ΦΑΓΗΤΟ

To Jerry’s Food Truck είναι η πιο αμαρτωλή καντίνα που ξέρεις

Η Δώρα Τσαμπάζη επισκέφτηκε μία 'καντίνα' τελείως διαφορετική και πιο γλυκιά από τις άλλες.

Το πρώτο σαλάκι έτρεξε από το Instagram. Τι είναι τούτο και πόσο κολασμένο φαίνεται, ήταν οι πρώτες σκέψεις που δημιουργήθηκαν  στο μυαλό. Και αν το μυαλό δώσει το σύνθημα, το σώμα οφείλει να ακολουθήσει. Όλοι οι δρόμοι λοιπόν με οδηγούσαν στο Jerry’s Food Truck. Η απορία εύλογη. Πρόκειται περί καντίνας; Όχι ακριβώς. Παρόλη τη διακόσμηση, είναι μαγαζί, αλλά έχει όλη την φιλοσοφία μιας καντίνας, μιας και προσφέρει γρήγορα και στο χέρι.

 

Κατά βάθος θα ήθελε να είναι καντίνα και θα μπορούσε να είναι καντίνα. Μια καντίνα της χαράς, που θα άλλαζε σημεία, ανάλογα τις ημέρες και όταν τις Κυριακές θα πάρκαρε στο Λευκό Πύργο, θα τσίριζαν από ευτυχία τα παιδάκια και οι γονείς ίσως ακόμα περισσότερο, καθώς αρκετές φορές είναι περισσότερο λιγούρηδες.

 

Τo Jerry’s Food Truck, μπορεί να είναι νινί ακόμα, μόνο τεσσάρων μηνών αλλά οι χαρές που προσφέρει είναι πολλές: Πίτσα, hot dog, τα jerry’s sticks στα οποία θα αναφερθώ αργότερα, βάφλες, donuts, και την σπεσιαλιτέ και best seller, τσουρεκάκι με πραλίνα και της Παναγιάς τα μάτια από πάνω.

 

Βάφλες, donuts και τσουρέκι μπορούν να αγκαλιαστούν με κάποια από τα παρακάτω υλικά. Σοκολάτα, βανίλια, φράουλα, βερίκοκο, κεράσι, bueno, καραμέλα, λευκή σοκολάτα, bitter σοκολάτα, φυστικοβούτυρο, ταχίνι, πορτοκάλι, λεμόνι, μήλο κανέλα, ρόδι, cheese cake, γιαούρτι, toffee, μόκα, καρύδα, sugarlatte, crème brulee, ferrero. Ή και με όλα τα υλικά μαζί. Διακρίσεις στα γούστα δεν γίνονται. Αρκεί να χωρέσουν.

 

Tα Jerry’s Sticks δεν είναι άλλο από λαχταριστή σφολιάτα βουτύρου σε sticks με σουσάμι. Σαν φρεσκοψημμένο κρουασάν βουτύρου αλλά συνοδεύονται τα παιδιά. Δεν πάνε έτσι μόνα τους. Συνοδεύονται με γλυκό dip ή αλμυρό όπως cheddar sauce, sweet and sour sauce, κρέμα κόκκινης πιπεριάς ή sweet onion sauce. Ή με συνδυασμό γλυκού και αλμυρού για αυτούς που αλλάζουν οι λιγούρες τους κάθε εξήντα δευτερόλεπτα. Φυσικά και τα τίμησα.

 

 

Αλλά την καρδιά μου έκλεψε το τσουρεκάκι με σοκολάτα, bueno και τριμμένο oreo. Ότι πρέπει για να χαλάσω άλλη μια φορά τη δίαιτά μου, χωρίς ιδιαίτερες τύψεις. Εξάλλου το καλοκαίρι, αργεί τόσο ακόμα. Ζήτω οι πραλίνες. Ζήτω οι θερμίδες. Ζήτω το τσουρέκι.

 

Η επίσκεψη τελείωσε με ένα ακόμα λαχταριστό πακέτο για το σπίτι, γιατί αν δεν εμβάθυνε η έρευνα μου και στα donuts, δουλίτσα δεν θα γινόταν.

 

Αν πετύχετε τον Τάσο στο κατάστημα, μην διστάσετε να του πιάσετε κουβέντα. Τρελαίνεται για καφενειακούς διαλόγους. Αν πετύχετε τη Μαρία, αφεθείτε στα χέρια της και στις προτάσεις της.

Jerry’s Food Truck, Παύλου Μελά 44, τηλ. 2310-261116, Παύλου Μελά