CITY LIFE

Το ομαδικό VR escape room που θα σε κάνει να αισθανθείς Ghostbuster

Φόρα το backpack που σου επιτρέπει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και έλα να σου πω για τους δράκους που κρύβονται στο Mindtrap Νέας Σμύρνης.

Αυτό σχεδόν φώναξα, με ένα συνδυασμό έκπληξης και απορίας, στην -σούπερ φιλόξενη και πάντα χαμογελαστή- Χιώτισσα game master Ελπίδα, όταν μου εξήγησε τι ακριβώς εννοούν στο Mindtrap Νέας Σμύρνης όταν μιλούν για 'δωμάτια εικονικής απόδρασης με πλήρως ασύρματο εξοπλισμό'. Όλα αυτά στα πλαίσια ενός παιδικού πάρτι της καλύτερης φίλης της κόρης μου που διοργανώθηκε εκεί.

Διαβάστε περισσότερα

7 πράγματα που έμαθα στη φετινή ΕΣΩ

Μερικές βασικές σημειώσεις από την ημερίδα για το Interior Design και την Αρχιτεκτονική στη 'Στέγη'.

Ήταν η 8η κατά σειρά Ημερίδα για το design και την αρχιτεκτονική, η οποία όπως πάντα τα τελευταία χρόνια γέμισε τη μεγάλη αίθουσα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα καμπάνια της Lacta μας δείχνει ότι η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση

Με το #ActForLove ακούμε επιτέλους ιστορίες αγάπης που είναι πάνω απ' όλους και όλα.

Φέτος τον χειμώνα, και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Lacta μας προσκαλεί, μέσα από τη νέα της καμπάνια #ActForLove, να δούμε ιστορίες αγάπης που δεν έχουν μόνο μια γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε. Στόχος να περάσει το μήνυμα πως η αγάπη δεν έχει χρώμα, δεν έχει ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Πως η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκέφτεται σήμερα ο άνθρωπος που σχεδίασε τα γραφεία του Instagram

Μερικές ερωτήσεις για το design στον Tom Lindblom, λίγες μέρες πριν από την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Οι εμπειρίες και τα συναισθήματά μας εξαρτώνται από το design του εκάστοτε χώρου όπου βρισκόμαστε. Αυτό υποστηρίζει η Gensler, η εταιρεία που μεταξύ άλλων έχει φτιάξει τα γραφεία του Instagram στην Καλιφόρνια και το διεθνές αεροδρόμιο Incheon στην Κορέα.

Διαβάστε περισσότερα

Το Σπίτι της Σκιάς θέλει να παίξει με το μυαλό σου

Επισκεφτήκαμε το ιδιαίτερο μουσείο σκιών από σκουπίδια του Τριαντάφυλλου Βαΐτση στην Ξάνθη.

Το 'Σπίτι της Σκιάς' που έχει δημιουργήσει ο Τριαντάφυλλος Βαΐτσης στην Ξάνθη θέλει να βάλει τον επισκέπτη σε σκέψεις και να τον κάνει να δει το 'αόρατο', αυτό που δεν φαίνεται. Στο συγκεκριμένο μουσείο θα δεις άχρηστα υλικά και καθημερινά σκουπίδια να μετατρέπονται σε έργα τέχνης, τα οποία με τον κατάλληλο φωτισμό χαρίζουν σκιές διάσημων προσώπων, εικόνων και καταστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Μπορεί ο Λυκαβηττός να γίνει ένα ζωντανό αστικό δάσος;

Ένα πρόγραμμα φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στον 'φυσικό ουρνοξύστη' της Αθήνας.

Ο Λυκαβηττός λειτουργεί για τους επισκέπτες του ως φυσικό ανάλογο του ουρανοξύστη, ως το βλέμμα των Αθηνών, όμως βρίσκεται σε κίνδυνο. Παράλληλα, αποτελεί το εμβληματικό τοπόσημο της Αθήνας το οποίο διαμορφώθηκε σταδιακά μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα ως αστικό πάρκο σε συνδυασμό με τους λόφους του Αρδηττού, Φιλοπάππου και Στρέφη.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Public του Συντάγματος "χτίζονται" σχέσεις

Το πιο εντυπωσιακό κτίριο στην Αθήνα φέτος τα Χριστούγεννα, το μέρος όπου "χτίζονται" οι σχέσεις. Το Public στο Σύνταγμα είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα.

4 5 6 7 8 9 10

Σινεμά

'Toy Story 4' με υπαρξιακό άγχος και 3 σπουδαίες επανεκδόσεις

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Toy Story 4” συνεχίζει να στέκεται στο ύψος των ταινιών της Pixar, και μια τριπλέτα επανεκδόσεων προσφέρουν πολλές εναλλακτικές επιλογές στους σινεφίλ.

POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO