ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Η νέα καμπάνια της Lacta μας δείχνει ότι η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση

Με το #ActForLove ακούμε επιτέλους ιστορίες αγάπης που είναι πάνω απ' όλους και όλα.

Φέτος τον χειμώνα, και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Lacta μας προσκαλεί, μέσα από τη νέα της καμπάνια #ActForLove, να δούμε ιστορίες αγάπης που δεν έχουν μόνο μια γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε. Στόχος να περάσει το μήνυμα πως η αγάπη δεν έχει χρώμα, δεν έχει ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Πως η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκέφτεται σήμερα ο άνθρωπος που σχεδίασε τα γραφεία του Instagram

Μερικές ερωτήσεις για το design στον Tom Lindblom, λίγες μέρες πριν από την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Οι εμπειρίες και τα συναισθήματά μας εξαρτώνται από το design του εκάστοτε χώρου όπου βρισκόμαστε. Αυτό υποστηρίζει η Gensler, η εταιρεία που μεταξύ άλλων έχει φτιάξει τα γραφεία του Instagram στην Καλιφόρνια και το διεθνές αεροδρόμιο Incheon στην Κορέα.

Διαβάστε περισσότερα

Το Σπίτι της Σκιάς θέλει να παίξει με το μυαλό σου

Επισκεφτήκαμε το ιδιαίτερο μουσείο σκιών από σκουπίδια του Τριαντάφυλλου Βαΐτση στην Ξάνθη.

Το 'Σπίτι της Σκιάς' που έχει δημιουργήσει ο Τριαντάφυλλος Βαΐτσης στην Ξάνθη θέλει να βάλει τον επισκέπτη σε σκέψεις και να τον κάνει να δει το 'αόρατο', αυτό που δεν φαίνεται. Στο συγκεκριμένο μουσείο θα δεις άχρηστα υλικά και καθημερινά σκουπίδια να μετατρέπονται σε έργα τέχνης, τα οποία με τον κατάλληλο φωτισμό χαρίζουν σκιές διάσημων προσώπων, εικόνων και καταστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Μπορεί ο Λυκαβηττός να γίνει ένα ζωντανό αστικό δάσος;

Ένα πρόγραμμα φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στον 'φυσικό ουρνοξύστη' της Αθήνας.

Ο Λυκαβηττός λειτουργεί για τους επισκέπτες του ως φυσικό ανάλογο του ουρανοξύστη, ως το βλέμμα των Αθηνών, όμως βρίσκεται σε κίνδυνο. Παράλληλα, αποτελεί το εμβληματικό τοπόσημο της Αθήνας το οποίο διαμορφώθηκε σταδιακά μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα ως αστικό πάρκο σε συνδυασμό με τους λόφους του Αρδηττού, Φιλοπάππου και Στρέφη.

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο μάγειρας που κρύβεις μέσα σου

Αν νομίζεις ότι είναι δύσκολο να φτιάξεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό στην κουζίνα τότε κάνεις λάθος. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μεράκι και λίγη βοήθεια

“Οι άντρες δεν ξέρουν να μαγειρεύουν”. Όσες φορές και να το ακούσω σκέφτομαι ότι οι προκαταλήψεις είναι κάτι βαθιά λανθασμένο στις συνειδήσεις πολλών ανθρώπων. Μετά αναλογίζεσαι ότι οι περισσότερο chef είναι άντρες και καταλήγεις ότι οι άντρες όχι μόνο μπορούν να μαγειρεύουν αλλά μπορούν να το κάνουν και καλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη βοήθεια.

Διαβάστε περισσότερα

Ξέρω τι θα κάνεις φέτος την Πρωτοχρονιά

Μαζέψαμε τα καλύτερα party και event για να αποφασίσεις πού θα γιορτάσεις το 2019.

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων την πρωτοχρονιά. Αυτοί οι γκρινιάζουν ότι δεν τους αρέσει να βγαίνουν τέτοια μέρα γιατί γίνεται χαμός και βγαίνουν και εκείνοι που δεν γκρινιάζουν και βγαίνουν. Σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις εγώ εδώ σου μάζεψα τα καλύτερα -κατά την γνώμη μου- event για να αποφασίσεις. Έχει από big parties μέχρι cosy events της παραμονής.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Public του Συντάγματος "χτίζονται" σχέσεις

Το πιο εντυπωσιακό κτίριο στην Αθήνα φέτος τα Χριστούγεννα, το μέρος όπου "χτίζονται" οι σχέσεις. Το Public στο Σύνταγμα είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα.

1 2 3 4 5 6 7

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man