FOOD & DRINK

Eπτά bars της Αθήνας φέρνουν την Καραϊβική στο ποτήρι σου

Το Tiki Week by Angostura Rum έρχεται για 2η φορά στην Αθήνα και φέρνει τα πιο απολαυστικά cocktails.

Το καλοκαίρι είναι (σχεδόν) εδώ και αυτό σημαίνει τρία πράγματα. Πρώτον, ότι λογικά έχεις ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζεις την άδεια και τις διακοπές σου. Δεύτερον, ότι ετοιμάζεσαι για τα πρώτα μπάνια και τρίτον, ότι τα κρασιά του χειμώνα θα αντικατασταθούν με δροσερά cocktails που είναι η καλύτερη συντροφιά το καλοκαίρι.

Το ιδανικό θα ήταν να μπορείς να συνδυάσεις όλα τα παραπάνω. Κάπως, με κάποιον τρόπο, να βρεθείς σε ένα εξωτικό νησί και να απολαμβάνεις ένα απολαυστικό cocktail δίπλα στη θάλασσα. The dream.

Κάπου εδώ, θα σε προσγειώσουμε στην πραγματικότητα, η οποία δεν απέχει και πολύ από το όνειρο! Εξηγούμαστε. Μπορείς να απολαύσεις τα δροσερά, εξωτικά cocktails που περιγράψαμε πιο πάνω, στην Αθήνα. Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 27 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου, σε 7 αγαπημένα bars της Αθήνας που βάζουν τα ‘’εξωτικά’’ τους για να γιορτάσουν το Tiki Week by Angostura Rum!

Για μια εβδομάδα, μπορείς να απολαύσεις εξωτικές κοκτεϊλάρες με βάση το αγαπημένο premium ρούμι Angostura σε τέλειες τιμές και να ζήσει από κοντά την απόλυτη Tiki εμπειρία. Τα Premium ρούμια του Οίκου Angostura δημιουργήθηκαν με μεράκι και δεξιοτεχνία προσφέροντας εκλεπτυσμένα και παράλληλα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που μπορείς να τα απολαύσεις σκέτα ή σε cocktails. Το Tiki Week είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τα απολαύσεις σε cocktails.

Πού

Πάρε χαρτί και μολύβι ή τέλος πάντων πιάσε το κινητό σου και σημείωσε.

  • Στο 9 Βήτα Home Bar (Θουκυδίδου 9Β, Χαλάνδρι)
  • Στο Baba Au Rum (Κλειτίου 6)
  • Στο Holy Spirit (Λαοδίκης 41, Γλυφάδα),
  • Στο Μπλε Παπαγάλος (Λεωνίδου 31)
  • Στο Juan Rodriguez Bar (Παλλάδος 3)
  • Στο Upupa Epops (Αλκμήνης 7)
  • Στο White Monkey (Γρηγορίου Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι)

Πότε

Δευτέρα – Πέμπτη & Κυριακή 20:00 – 00:00 και

Παρασκευή – Σάββατο 21:00 – 01:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεθφείς το www.angosturatikiweek.com