CITY LIFE

Τέσσερα design στέκια που δεν πρέπει να χάσεις στην Αθήνα

Η αρχιτεκτονική της κρίσης προικίζει την πόλη με μικρά αλλά πολύ ερωτεύσιμα θαύματα.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν ζούμε σε μία πόλη με διάστικτο από γερανούς ορίζοντα. Παρόλα αυτά, η αρχιτεκτονική 'της κρίσης' έχει δημιουργήσει μικρά θαύματα μέσα σε δωμάτια όπου μπορούμε να πιούμε και να φάμε κάτι, να έρθουμε κοντά, να ερωτευτούμε, να χορέψουμε, να σκεφτούμε.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Έλληνες αθλητές ετοιμάζονται να γίνουν Great in Japan το 2020

Η Stoiximan Tokyo Team παρουσιάστηκε και ξεκινάει προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Θυσίες, κόποι, ιδρώτας, συγκίνηση, ρεκόρ, μετάλλια. Για να καταφέρει ένας αθλητής να εντάξει στο λεξιλόγιο της ζωής του τις τρεις τελευταίες λέξεις της παραπάνω πρότασης, είναι απαραίτητο να έχει πρώτα βιώσει τις τρεις πρώτες.

Διαβάστε περισσότερα

Το ομαδικό VR escape room που θα σε κάνει να αισθανθείς Ghostbuster

Φόρα το backpack που σου επιτρέπει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και έλα να σου πω για τους δράκους που κρύβονται στο Mindtrap Νέας Σμύρνης.

Αυτό σχεδόν φώναξα, με ένα συνδυασμό έκπληξης και απορίας, στην -σούπερ φιλόξενη και πάντα χαμογελαστή- Χιώτισσα game master Ελπίδα, όταν μου εξήγησε τι ακριβώς εννοούν στο Mindtrap Νέας Σμύρνης όταν μιλούν για 'δωμάτια εικονικής απόδρασης με πλήρως ασύρματο εξοπλισμό'. Όλα αυτά στα πλαίσια ενός παιδικού πάρτι της καλύτερης φίλης της κόρης μου που διοργανώθηκε εκεί.

Διαβάστε περισσότερα

7 πράγματα που έμαθα στη φετινή ΕΣΩ

Μερικές βασικές σημειώσεις από την ημερίδα για το Interior Design και την Αρχιτεκτονική στη 'Στέγη'.

Ήταν η 8η κατά σειρά Ημερίδα για το design και την αρχιτεκτονική, η οποία όπως πάντα τα τελευταία χρόνια γέμισε τη μεγάλη αίθουσα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα καμπάνια της Lacta μας δείχνει ότι η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση

Με το #ActForLove ακούμε επιτέλους ιστορίες αγάπης που είναι πάνω απ' όλους και όλα.

Φέτος τον χειμώνα, και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Lacta μας προσκαλεί, μέσα από τη νέα της καμπάνια #ActForLove, να δούμε ιστορίες αγάπης που δεν έχουν μόνο μια γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε. Στόχος να περάσει το μήνυμα πως η αγάπη δεν έχει χρώμα, δεν έχει ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Πως η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκέφτεται σήμερα ο άνθρωπος που σχεδίασε τα γραφεία του Instagram

Μερικές ερωτήσεις για το design στον Tom Lindblom, λίγες μέρες πριν από την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Οι εμπειρίες και τα συναισθήματά μας εξαρτώνται από το design του εκάστοτε χώρου όπου βρισκόμαστε. Αυτό υποστηρίζει η Gensler, η εταιρεία που μεταξύ άλλων έχει φτιάξει τα γραφεία του Instagram στην Καλιφόρνια και το διεθνές αεροδρόμιο Incheon στην Κορέα.

Διαβάστε περισσότερα

Το Σπίτι της Σκιάς θέλει να παίξει με το μυαλό σου

Επισκεφτήκαμε το ιδιαίτερο μουσείο σκιών από σκουπίδια του Τριαντάφυλλου Βαΐτση στην Ξάνθη.

Το 'Σπίτι της Σκιάς' που έχει δημιουργήσει ο Τριαντάφυλλος Βαΐτσης στην Ξάνθη θέλει να βάλει τον επισκέπτη σε σκέψεις και να τον κάνει να δει το 'αόρατο', αυτό που δεν φαίνεται. Στο συγκεκριμένο μουσείο θα δεις άχρηστα υλικά και καθημερινά σκουπίδια να μετατρέπονται σε έργα τέχνης, τα οποία με τον κατάλληλο φωτισμό χαρίζουν σκιές διάσημων προσώπων, εικόνων και καταστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6
PROMO
Social Man