ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ήρωας υπάλληλος έβαζε μία έξτρα κοτομπουκιά σε κάθε παραγγελία για 2,5 χρόνια

Και το ίντερνετ δικαίως τον αποθεώνει.

Ο ήρωας της ημέρας, του μήνα, του έτους, αποκάλυψε το πρόσωπό του στο Twitter και δίκαια αποθεώθηκε από όποιον έχει πατήσει έστω και μια φορά το πόδι του στα McDonalds. Το όνομά του είναι Cody Bondarchuk, σώζει τον κόσμο με ορμητήριο τον Καναδά και έχει δουλέψει ως υπάλληλος για 2,5 χρόνια στη γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού. Και χάριζε απλόχερα τη χαρά και τον ενθουσιασμό στους πελάτες του.

Διαβάστε περισσότερα

20ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους 'Φίλους του Παιδιού'

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στο Helexpo Maroussi.

Δεν θες να είσαι vegan ή vegetarian; Γίνε flexitarian

Yπολογίζεται ότι περίπου το 14% του παγκόσμιου πληθυσμού ακολουθεί αυτή τη διατροφή.

Η ημιχορτοφαγία ή ευέλικτη χορτοφαγία ή αλλιώς το να είσαι flexitarian ή αλλιώς meat reducer είναι το να κάνεις μία χορτοφαγική διατροφή με περιστασιακή κατανάλωση κρέατος.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακυκλώνουμε και στον Μαραθώνιο, είναι της μόδας!

Ο φετινός Μαραθώνιος είχε κάτι διαφορετικό σε σχέση με άλλες χρονιές.

Η συμμετοχή σε αγώνες δρόμου όπως ο πρόσφατος Αυθεντικός Μαραθώνιος έχει γίνει «must» τα τελευταία χρόνια, δίνοντας κίνητρο σε πολλούς να εντάξουν την άθληση στη ζωή τους. Έτσι και φέτος, σχεδόν 60.000 δρομείς έτρεξαν το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου, δίνοντας ένα μήνυμα για Έναν Μαραθώνιο Χωρίς Απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Gypsy Jungle θα φας τη χωριάτικη σαλάτα σε σούσι

Δοκιμάσαμε το ελληνικό σούσι που σερβίρει το πιο εξωτικό all day bar στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Μια τίγρης με παιχνιδιάρικη διάθεση σε κοιτάει κατάματα με το που μπαίνεις μέσα στο μαγαζί. Στα αριστερά σου μια πονηρή μαϊμού και ένας ατίθασος παπαγάλος σου κάνουν νόημα να αφήσεις πίσω σκέψεις και προβλήματα και να νιώσεις άνετα, καθώς κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο χώρο. Αν κοιτάξεις προς τα πάνω θα δεις φύλλα από εξωτικά φυτά να κρέμονται, λες και βρέθηκες ξαφνικά χαμένος σε κάποια ζούγκλα της Αφρικής. Το Gypsy Jungle το εξωτικό all day bar που έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό στην οδό Αιόλου, δίπλα από την πλατεία Αγίας Ειρήνης, κατάφερε να μας κεντρίσει κατευθείαν το ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Vittoria Gati, το καλό φαγητό είναι ζήτημα παράδοσης

Επισκεφτήκαμε το εστιατόριο στη Γλυφάδα που παντρεύει με νοστιμιά και φαντασία ελληνικές και ιταλικές γεύσεις.

Επί σειράς ετών το Casa di Pasta αποτέλεσε σημείο συνάντησης στη Βουλιαγμένη, με επίκεντρο τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που συνεπάγονται το καλό φαγητό και τη φιλοξενία. Ένα εστιατόριο που εξελίχθηκε σε θρύλο της νεότερης εποχής. Ο Γιάννης Παπακώστας, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης εδώ και σαράντα χρόνια, δεν είναι πλέον μόνος του. Η εμπειρία και η γνώση από μια τεράστια διαδρομή συμπράττει εδώ και χρόνια με το ανήσυχο πνεύμα των τριών γιων του, του Γιώργου, του Θανάση και του Θεοφάνη. Οι τρεις τους είναι οι συνεχιστές μιας 'αυτοκρατορίας' στον χώρο της εστίασης, που έχει κάνει το 'Παπακώστας' συνώνυμο του καλού φαγητού.

Διαβάστε περισσότερα

Εστιατόριο στην Τουρκία έχει για σπεσιαλιτέ μια ολόκληρη καπνιστή καμήλα

Ένα σοκαριστικό video δείχνει τον τρόπο ψησίματος ενός ζώου, που ζυγίζει πάνω από μισό τόνο.

H τεχνική ψησίματος ενός ολόκληρου ζώου στη σούβλα ή στα κάρβουνα, μπορεί να ακούγεται ξεπερασμένη για κάποια πολύ ακριβά εστιατόρια, όμως η αλήθεια είναι πως χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα. Προφανώς κάποια ζώα είναι πιο εύκολα να τα διαχειριστείς και να τα μαγειρέψεις ολόκληρα σε σχέση με άλλα, κάπως πιο μεγαλόσωμα. Τι γίνεται όμως, όταν θες να ψήσεις ένα ζώο που ζυγίζει πάνω από μισό τόνο;

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO