ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το ελληνικό Halloween είναι μηχανόβιο και ηλιόλουστο

Ανακαλύψαμε τους πιο αυθεντικούς SOL Seekers στο Rotten Race.

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου κάτω από τον καυτό ήλιο του Τατοϊου συνέβη το 4ο Rotten Race. Ένας αγώνας που δεν γίνεται για τον αγώνα, αλλά για να περάσουν οι διαγωνιζόμενοι καλά και εμείς καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα

Σκάνδαλο: Μειώνουν το μέγεθος της πίτσας μας

Δεν θα περάσει, θα μας βρουν μπροστά τους.

Όταν κρίθηκε παράνομο το κοκορέτσι δεν αντέδρασες. Όταν ήρθαν να μας πάρουν τους γόνους, πάλι δεν αντέδρασες. Τώρα που επέστρεψαν για να μας πάρουν την πίτσα, δεν έχει απομείνει κανείς για να αντιδράσει.

Διαβάστε περισσότερα

Το μουσείο των εμετικών εδεσμάτων

Στη Σουηδία δημιουργήθηκε ένα μέρος όπου μπορείς να δοκιμάσεις τις πιο σιχαμένες γαστριμαργικές δημιουργίες απ' όλον τον κόσμο.

Από τις επίγειες απολαύσεις, λίγες έχουν παραμείνει αναλλοίωτες. Το φαγητό, παρά τους όποιους πειραματισμούς έχει υποστεί κατά καιρούς, ήταν περήφανα μία από αυτές. Οι παραφωνίες, οι άστοχες αλλαγές και τα προβληματικά πιάτα που μερικές φορές προέκυπταν, δεν μας 'άγγιζαν'.

Διαβάστε περισσότερα

Μετανοείτε, έρχεται το τέλος του μπέικον

Το πρώτο σοβαρό πράγμα που ίσως σου στερήσει η κλιματική αλλαγή είναι αυτό που τσιτσιρίζει και μυρίζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο.

Ήδη, σύμφωνα με την τελευταία σχετική έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ, η άνοδος της θερμοκρασίας έχει αλλάξει δραματικά τις διατροφικές συνήθειες και τον μεταβολισμό πολλών ζώων που εκτρέφονται από τους ανθρώπους με σκοπό την κατανάλωσή τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψαμε το πιο διασκεδαστικό περίπτερο της ΔΕΘ

Disclaimer: Το παρακάτω κείμενο είναι παραπλανητικό. Στην πραγματικότητα το Φυσικό Αέριο θα μας κάνει να μην θέλουμε να βγαίνουμε από το σπίτι μας.

Αν μένεις ή επισκέπτεσαι την Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο τότε θα ξέρεις πως όλη η πόλη κινείται σε ρυθμούς ΔΕΘ. Άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο εντυπωσιακά περίπτερα γεμίζουν την έκταση της Έκθεσης, καθώς συναγωνίζονται μεταξύ τους στο ποιο θα προσφέρει την πιο εντυπωσιακή εμπειρία στους επισκέπτες τους. Φέτος, αν ξεχωρίζουμε κάποιο περίπτερο αυτό δεν είναι άλλο από του Φυσικού Αερίου - Ελληνικής Εταιρείας Ενέργειας, καθώς με αφορμή το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη, συμμετέχει στην ΔΕΘ με ένα περίπτερο / escape room / υπερπαραγωγή και μάλιστα από τους experts του είδους, την εταιρεία Mindtrap. Ή μάλλον, για να ακριβολογούμε, τα δωμάτια απόδρασης ήταν 3. Κουζίνα, σαλόνι και υπνοδωμάτιο, ή αλλιώς οι ζωτικοί χώροι του σπιτιού όπου χρειάζεσαι αέριο και ρεύμα.

Διαβάστε περισσότερα

Στο La Casa Azul θα φας και θα πιεις με θέα το Μεξικό

Ακόμη και η Φρίντα Κάλο θα ένιωθε σαν στο σπίτι της στο νέο bar-restaurant του Περιστερίου.

Πριν καταλάβω πώς το La Caza Azul, το νέο bar-restaurant που έχει ανοίξει εδώ και λίγους μήνες στο Περιστέρι, βρίσκεται στην Αθήνα, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεκάδες insta-φίλοι μου πετάχτηκαν μέχρι το Μεξικό και την περιοχή του Κογιοακάν, προκειμένου να πιουν ένα κοκτέιλ στο διάσημο μπλε σπίτι που έζησε για αρκετά χρόνια η Φρίντα Κάλο με τον σύζυγό της Ντιέγκο Ριβέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Το 1ο McDonald's στη Μόσχα: Όταν ο καπιταλισμός κατέκτησε την ΕΣΣΔ

Σοβιετικοί πολίτες περίμεναν 8 ώρες στην ουρά για ένα αμερικανικό burger.

H αρχή για την διείσδυση των burgers στην κοιτίδα του κομμουνισμού έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ, το 1976. Εκεί συναντήθηκε ο George Cohon ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος των καναδέζικων McDonald's με Σοβιετικούς ηγέτες.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man