FOOD & DRINK

Τα videos που θα κάνουν “προσωπική” υπόθεση τα ψώνια της εβδομάδας

Πώς θα δεις με άλλο μάτι το κεφάλαιο "ψώνια στο σούπερ μάρκετ".

Τα ψώνια του σούπερ μάρκετ αποτελούν ένα βασικό κομμάτι κάθε νοικοκυριού που μπορεί να απαιτήσει χρόνο και προγραμματισμό. Είτε αντιμετωπίζεις τη ‘βόλτα’ στο σούπερ μάρκετ ως κάτι το ‘αναγκαίο’ είτε σαν μια αγαπημένη συνήθεια, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να δίνεις πάντα σημασία, καθώς πρόκειται για τον ανεφοδιασμό του σπιτιού σου με τα απαραίτητα.

Αυτή η ‘βόλτα’ μοιάζει αθώα, όμως είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις να περνάς ώρες στο σούπερ μάρκετ, ψάχνοντας όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι, συγκρίνοντας τιμές και αναζητώντας προσφορές. Αυτή είναι και η λέξη ‘κλειδί’: προσφορές. Βρίσκοντας τις κατάλληλες προσφορές, αυτές που ιδανικά ‘κουμπώνουν’ στις δικές σου προσωπικές ανάγκες – γιατί κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός – μπορείς να κερδίζεις και χρόνο αλλά και χρήματα. Γιατί, κακά τα ψέματα, στο σούπερ μάρκετ καταλήγει ένα μεγάλο μέρος του μισθού σου.

Η λύση σε όλα τα παραπάνω είναι η κάρτα AB Plus της ΑΒ Βασιλόπουλος, το πιο ιστορικό σχήμα πιστότητας της αγοράς που μετρά ήδη 22 χρόνια επιβράβευσης των πελατών που εμπιστεύονται τα καταστήματα ΑΒ για τις καθημερινές αγορές τους.

Επειδή όμως κάθε άνθρωπος με το πέρασμα του χρόνου αλλάζει και αλλάζουν και οι ανάγκες του, το πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus εξελίσσεται με τη σειρά του με “προσωπικές” προσφορές που αποστέλλονται και ενεργοποιούνται με ψηφιακό τρόπο, προσφέροντας στους πελάτες της ΑΒ μια νέα αγοραστική εμπειρία και ακόμα περισσότερο όφελος. Η εμπειρία αυτή μπορεί να ξεκινάει απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι και να ολοκληρωθεί είτε στον online κόσμο της ΑΒ μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε στο φυσικό κατάστημα με επιπλέον επιβράβευση έξτρα πόντων στην κάρτα ΑΒ Plus.

Βασική προϋπόθεση για να δεις με άλλο μάτι το κεφάλαιο “ψώνια στο σούπερ μάρκετ” και να μπορείς να απολαμβάνεις τις αποκλειστικές προσφορές είναι να έχεις δημιουργήσει λογαριασμό στο ab.gr ή στο νέο ΑΒ app, να έχεις συνδέσει την κάρτα πιστότητας AB Plus και να έχεις ενεργοποιήσει τη σχετική επιλογή στις επιλογές επικοινωνίας.

Οι όποιες απορίες μπορεί να σου δημιουργήθηκαν θα λυθούν μόλις δεις τα παρακάτω videos. Και εξηγούμαστε.

Με μια ‘βόλτα’ στο YouTube, πέσαμε πάνω στα videos της ΑΒ με πρωταγωνιστή τον Χάρη. Η persona της ΑΒ, ο Χάρης, δεν είχε ήδη κάρτα AΒ Plus οπότε έκανε την online εγγραφή του και απέκτησε την κάρτα του AB Plus ώστε  να επωφελείται από όλα τα άλλα προνόμιά της αλλά να απολαμβάνει και τις “προσωπικές” του προσφορές. Εύκολο.

Βήμα 1ο: Κάνε δική σου την κάρτα ΑΒ Plus δημιουργώντας λογαριασμό

 

Μέχρι πρόσφατα, η διαδικασία έκδοσης της κάρτας  γινόταν μέσω φυσικής αίτησης απόκτησης στο κατάστημα ή online μέσω του ab.gr. Πλέον, η διαδικασία έκδοσης νέας κάρτας θα είναι αποκλειστικά ψηφιακή αφού πρώτα δημιουργήσεις  λογαριασμό. Ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει την κάρτα σε φυσική ή/και ψηφιακή μορφή με τους εξής τρόπους:

 

  • Μέσω των Kiosks AB Touch Point των καταστημάτων
  • Μέσω του ab.gr (Online)
  • Μέσω της νέας εφαρμογής ΑΒ app για κινητά

Βήμα 2ο: Απόλαυσε αποκλειστικές προσφορές μόνο για σένα

Και φτάνουμε στο καλύτερο σημείο. Αφού έχεις δημιουργήσει τον λογαριασμό σου και συνδέσει την κάρτα AB Plus (είτε την έχεις ήδη είτε μόλις την εξέδωσες)  μην ξεχάσεις να δηλώσεις στις προτιμήσεις επικοινωνίας ότι επιθυμείς να λαμβάνεις επικοινωνία για τις προσωπικές σου προσφορές.  

Βήμα 3ο: Κέρδισε

Αν έχεις ολοκληρώσει όλα τα βήματα της εγγραφής, είσαι έτοιμος να κερδίσεις από τις προσωπικές σου προσφορές για τα δικά σου αγαπημένα προϊόντα. Λαμβάνεις ενημέρωση με email κάθε φορά που οι νέες προσφορές είναι διαθέσιμες για εσένα, τις ενεργοποιείς από το λογαριασμό σου, και αγοράζεις τα προϊόντα από τις «προσωπικές» σου προσφορές σου είτε στα φυσικά καταστήματα είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της AB, κερδίζοντας επιπλέον πόντους ΑΒ Plus για να παίρνεις πιο γρήγορα 6ευρες επιταγές.

Τόσο γρήγορο, τόσο εύκολο. Μήπως τώρα είδες με άλλο μάτι τα ψώνια της εβδομάδας στο σούπερ μάρκετ; Εμείς σίγουρα, ναι.