τόσο όσο χρειάζεται για να μη μαντεύω διαρκώς τι μπορεί να αισθάνεται, να αγαπά τη μουσική και τα ταξίδια και να μην είναι παρτάκιας. Σε αυτό τον κόσμο είμαστε πολλοί, υπάρχουν προβλήματα και ανάγκες κι αν δεν μπορεί να συμμεριστεί αυτές μου τις ανησυχίες, μάλλον δεν θα μπορέσουμε να συνυπάρξουμε.

Το άρωμα, για τη Δήμητρα Τσιγγενέ

Δε μου αρέσουν καθόλου οι άντρες που προσπαθούν να κερδίσουν τις γυναίκες με κλασικές (και γραφικές για τα δικά μου γούστα) κινήσεις του τύπου: ανοίγουν την πόρτα της για να κατέβει από το αυτοκίνητο, της κρατούν το χέρι ενώ τρώνε κλπ. Για εμένα αληθινά ξεχωριστός άντρας είναι αυτός που ό,τι λέει το εννοεί, δεν παίζει παιχνίδια, είναι ευγενικός μαζί μας αλλά και με τους άλλους, μας κάνει εκπλήξεις γιατί του αρέσει να μας βλέπει χαμογελαστές, βάζει τον εγωισμό του στην άκρη, είναι ειλικρινής και σέβεται τις απόψεις μας, έχει χιούμορ, ευγένεια και σπιρτάδα, δε διστάζει να τολμά και φυσικά τα έχει βρει με τον εαυτό του και δεν κουβαλά τόνους κόμπλεξ. ΟΚ, ψέματα δε θα πω, σαφώς και η εμφάνιση παίζει επίσης σπουδαίο ρόλο. Τα ρούχα, τα μαλλιά, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ, όλα έχουν σημασία. Αυτό όμως που με διαφορά δίνει χαρακτήρα σε έναν άντρα είναι αναμφίβολα το άρωμά του.

Η μνήμη, για τη Δέσποινα Δημά

Η μία και μοναδική λεπτομέρεια είναι η μνήμη. Τον άντρα που θυμάται αυτά που έχεις πει, αυτά που έχεις κάνει, αυτά που έχεις ζητήσει κι αυτά που έχεις υπονοήσει να τον κρατήσεις στη ζωή σου. Δείχνει πως σε παρακολουθεί, σε ακούει, σε σκέφτεται και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είσαι ευτυχισμένη. Εντάξει και λίγο χιούμορ ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Να σκάει το χειλάκι, να γίνεται η καθημερινότητα λίγο πιο υποφερτή.

Η ειλικρίνεια, για τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου

Προφανώς και κολακεύομαι όταν ένας άντρας μου ανοίγει την πόρτα, μου φέρνει λουλούδια και θυμάται το πρώτο μας φιλί καθώς και το τραγούδι που ακουγόταν εκείνη τη στιγμή. Όμως όλα αυτά τι αξία έχουν αν δεν είναι ειλικρινής; Αν μονίμως έχεις αμφιβολίες; Προτιμώ να του θυμίζω εγώ ό,τι χρειάζεται και να είμαι σίγουρη ότι μου λέει πάντα την αλήθεια. Η ευγένεια είναι απαραίτητη επίσης όπως και το χιούμορ, αλλά η ικανότητα να με κάνει να νιώθω άνετα και να ασφαλής είναι αυτό που θα τον κάνει μοναδικό.

Στο τέλος της ημέρας από την άλλη, κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εμάς το στοιχείο που μας κάνει ξεχωριστούς – και κατά συνέπεια ελκυστικούς. Το λέει άλλωστε και η καμπάνια του AXE. You got something! Βρες το, αξιοποίησέ το και γοήτευσε. Απλά πραγματάκια.