CITY LIFE

Στον παράδεισο της θετικής ενέργειας και της μουσικής

Μουσικάρες, χορός και πάρα πολλή ενέργεια. Το Oneman πέρασε μία απολαυστική Παρασκευή στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018 Amita Motion.

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ένας δύσκολος μήνας. Το καλοκαίρι έχει τελειώσει, οι διακοπές περνούν στην σφαίρα της ανάμνησης και υποχρεώσεις ξεφυτρώνουν από παντού μαζί με επιστροφές. Επιστροφή στη δουλειά, επιστροφή στο σχολείο, επιστροφή στην καθημερινότητα. Είναι η στιγμή που έχεις όσο τίποτε άλλο ανάγκη τη θετική ενέργεια, την αισιοδοξία, την διασκέδαση.

Διαβάστε περισσότερα

Το τρέξιμο στην πόλη έχει πλέον το κατάλληλο παπούτσι

Η adidas αποκαλύπτει το νέο running παπούτσι PureBOOST GO, ειδικά σχεδιασμένο για urban διαδρομές.

Στο μυαλό αρκετών, το τρέξιμο πρέπει να περιλαμβάνει υποχρεωτικά διαδρομές σε βουνά, λαγκάδια και ποτάμια, ανάμεσα σε δέντρα, νερά και καθαρό οξυγόνο. Εντάξει, μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτής της φιλοσοφίας, αλλά εδώ δεν είναι αμερικάνικη ταινία. Αν λοιπόν ζεις στην πόλη, είναι κάπως δύσκολο να πηγαίνεις κάθε μέρα στας εξοχάς για την προπόνησή σου.

Διαβάστε περισσότερα

Η Αθήνα ετοιμάζεται να γίνει η παγκόσμια πρωτεύουσα του skate

Οι κορυφαίοι του αθλήματος έρχονται στην Ελλάδα για ένα μοναδικό International Skate Tour.

Mπορεί η ‘πρωτεύουσα’ του αθλήματος να βρίσκεται κάπου στις Η.Π.Α., ωστόσο για μία εβδομάδα, από τις 14 μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη, η καρδιά του skate θα χτυπάει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα. Μια πόλη γεμάτη, πλατείες, σκαλιά, υψώματα, κάγκελα, όλα αυτά που θέλει, δηλαδή, ένας skater. Πόσο πιο urban;

Διαβάστε περισσότερα

To Varkiza Resort θα σου αλλάξει γνώμη για το μπάνιο εντός Αττικής

Περάσαμε 5 ώρες στην 'αθηναϊκή ριβιέρα'.

Στη λίστα με τα πιο απολαυστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα το καλοκαίρι, το μπάνιο σε κάποια παραλία της Αττικής δεν φιγουράρει στις πρώτες θέσεις. Λίγο η κίνηση στους δρόμους μέχρι να φτάσεις στη θάλασσα και λίγο ο πολύς κόσμος που μαζεύεται σε παραλίες που προορίζονται για λίγους, δεν το καθιστούν την πιο ευχάριστη εμπειρία. Όλα αυτά μέχρι να φτάσεις στο Varkiza Resort.

Διαβάστε περισσότερα

Εξομολογήσεις μιας ιδιοκτήτριας θερινού σινεμά

Μιλήσαμε με την Μαίρη Πάνου, τη γυναίκα που τρέχει το Cine Paris, έναν από τους ιστορικότερους θερινούς κινηματογράφους της χώρας.

Επικρατεί μια συμπαντική αδικία κατά των θερινών σινεμά. Ο βαθμός ευτυχίας κάθε καλοκαιριού της ζωής μας ορίζεται (ή θα έπρεπε τουλάχιστον να ορίζεται) από δύο μεταβλητές. Από τα μπάνια στη θάλασσα και από τα παγωτά. Ήρθε η ώρα στην παραπάνω εξίσωση να μπουν και οι επισκέψεις στα θερινά σινεμά.

Διαβάστε περισσότερα

Πήραμε το όπλο μας και γίναμε μούσκεμα στο Waterboom Festival

Ζήσαμε από μέσα το μεγαλύτερο μπουγέλο που έχει γίνει ποτέ.

Πέμπτη μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του Oneman. Την απόλυτη ησυχία που κυριαρχούσε, την διέλυσε αυτός ο κλασσικός ήχος νέου εισερχόμενου e-mail στο κινητό. Ήταν μια ακόμη αποστολή. Να πάμε και να καλύψουμε τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα λέει, που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ λέει, με 20.000 μαχητές, οι οποίοι θα χωρίζονταν σε δύο ομάδες, κόκκινους και μπλε. Ο νεροπόλεμος στον οποίο μας έστελναν είχε την κωδική ονομασία 'Waterboom Festival 2018'.

Διαβάστε περισσότερα

Astir Beach: Καλοκαίρι στο κόσμημα της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Κάτι παραπάνω από μια απλή παραλία.

Λίγο έξω από την Αθήνα, μια χρυσή ακτή περιστοιχισμένη από πεύκα, σας προσκαλεί να απλώσετε την πετσέτα σας και να μείνετε για ώρες ξαπλωμένοι κάτω από το φως του ήλιου. Η Astir Beach, θρυλική και ταυτισμένη με την έννοια του fine living, είναι κάτι παραπάνω από μια απλή παραλία: Μία πολύπλευρη καλοκαιρινή εμπειρία. Από εκείνες τις απολαύσεις στη ζωή, που αξίζει να ενδώσεις.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4
PROMO
Social Man