Αυτόν τον χειμώνα είμαστε όλοι… μέρμηγκες

Το απλό και ευέλικτο αυτό πρόγραμμα μπορεί να σε μετατρέψει αυτόματα σε έναν επιμελή …μέρμηγκα με ασφάλιστρα που ξεκινούν μόλις από €600 το χρόνο, και προσφέρουν υψηλά ποσοστά επένδυσης από τον πρώτο χρόνο.
SHARES

Σίγουρα ξέρεις το παραμύθι με τον τζίτζικα και τον μέρμηγκα. Ο τζίτζικας, σαν κλασσικός ωχαδελφιστής δεν έβαζε ποτέ τίποτα στην άκρη. Από την άλλη, ο σοφός μέρμηγκας μάζευε, μάζευε, μάζευε για να έχει όταν τα πράγματα δυσκολέψουν.

Ξέρουμε ότι δεν είσαι ο τύπος του μέρμηγκα.

Αλλά και να ήσουν τέτοιος τύπος, έτσι όπως είναι άδεια τα πορτοφόλια μας σήμερα, δεν θα μπορούσες εκ των πραγμάτων να είσαι.

Οπότε θα χρειαστείς λίγη παραπάνω βοήθεια για να βάλεις στην άκρη αυτά που χρειάζεται για να είσαι πιο άνετος στο μέλλον. Τη βοήθεια δεν θα τη βρεις στον παραδοσιακό κουμπαρά ή σε ένα λογαριασμό καταθέσεων. Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να είσαι δυνατός κι έτοιμος για ό,τι προκύψει. Χρειάζεσαι μια έξυπνη λύση. Εμείς ψάξαμε καλά και την εντοπίσαμε, και το όνομα αυτής:

Accelerator Plus 2.0.

Ένα δημιούργημα της MetLife, που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην οικονομία και προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και στο δικό σου πορτοφόλι.

Για τι πράγμα μιλάμε όμως;

To Accelerator Plus 2.0 είναι ένα εξελιγμένο πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου για το μέλλον, που φέρει την αξιοπιστία της παγκόσμιας τεχνογνωσίας της MetLife και την εγγύηση των καταξιωμένων διεθνώς συνεργατών της, όπως η BlackRock, η Pimco, η Vanguard, η JP Morgan, η Legg Mason, η Fidelity, η Templeton, και που διαθέτει μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, και  μεγάλη ευελιξία.

Το απλό και ευέλικτο αυτό πρόγραμμα μπορεί να σε μετατρέψει αυτόματα σε έναν επιμελή …μέρμηγκα με ασφάλιστρα που ξεκινούν μόλις από €600 το χρόνο, και προσφέρουν υψηλά ποσοστά επένδυσης από τον πρώτο χρόνο. Εσύ διαλέγεις ποια μορφή επένδυσης επιθυμείς-ομόλογα, μετοχές ή/και χρηματικά διαθέσιμα- και το ποσοστό συμμετοχής σου.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι μπορείς να εκταμιεύσεις χρήματα, όταν ο ίδιος το επιλέξεις, με βάση τις ανάγκες σου και τις συνθήκες της αγοράς. 

Έτσι, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για το δικό σου μέλλον αλλά και το μέλλον της οικογένειας σου, με μόλις €50 το μήνα.

Είσαι τζίτζικας; Γίνε εύκολα ένας προνοητικός και … αποτελεσματικός μέρμηγκας με το Accelerator Plus 2.0.

Share
 

24Media Network

Κλειδί ο Βαλμπουενά

Η ενδεκάδα είναι έτοιμη. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε κατευθύνσεις στους παίκτες του για την πρόκριση σε βάρος της Πλζεν με τον Βαλμπουενά σε ρόλο - κλειδί. Το Sport24.gr αναλύει.

Τι θα δώσει ο Τζόνσον

Το περιφερειακό σουτ και οι ανοιχτοί χώροι, το προσόν της προσαρμοστικότητας και ο μπαλαντέρ που προσφέρει η παρουσία του Γουέσλι Τζόνσον. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αλλάζει.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Η Αναγέννηση της Disney

Το Pop για τις Δύσκολες Ώρες κάνει μια εξονυχιστική αναδρομή στην Αναγέννηση της Disney και στα κλασικά μιούζικαλ που άλλαξαν τη ροή του χολιγουντιανού animation.

Ο Κώστας Τουρνάς αφηγείται τη ζωή του

Από τις πρόβες σε πλυσταριό της Κυψέλης και τους Poll ως τον Αχιλλέα απ' το Κάιρο και τη φιλία με τον Μπονάτσο.

Social Man
PROMO