FOOD & DRINK

Το τρέξιμο στην πόλη έχει πλέον το κατάλληλο παπούτσι

Η adidas αποκαλύπτει το νέο running παπούτσι PureBOOST GO, ειδικά σχεδιασμένο για urban διαδρομές.

Στο μυαλό αρκετών, το τρέξιμο πρέπει να περιλαμβάνει υποχρεωτικά διαδρομές σε βουνά, λαγκάδια και ποτάμια, ανάμεσα σε δέντρα, νερά και καθαρό οξυγόνο. Εντάξει, μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτής της φιλοσοφίας, αλλά εδώ δεν είναι αμερικάνικη ταινία. Αν λοιπόν ζεις στην πόλη, είναι κάπως δύσκολο να πηγαίνεις κάθε μέρα στας εξοχάς για την προπόνησή σου.

Και γιατί να μην τρέχεις στην πόλη θα μου πεις; Ποιος σου απαγορεύει να εξασκείς την καθημερινή σου απασχόληση στα δρομάκια της Αθήνας ή όποιου άλλου αστικού τοπίου αποκαλείς σπίτι σου; Γιατί να μην μπορείς να εντάξεις το τρέξιμο στην καθημερινή σου ρουτίνα, αμέσως μετά τη δουλειά και πριν το βραδινό ποτό, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψεις το αστικό κέντρο;

Κανείς, θα πω εγώ, όμως υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες. Πρώτη και κύρια, το παπούτσι. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ένα αθλητικό παπούτσι για τρέξιμο το οποίο μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των urban διαδρομών. Ή μάλλον, γράψε λάθος. Δεν υπήρχε τέτοιο παπούτσι. Γιατί το PureBOOST GO της adidas έρχεται να αλλάξει όσα ήξερες για παπούτσια τρεξίματος.

Προσαρμοσμένο στους δρόμους της πόλης, το νέο PureBOOST GΟ προσφέρει την απόλυτη urban running εμπειρία, ενώ ο ευέλικτος σχεδιασμός του το καθιστά ιδανική επιλογή από το πρωί μέχρι το τέλος της ημέρας. Από τη δουλειά και τα ψώνια, μέχρι το τρέξιμο και τη βραδινή βόλτα. Ειδικά σχεδιασμένο για γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης, η νέα πρόταση του brand υποστηρίζει την προσαρμοστικότητα και προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία τρεξίματος.

Έτσι κι αλλιώς, το τρέξιμο στους δρόμους της πόλης εκτός από απελευθερωτικό μπορεί να γίνει και απρόβλεπτο. Ειδικά στους δρόμους μιας ελληνικής πόλης. Για τον λόγο αυτό, η adidas, θέλοντας να παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να βιώσουν το συναίσθημα που προσφέρει ένα city run, σχεδίασε το νέο PureBOOST GΟ, με γνώμονα ένα δυναμικό και ευέλικτο παπούτσι που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της urban running κοινότητας.

Η εξελιγμένη Expanded Landing Ζοne, χαρακτηρίζεται από φαρδιά σόλα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού η οποία προσφέρει αυξημένη σταθερότητα στις πλάγιες κινήσεις των runners για απόλυτη προσαρμοστικότητα και αλλαγή ταχύτητας εύκολα και γρήγορα. Το PureBOOST GO διαθέτει επίσης μεσαία σόλα τεχνολογίας BOOST, την τεχνολογία που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της adidas, για τους δρομείς που αποζητούν ατελείωτη επιστροφή ενέργειας. Για άνετη εφαρμογή και κορυφαία εμπειρία running, το πλεκτό επάνω μέρος κατασκευασμένο από διάτρητο ύφασμα αφήνει το πόδι να αναπνέει, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ευκαμψία και την ελευθερία κινήσεων σε κάθε βήμα.

Πλέον, τι δικαιολογία έχεις για να μην τρέχεις;

Ανακάλυψε το adidas PureBOOST GΟ και ζήσε τα όρια της πόλης. Βρες το online στο adidas.gr/PureBOOST και στα adidas Stores και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών. Για περισσότερα νέα, μείνε συντονισμένος στη Facebook Page adidas (GR) και στο επίσημο profile της adidas στο Instagram (@adidasgr).

#PureBOOST

#adidasRunning