FOOD & DRINK

Στον παράδεισο της θετικής ενέργειας και της μουσικής

Μουσικάρες, χορός και πάρα πολλή ενέργεια. Το Oneman πέρασε μία απολαυστική Παρασκευή στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018 Amita Motion.

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ένας δύσκολος μήνας. Το καλοκαίρι έχει τελειώσει, οι διακοπές περνούν στην σφαίρα της ανάμνησης και υποχρεώσεις ξεφυτρώνουν από παντού μαζί με επιστροφές. Επιστροφή στη δουλειά, επιστροφή στο σχολείο, επιστροφή στην καθημερινότητα. Είναι η στιγμή που έχεις όσο τίποτε άλλο ανάγκη τη θετική ενέργεια, την αισιοδοξία, την διασκέδαση.

 

Κάπου εδώ ήρθε και φέτος η Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion, φιλοδοξώντας να σε στείλει για λίγες ώρες στον παράδεισο της θετικής ενέργειας και της μουσικής. Φιλοδοξώντας να μας στείλει! Βλέπεις, το Oneman δοκίμασε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα και δεν το μετάνιωσε στιγμή!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας για 13η σερί χρονιά επιβεβαίωσε στο ακέραιο τον τίτλο της. Το μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό γεγονός της χώρας που διοργανώνεται από την Amita Motion, ξεσήκωσε χιλιάδες κόσμου την περασμένη Παρασκευή με την απίστευτη ενέργειά του!

Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ πήρε παραπάνω από άριστα στο ρόλο του παρουσιαστή, δίνοντας τις κατάλληλες πάσες θετικής ενέργειας από το κοινό προς τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο stage:  Ήταν εκεί ο super star DJ AFROJACK, οι MEΛISSES, οι Playmen, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα. Mαζί τους οι Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης και Αναστάσιος Ράμμος.

Όλοι τους πήραν τρομερή ενέργεια από το κοινό και την ανταπέδωσαν, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα στους ρυθμούς του οποίο χόρευαν άτομα κάθε ηλικίας. Μικρά παιδιά με τις μητέρες τους, παρέες εφήβων, φοιτητές και όλοι όσοι ήθελαν να ζήσουν για λίγες ώρες ανέμελα. Ένα αξέχαστο πάρτι που δεν ξεχώριζε ηλικίες, καθώς η είσοδος ήταν δωρεάν για όλους, όπως κάθε φορά.

Ένα θέαμα που παρέσυρε και το Oneman, αφήνοντας υποσχέσεις και ανυπομονησία για την 14η Ημέρα Θετικής Ενέργειας το 2019. Αργεί; Δεν αργεί!