FOOD & DRINK

Astir Beach: Καλοκαίρι στο κόσμημα της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Κάτι παραπάνω από μια απλή παραλία.

Λίγο έξω από την Αθήνα, μια χρυσή ακτή περιστοιχισμένη από πεύκα, σας προσκαλεί να απλώσετε την πετσέτα σας και να μείνετε για ώρες ξαπλωμένοι κάτω από το φως του ήλιου. Η Astir Beach, θρυλική και ταυτισμένη με την έννοια του fine living, είναι κάτι παραπάνω από μια απλή παραλία: Μία πολύπλευρη καλοκαιρινή εμπειρία. Από εκείνες τις απολαύσεις στη ζωή, που αξίζει να ενδώσεις.

Κουβαλώντας την κληρονομιά ενός εμβληματικού προορισμού που για δεκαετίες αποτέλεσε το κοινό σημείο αναφοράς διεθνούς κι εγχώριου τζετ σετ, αλλά και τον χαρακτηριστικό, iconic τύπο της 60s αρχιτεκτονικής, η ανανεωμένη Astir Beach εξακολουθεί να αποτελεί την εξέχουσα εμπειρία της αθηναϊκής Ριβιέρας, προσφέροντας αφειδώς λόγους να την επισκεφθείτε ξανά και ξανά. Η θάλασσα και το αλάτι δεν στερεύουν ποτέ!

Φέτος, το εστιατόριο nice n easy κατεβαίνει στην Astir Beach ως nice n easy seaside, δίνοντας στην παραλία τη healthy gourmet επιλογή που της ταιριάζει. Μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε συνδυασμό με εμπνευσμένα, καλοκαιρινά cocktails σας περιμένουν ανυπόμονα, είτε στον χώρο του εστιατορίου είτε σε μια άνετη ξαπλώστρα πλάι στο κύμα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Μια ‘Press and Express’ φιλοσοφία φτιαγμένη για εκείνους που ξέρουν σαν την παλάμη του χεριού τους τι θα πει άνεση και καλοκαίρι.

Καλή η καλοκαιρινή ραστώνη, αλλά τα ανήσυχα σώματα και πνεύματα χρειάζονται πάντα την κατάλληλη εξάσκηση. Τα μαθήματα θαλάσσιου σκι θα λειτουργήσουν ως το τέλειο μέσο για να εξερευνήσετε τη θάλασσα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για ρακέτες και Beach Volley εγγυώνται συναρπαστικά παιχνίδια και εκτόνωση, ενώ τα δωρεάν μαθήματα SUP Yoga με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Astir Beach θα στρέψουν την προσοχή στον εαυτό σας, με σκοπό να επιτύχετε την πολυπόθητη ισορροπία σκέψης-κίνησης.

Κι επειδή η αφοσίωση πρέπει να ανταμείβεται, για τους πιστούς θαμώνες της παραλίας η Astir Beach προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες μέσα από την επιλογή τριών συνδρομών. Με τις Black και Gold κάρτες εξασφαλίζετε αυτόματα πρόσβαση στις υπηρεσίες της παραλίας, ενώ με το Platinum Membership Program αποκτάτε ιδιότητα μέλους μαζί με exclusive προνόμια.

Κάτω από τον ήλιο, δίπλα στο κύμα, μέσα στο πνεύμα της καλής ζωής. Αυτό το καλοκαίρι, πάρτε τους φίλους σας και μην το σκεφτείτε δεύτερη φορά. Η Astir Beach είναι η ιδανική απόδραση από την καθημερινότητα σε ένα σύμπαν απόλαυσης.

 

Για online κρατήσεις για την είσοδο και τα sunbeds επισκεφθείτε το astir.gr/beach/sunbeds

Τηλέφωνο +30 210 8901619

Διεύθυνση Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη 166 71 – Αθήνα

astir.gr/beach