2310

Η Οδοντογλυφίδα είναι κάτι ανώτερο από γυράδικο

Η Δώρα Τσαμπάζη σαν βγήκε στον πηγαιμό για ένα απλό πιτόγυρο, ανακάλυψε την Οδοντογλυφίδα.

Έρχεται μια μέρα που θέλεις κολασμένα ένα πιτόγυρο. Έναν ωραίο καλοψημένο γύρο, σε νόστιμη πίτα τυλιγμένο, με πατατούλες και διάφορα άλλα καλούδια.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Hostel 9 δεν έχει δωμάτια, έχει φανταστικά cocktail

Μία μικρή γευστική βόλτα από ένα νέο σχετικά cocktail bar της Θεσσαλονίκης, με έναν νέο απίθανο κατάλογο.

Σου βάζουν έναν γρίφο και σου δίνουν τρία στοιχεία για να καταφέρεις να βρεις μια κάποια λογική. Τα τρία στοιχεία είναι τα εξής: “spaghetti western”, “cocktail”, “ρεσεψιόν ξενοδοχείου”. Μόνο που για να βγάλεις την παραμικρή άκρη σε αυτόν τον γρίφο, για να έχει έστω λίγο νόημα όλο αυτό, πρέπει να κάνεις κι εσύ την ίδια βόλτα που κάναμε εμείς στην παραλία της Θεσσαλονίκης και να περιηγηθείς στο υπέροχο Hostel 9, στο νούμερο 9 της Λεωφόρου Νίκης.

Διαβάστε περισσότερα

Βρήκαμε το απόλυτο πεϊνιρλί της Θεσσαλονίκης

Η Δώρα Τσαμπάζη υποκλίνεται στο μεγαλείο του Goloso στην Τούμπα, που έχει κάνει το πεϊνιρλί έργο τέχνης.

Ο δρόμος αυτή την εβδομάδα, με φέρνει στην αγαπημένη Τούμπα όπου ένας Αεκτσής και ένας Παοκτσής ενώνουν το φλογερό ταμπεραμέντο τους και δημιουργούν το απόλυτο πεϊνιρλάδικο.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 'Βομβίδια' είναι κάτι παραπάνω από εμπειρία

Η Δώρα Τσαμπάζη παρουσιάζει τα πιο εκρηκτικά σουτζουκάκια της Θεσσαλονίκης, που έχουν γίνει πλέον θρύλος.

Μία από τις αγαπημένες μου περιοχές στην πόλη είναι η Στοά Μουδιάνο, τα Λουλουδάδικα και γενικά η παλιά αγορά. Τρελαίνομαι να περπατώ, να μυρίζω τα αρώματα από τα μπακάλικα, τα μανάβικα, τα ψητοπωλεία, να βλέπω τα χρώματα και τους πάγκους με τα προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα

Το 'Λαϊκόν' είναι ένα σουβλατζίδικο γι' αυτούς που 'νιώθουν'

Η Δώρα Τσαμπάζη τιμά ένα παραδοσιακό σουβλατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που γιατρεύει την πείνα 24 ώρες το 24ωρο.

Έρχεται μια μέρα που θέλεις κάτι παραδοσιακό. Κάτι πολύ παραδοσιακό. Από τη γεύση μέχρι τη διακόσμηση. Και εκεί όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Λαϊκόν».

Διαβάστε περισσότερα

Στην Παπαρούνα τις χυλόπιτες θα τις φας με χαρά

Η Δώρα Τσαμπάζη παρουσιάζει την 'Παπαρούνα' στα Λαδάδικα, ένα μέρος που αγαπούν τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και οι κριτικές στο tripadvisor.

Αν ρωτήσεις καλοφαγάδες στην πόλη και όταν λέω καλοφαγάδες δεν εννοώ της ποσότητας, αλλά αυτούς που τους αρέσει πραγματικά το καλό φαγητό, θα σου βάλουν την Παπαρούνα σίγουρα στα δέκα αγαπημένα τους. Ίσως και στα πέντε.

Διαβάστε περισσότερα

O Καρδάσης είναι το καρντάσι μας στο παγωτό

Η Δώρα Τσαμπάζη μας παρουσιάζει ένα από τα πιο γευστικά παγωτά σε όλη τη Θεσσαλονίκη, από ένα ζαχαροπλαστείο που κρατά 'χαμηλά' τη μπάλα.

Το καλοκαίρι έρχεται, παρόλο που τις τελευταίες μέρες το σκηνικό μυρίζει χειμώνα. Μετράμε αντίστροφα για τις ζεστές μέρες. Καλοκαίρι συνεπάγεται παγωτό.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man