ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Έρχεται το The Meet Market - 2 Weekends of Christmas!

Και αν αυτό δεν είναι έκπληξη από μόνο του τότε δώστε βάση εδώ. Ανάλογα με το Σαββατοκύριακο που θα επιλέξετε να το επισκεφθείτε θα βρείτε και ένα διαφορετικό Meet Market.

Καλά καταλάβατε. Θα μας βρείτε, όχι για ένα αλλά για 2 (ΔΥΟ!) ολόκληρα Σαββατοκύριακα, στο επιβλητικό κτίριο του Ωδείου Αθηνών, στην καρδιά της Αθήνας, παρουσιάζοντας πάνω από 150 περίπτερα τοπικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα, ιδανικά για τις απαραίτητες γιορτινές αγορές!

Διαβάστε περισσότερα

H λαχταριστή ιστορία του πιο ακριβού μπέργκερ του κόσμου

Το αγαπημένο γεύμα του Elon Musk και του Donald Trump το βρίσκεις μόνο στο Las Vegas.

Αν ήσουν ένας πεινασμένος δισεκατομμυριούχος τι θα επέλεγες να φας; Σίγουρα όχι κάτι που θα διάλεγαν οι κοινοί θνητοί. Θα ζητούσες κάτι πιο εξεζητημένο. Κάτι που ελάχιστοι θα μπορούσαν να γευτούν σε αυτόν τον κόσμο. Αν πάλι, είσαι και φαν των μπέργκερ όπως ο Elon Musk και ο Donald Trump, τότε θα επέλεγες μόνο το ακριβότερο του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα

ethelon Days 2019 | the butterfly effect

Έλα να ανακαλύψεις πώς κάθε μικρό σου βήμα είναι η αφορμή για αλλαγές με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Pink Floyd, outside the Wall

40 χρόνια μετά την κυκλοφορία του (30/11/1979), το "The Wall" των Pink Floyd συνεχίζει να συμβολίζει την ιδέα της εξέγερσης που γκρεμίζει την απελπισία.

Οι Pink Floyd είναι ίσως οι πρώτοι που επεξεργάστηκαν τη συνείδηση του ροκ, προσεγγίζοντάς τη από τις ρωγμές που οι ίδιοι δημιούργησαν πριν αφουγκραστούν τις δονήσεις που προκάλεσαν με την παγωμένη "σιωπή" τους. Η ακτινοβολία του έργου τους συνοψίζεται στην πρόκληση που οι ίδιοι αποδέχτηκαν, γεμίζοντας τα αυλάκια των βινυλίων τους με συγκλονιστικά μηνύματα και απελευθερώνοντας την αιχμάλωτη πίσω από τον "τοίχο" μαγεία. Από τη μία το δικό τους περιθώριο, οι κανόνες της κακής θέλησης, το χωνευτήρι των ονείρων, τα ζωντανά λείψανα, η απροσπέλαστη παρόρμηση, οι χρηστικοί καταναγκασμοί, η "συνηθισμένη" πραγματικότητα. Και απέναντί τους η άφθαρτη διαίσθηση, η αξιοπρέπεια του πνεύματος, η απομόνωση της ίδιας της αποξένωσης που οδηγεί σε ένα ανώτερο, στρατοσφαιρικό επίπεδο συνείδησης, κλείνοντας μέσα της όλο το σύμπαν.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κωτσόβολος έφερε την Μπλακ Φράιντεϊ και στο χωριό μας

Η ερώτηση του εκατομμυρίου έγινε και εμείς δίνουμε απλά την απάντηση που θα περίμενες.

υμάστε τότε, τα παλιά τα χρόνια, που ακούγαμε Black Friday και σκεφτόμασταν παράξενους τύπους να έχουν στηθεί έξω από τα πολυκαταστήματα και, όταν άνοιγαν οι πόρτες του μαγαζιού, ξεκίναγαν να τρέχουν όπως τρέχουν λες και παίζουν σε ταινία υπερκαταστροφής και μετά να σπρώχνονται σαν να χτυπάει το καμπανάκι για τον τελικό των 5 χιλιομέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα; Σίγουρα το θυμάστε.

Διαβάστε περισσότερα

Τα (όντως) καλύτερα street food της Αθήνας: Thanksgiving edition

Τριγυρίσαμε στην Αθήνα και φάγαμε γαλοπούλα, κολοκύθα, αχλαδόπιτα και cheesecake.

Κάθε Πέμπτη θα παίρνουμε και από έναν δρόμο της Αθήνας και των Περιχώρων και θα δοκιμάζουμε τα καλύτερα φαγητά του. Δεύτερη στάση η Αθηναΐδος, συνέχεια της Περικλέους, που είναι συνέχεια της Καραγιώργη Σερβίας και τελειώνει στην Αγίας Ειρήνης.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί αφαίρεσαν τα αστέρια Michelin από το καλύτερο σουσάδικο του κόσμου

Ο οδηγός αφαίρεσε και τα τρία αστέρια από το εστιατόριο Sukiyabashi Jiro στο Tokyo, η απόφαση όμως δεν έχει σχέση με την ποιότητά του.

Το εστιατόριο σούσι Sukiyabashi Jiro θεωρείται το καλύτερο εστιατόριο σούσι του κόσμου και βρίσκεται στο Tokyo. Tην Τρίτη ανακοινώθηκε ότι ο οδηγός Michelin αφαίρεσε και τα τρί αστέρια που του είχε δώσει, γιατί το εστιατόριο είναι κλειστό για το ευρύ κοινό.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO