ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Στον παράδεισο της θετικής ενέργειας και της μουσικής

Μουσικάρες, χορός και πάρα πολλή ενέργεια. Το Oneman πέρασε μία απολαυστική Παρασκευή στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018 Amita Motion.

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ένας δύσκολος μήνας. Το καλοκαίρι έχει τελειώσει, οι διακοπές περνούν στην σφαίρα της ανάμνησης και υποχρεώσεις ξεφυτρώνουν από παντού μαζί με επιστροφές. Επιστροφή στη δουλειά, επιστροφή στο σχολείο, επιστροφή στην καθημερινότητα. Είναι η στιγμή που έχεις όσο τίποτε άλλο ανάγκη τη θετική ενέργεια, την αισιοδοξία, την διασκέδαση.

Διαβάστε περισσότερα

Το τρέξιμο στην πόλη έχει πλέον το κατάλληλο παπούτσι

Η adidas αποκαλύπτει το νέο running παπούτσι PureBOOST GO, ειδικά σχεδιασμένο για urban διαδρομές.

Στο μυαλό αρκετών, το τρέξιμο πρέπει να περιλαμβάνει υποχρεωτικά διαδρομές σε βουνά, λαγκάδια και ποτάμια, ανάμεσα σε δέντρα, νερά και καθαρό οξυγόνο. Εντάξει, μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτής της φιλοσοφίας, αλλά εδώ δεν είναι αμερικάνικη ταινία. Αν λοιπόν ζεις στην πόλη, είναι κάπως δύσκολο να πηγαίνεις κάθε μέρα στας εξοχάς για την προπόνησή σου.

Διαβάστε περισσότερα

Η Αθήνα ετοιμάζεται να γίνει η παγκόσμια πρωτεύουσα του skate

Οι κορυφαίοι του αθλήματος έρχονται στην Ελλάδα για ένα μοναδικό International Skate Tour.

Mπορεί η ‘πρωτεύουσα’ του αθλήματος να βρίσκεται κάπου στις Η.Π.Α., ωστόσο για μία εβδομάδα, από τις 14 μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη, η καρδιά του skate θα χτυπάει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα. Μια πόλη γεμάτη, πλατείες, σκαλιά, υψώματα, κάγκελα, όλα αυτά που θέλει, δηλαδή, ένας skater. Πόσο πιο urban;

Διαβάστε περισσότερα

Από πού πήραν τα ονόματά τους κάποια από τα διασημότερα μπαρ

Ένα ληξιαρχικό ταξίδι από το Αθηναϊκό Clumsies ως το Violet Hour του Σικάγο.

Το όνομα ενός μπαρ πρέπει να έχει υπόσταση, πρέπει να είναι εύηχο αλλά πάνω από όλα πρέπει να έχει από μόνο του την ικανότητα να μας πει μια ιστορία. Σχετική ή άσχετη με το μπαρ, τα ποτά ή τους ιδιοκτήτες, δεν έχει σημασία.

Διαβάστε περισσότερα

Τα μαγειρευτά που έχουν μια θέση στην καρδιά μας

Disclaimer: Η λίστα που ακολουθεί δεν είναι πλήρης. Είναι όμως μια τίμια και πάνω από όλα γευστική απόπειρα.

Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τους ανθρώπους που ρωτάνε ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό. Λες και υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο ένα. Βασικά, γιατί να είναι μόνο ένα; Εδώ με πολύ κόπο και άπειρη περισυλλογή κατέληξα σε 5 αγαπημένα. Που όμως είναι όλα μαγειρευτά. Γιατί καμία μα καμία γεύση δεν συγκρίνεται με το μαγειρευτό φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα

Το ζήσαμε σαν σωστοί Μεξικανοί στο Taco Bar των Fridays

Ένα απόγευμα στην αυλή των Fridays Κηφισιάς ήταν αρκετό για να μας κάνει να αναφωνήσουμε ¡Viva Mexico!

Πώς μπορεί να γίνει ένα αυγουστιάτικο απόγευμα στην πόλη λίγο πιο διασκεδαστικό; Αν αποφασίσεις να επισκεφτείς με τους φίλους σου μια δροσερή αυλή και προσθέσεις στην εξίσωση μια άκρως καλοκαιρινή margarita και άφθονα nachos και tacos. Ή με άλλα λόγια αν πας μέχρι το Taco Bar των Fridays στην Κηφισιά.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αγοράζεις όταν αγοράζεις την πιο σπάνια μπριζόλα στον πλανήτη

Αν πεινάς λίγο αλλά έχεις αρκετά λεφτά για ξόδεμα, δοκίμασε μια μέτρια ψημένη A5 Olive Wagyu.

Αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία παράγεται το κορυφαίο ουίσκι και το κορυφαίο βοδινό κρέας του κόσμου. Κανονικά τίποτα από αυτά τα δύο δεν θα έπρεπε να παράγεται εκεί, αφού οι Ιάπωνες δεν έχουν καμία παράδοση στην απόσταξη ουίσκι, ενώ καταναλώνουν ελάχιστο βοδινό κρέας.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man