CITY LIFE

Career Fair.4all, η Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία 2019

Μία ηχηρή φωνή πως όλοι είμαστε εδώ για μία κοινωνία με ίσες προοπτικές.

Το Fashion Room Service απέδειξε πως είναι το μεγαλύτερο Fashion Party της Αθήνας

Η προσέλευση του κόσμου στο ξενοδοχείο Hilton ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η βραβευμένη εκδήλωση μόδας του περιοδικού Ozon, The Fashion Room Service- Spring Edition, ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17 Απριλίου με τεράστια επιτυχία για τέταρτη φορά στο ξενοδοχείο Hilton, με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία!

Διαβάστε περισσότερα

Το TEDxAthens επιστρέφει και σας καλεί σε ένα ταξίδι μοναδικής αναζήτησης

Το TEDxAthens κλείνει τα 10 χρόνια και ξεκινάει φέτος ένα καινούριο ταξίδι για μια ακόμα δεκαετία αναζητήσεων.

Πριν από 10 χρόνια, το TEDxAthens ξεκίνησε το δικό του ταξίδι εξέλιξης προκειμένου να εξερευνήσει νέες ιδέες και ανακαλύψει το δικό του παράγοντα Χ ώστε να έρθει πιο κοντά στην πραγματικότητα της ύπαρξης.

Διαβάστε περισσότερα

Fashion Room Service Spring Edition: Το μεγαλύτερο fashion event της Αθήνας επιστρέφει

Στο Hilton, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Ο σημαντικότερος θεσμός ανάδειξης νέων τάσεων, δημιουργών και fashion labels στην ελληνική σκηνή της μόδας, ανανεώνει το ραντεβού του με το fashion crowd της πόλης σε ένα μοναδικό ανοιξιάτικο απόγευμα.

Διαβάστε περισσότερα

Κι όμως, μπορείς να πας για Birdwatching στο Ζάππειο

Αν δεν το δοκιμάσεις, δεν θα πιστέψεις ποτέ πόσα είδη πτηνών κρύβονται στο κέντρο της Αθήνας.

To Σεπτέμβρη είχα πάει με την Canon ένα πολύ ωραίο διήμερο για αστροφωτογράφιση και φωτογράφιση τοπίου στη Λίμνη Δόξα. Αυτή τη φορά ο προορισμός μας όμως ήταν πιο κοντινός και πιο απρόσμενος. Θα πηγαίναμε για birdwatching στο Ζάππειο με οδηγό τον φωτογράφο Χρήστο Βλάχο οποίος ειδικεύεται στη φωτογραφία πτηνών και μέχρι σήμερα έχει φωτογραφίσει τα 406 από τα 455 είδη που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Πειρατές και ινσουλίνη: 5 αληθινές ιστορίες μέσα από το ταξί

Το ταξί δεν είναι μόνο ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είναι και περιστατικά βγαλμένα από την καθημερινότητα.

Όταν το ταξί ήταν επί σειρά ετών το καθημερινό σου μέσο πρωί, μεσημέρι, βράδυ θα έπρεπε να ήσουν τουλάχιστον διδάκτωρ. Δεν είναι, όμως, μόνο η ενημέρωση στο 'Ανοιχτό Πανεπιστήμιο', είναι και οι ιστορίες που βγαίνουν μέσα από την καθημερινή χρήση του. Ιστορίες ιλαροτραγικές, που δεν περιλαμβάνουν μόνο τις συνηθισμένες διηγήσεις των εκάστοτε οδηγών, αλλά και σκηνικά βγαλμένα από ταινία του Σκορσέζε.

Διαβάστε περισσότερα

Pan Pan: Συνέντευξη με τον δημιουργό του νέου graffiti στην Πλάκα που μυρίζει ελληνικό καφέ και μας εντυπωσιάζει

Ο εικονογράφος Pan Pan, κατά κόσμον Παναγιώτης Πανταζής, μιλά για το νέο του graffiti που κοσμεί τα στενά της Πλάκας και δίνει τη δική του εκδοχή στις "σχέσεις από καλό χαρμάνι".

Πέμπτη πρωί και η μέρα έξω είναι τόσο ηλιόλουστη που απαιτεί να βγούμε από το σπίτι και να απολαύσουμε τον καφέ μας εκτός σπιτιού. Αυτή τη φορά βρισκόμαστε στη Λα Σουσουρελά, το νέο αγαπημένο μας στέκι στη Πανόρμου, όπου ήδη οι πρώτες παρέες έχουν αρχίσει να το γεμίζουν με τη παρουσία και τα γέλια τους. Όσο ο ελληνικός καφές μας σιγοψήνεται στη χόβολη, εμείς έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον εικονογράφο Pan Pan, κατά κόσμο Παναγιώτη Πανταζή, για το νέο graffiti του που κοσμεί πλέον τα στενά της Πλάκας.

Διαβάστε περισσότερα
6 7 8 9 10 11 12
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO