ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Μεγάλος διαγωνισμός News 24/7 στους 88,6: Κέρδισε 88,6 λίτρα καύσιμα κάθε μέρα - Ο τυχερός ακροατής της Παρασκευής 24/05

Κέρδισε κι εσύ τα 88,6 λίτρα καύσιμα κάθε ημέρα! Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ αυτός ή αυτή, που θα γεμίσει το ρεζερβουάρ με τα καύσιμα της ΕΚΟ! Δήλωσε συμμετοχή, βάλε 88,6 και περίμενε να ακούσεις το όνομα σου!

Η κυρία Ηλιάνα Ανδρέου είναι η τυχερή ακροάτρια που κέρδισε την Παρασκευή 24 Μαΐου, στην κλήρωση που ξεκίνησε τη Δευτέρα 13 Μαΐου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα

Eπτά bars της Αθήνας φέρνουν την Καραϊβική στο ποτήρι σου

Το Tiki Week by Angostura Rum έρχεται για 2η φορά στην Αθήνα και φέρνει τα πιο απολαυστικά cocktails.

Το καλοκαίρι είναι (σχεδόν) εδώ και αυτό σημαίνει τρία πράγματα. Πρώτον, ότι λογικά έχεις ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζεις την άδεια και τις διακοπές σου. Δεύτερον, ότι ετοιμάζεσαι για τα πρώτα μπάνια και τρίτον, ότι τα κρασιά του χειμώνα θα αντικατασταθούν με δροσερά cocktails που είναι η καλύτερη συντροφιά το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος διαγωνισμός News 24/7 στους 88,6: Κέρδισε 88,6 λίτρα καύσιμα κάθε μέρα - Ο τυχερός ακροατής της Πέμπτης 23/05

Κέρδισε κι εσύ τα 88,6 λίτρα καύσιμα κάθε ημέρα! Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ αυτός ή αυτή, που θα γεμίσει το ρεζερβουάρ με τα καύσιμα της ΕΚΟ! Δήλωσε συμμετοχή, βάλε 88,6 και περίμενε να ακούσεις το όνομα σου!

Ο κύριος Αντρέας Καπλάνης είναι ο τυχερός ακροατής που κέρδισε την Πέμπτη 23 Μαΐου, στην κλήρωση που ξεκίνησε τη Δευτέρα 13 Μαΐου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος διαγωνισμός News 24/7 στους 88,6: Κέρδισε 88,6 λίτρα καύσιμα κάθε μέρα - Ο τυχερός ακροατής της Τετάρτης 22/05

Κέρδισε κι εσύ τα 88.6 λίτρα καύσιμα κάθε μέρα! Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ αυτός ή αυτή, που θα γεμίσει το ρεζερβουάρ με τα καύσιμα της ΕΚΟ! Δήλωσε συμμετοχή, βάλε 88.6 και περίμενε να ακούσεις το όνομα σου!

Ο κύριος Γιάννης Θεανόπουλος είναι ο τυχερός ακροατής που κέρδισε την Τετάρτη 22 Μαΐου, στην κλήρωση που ξεκίνησε τη Δευτέρα 13 Μαΐου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεμούτσικο, η αυλή με τα πιο λαχταριστά παϊδάκια στα νότια

Μια ταβέρνα διαμάντι, δυο αδέλφια-ιδιοκτητές μάλαμα και κρεατικά βγαλμένα από τη χρυσή βίβλο του ψησίματος.

Το αγαπάει ο κόσμος το Ρεμούτσικο. Και το δείχνει με κάθε αφορμή, με το που γίνεται οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό. Όπως π.χ. όταν βραβεύτηκε από το κοινό ως η ταβέρνα με τα καλύτερα παϊδάκια (και αρνίσια και, για τους πιο μερακλήδες, από προβατίνα) στην Αττική.

Διαβάστε περισσότερα

Οι ADD Architecture Studio σχεδίασαν κτίριο αντλώντας έμπνευση από την κίνηση των αυτοκινήτων

Ο Αργύρης Χρονόπουλος και ο Διονύσης Κουτσιουμάρης σχεδίασαν τα κεντρικά γραφεία του ελληνικού fashion brand 'Devotion Twins', χρησιμοποιώντας σαν έμπνευση την κίνηση των αυτοκινήτων πάνω στην Εθνική Οδό.

Το κτίριο που τραβάει την προσοχή πάνω στη συμβολή των οδών Λάμπρου Κατσώνη & Πλαταιών δεν μοιάζει σαν αυτά που συναντά κανείς πάνω στην Εθνική Οδό. Το στοιχείο που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά είναι σίγουρα η κατασκευή της όψης που αποτελείται από οριζόντιους και κάθετους άξονες οι οποίοι ενσωματώνουν το logo της εταιρείας. Μέσα στη μέρα η επιδερμίδα από χάλυβα “κοιτάζει” σιωπηλά την πόλη ενώ το βράδυ ενεργοποιείται και μετατρέπεται σε ένα φωτεινό θέαμα με σαφή αναφορά στη δυναμική κίνηση των αυτοκινήτων πάνω στην Εθνική Οδό.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος διαγωνισμός News 24/7 στους 88,6: Κέρδισε 88,6 λίτρα καύσιμα κάθε μέρα - Ο τυχερός ακροατής της Τρίτης 21/05

Κέρδισε κι εσύ τα 88.6 λίτρα καύσιμα κάθε μέρα! Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ αυτός ή αυτή, που θα γεμίσει το ρεζερβουάρ με τα καύσιμα της ΕΚΟ! Δήλωσε συμμετοχή, βάλε 88.6 και περίμενε να ακούσεις το όνομα σου! Ο διαγωνισμός ξεκίνησε!

Η κα. Νικολέτα Ταχτατζή είναι η τυχερή ακροάτρια που κερδίζει στο πλαίσιο της κλήρωσης που θα γίνεται κάθε μέρα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 13 Μαΐου έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες

Ένας θρύλος της Disney μάς σχεδιάζει την ιστορία του Mickey

Ο Eric Goldberg, μας σχεδιάζει την ιστορία του πρώτου πραγματικού σταρ του Χόλιγουντ.

Social Man
PROMO