ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Λοσάντζελε: Μπήκαμε στο νέο Comedy Club της Αθήνας

Ο Κώστας Μαλιάτσης κι ο Κυριάκος Μπαλάσκας μας ξεναγούν στον δικό τους 'ναό του γέλιου'.

Ένα καθαρό, γνήσιο Comedy Club έλειπε από την Αθήνα. Πολλοί υποστηρικτές του συγκεκριμένου είδους διασκέδασης, το θέλαμε, το επιζητούσαμε, το ονειρεύομασταν, αλλά μέχρι και φέτος το μόνο που είχαμε ήταν διάφορες σκηνές και μαγαζιά, στα οποία μπορούσαμε να δούμε από κοντά τους αγαπημένους μας κωμικούς και να γελάσουμε με την ψυχή μας. Αυτό το 'κενό' ήρθε να γεμίσει το Λοσάντζελε Comedy Club το νέο εγχείρημα του (γνωστού κωμικού) Κώστα Μαλιάτση και του Κυριάκου Μπαλάσκα (DarkSide Tattoo Society), στο οποίο η κωμωδία θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Flower στον Χολαργό δεν πας μόνο για την πίτσα

Επισκεφτήκαμε τον μεγάλο αδελφό της αγαπημένης πίτσας και γευτήκαμε το εμπλουτισμένο μενού.

Τα τελευταία έξι χρόνια στη Μαβίλη έχει ανοίξει ένα μαγαζί που έχει αγαπηθεί από τους λάτρεις της πίτσας. Η Pizza Flower τώρα βάλθηκε να κατακτήσει και τον Χολαργό, αφού άνοιξε ένα μεγαλύτερο αδελφάκι με εμπλουτισμένο μενού, για να χωρέσει όλους τους φίλους της ιταλικής κουζίνας.

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο βράδυ του Μπάτμαν έβαζαν στοιχήματα πότε θα κλείσει

Μιλήσαμε με τον Γιώργο Νάσιο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του θρυλικού μαγαζιού.

Όταν πρωτομπήκα στο Batman μια τελείως κανονική Τρίτη πρωί, ώρα που είχαμε κανονίσει με τον κύριο Μπάτμαν (για τα επίσημα κρατικά έγγραφα Γιώργο Νάσιο) αυτή τη συνέντευξη, άρχισα να χαζεύω σαν τουρίστας έναν χώρο που είχα ξαναδεί πραγματικά άπειρες φορές. Απλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που το έβλεπα πρωί και καμιά φορά, ακόμα και όταν είσαι στον ίδιο χώρο, όταν αλλάζει μια συνθήκη (στην προκειμένη το φως) είναι σαν να μηδενίζει το κοντέρ και να ξεκινάς πάλι από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα

Αν σιχαίνεσαι κι εσύ τον κόλιανδρο, υπάρχει επιστημονική εξήγηση

Άδικα προσπαθούσαν οι μανάδες μας να μας τον επιβάλλουν με το ζόρι.

Προφανώς, ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν ξύπνησε κάποιος και είπε "σήμερα έχω τρομερή όρεξη να φάω κόλιανδρο". Δεκτό, το ξέρουμε, προχωράμε. Υπάρχουν όμως μερικοί άνθρωποι που κυριολεκτικά σιχαίνονται το συγκεκριμένο αρωματικό μπαχάρι. Δεν θέλουν να το βλέπουν, δεν θέλουν να το μυρίζουν και φυσικά, δεν θέλουν ούτε να το γεύονται.

Διαβάστε περισσότερα

Στην Cookοovaya κάνουν το κρέας τέχνη

Δοκιμάσαμε την wise cuisine του πιο πολυσυζητημένου εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Τι είναι η wise cuisine και γιατί συζητιέται τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια η Cookoovaya; Ακόμα κι αν δεν σε βασάνιζε αυτό το ερώτημα -όπως εμένα λόγω ανυπόφορων φίλων που κάθε τόσο την ανέφεραν στην κουβέντα-, σίγουρα θα σε ενδιαφέρει να φας καλά, αλλά κυρίως ξεχωριστά. Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης δεν είχα την τύχη να περάσω απ' την πόρτα της (και μπροστά απ' την ανοιχτή κουζίνα της). Αυτό συνέβη την προηγούμενη βδομάδα, ήταν μία ξεχωριστή ημέρα (γενέθλια) και είπα να την περάσω λίγο ιδιαίτερα (φαΐ, φαΐ, φαΐ).

Διαβάστε περισσότερα

Το να κατασκοπεύεις τη γειτονιά θέλει και τη σωστή καρέκλα

PS VAGO, I love you.

Ομολογώ ότι είμαι μεγάλος φαν του κήπου και των εξωτερικών χώρων. Κάτι ρε παιδί μου έχει το να βρίσκεσαι έξω, σου φτιάχνει την ψυχολογία, τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι.  Δυστυχώς, το σπίτι μου βρίσκεται σε όροφο και δεν διαθέτει κήπο. Έχει όμως ένα ωραιότατο, περιμετρικό μπαλκόνι, το οποίο την κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Διαβάστε περισσότερα

Η μέρα που τα Burger King έστειλαν όλους τους πελάτες τους στα McDonald's

Έγινε κι αυτό.

Αν είσαι φαν των burger, προφανώς θα γνωρίζεις ότι Burger King και τα McDonald’s αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στο συγκεκριμένο χώρο παγκοσμίως. Τι έκαναν, λοιπόν, οι δύο αυτοί ανταγωνιστές για μια ημέρα; Έδωσαν τα χέρια για τον πιο καλό λόγο.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO