FOOD & DRINK

Αυτός ο καφές αξίζει μια θέση στη ζωή σου

O Nescafé Azera Nitro είναι σέξι, δυναμικός και απόλυτα μοναδικός. Ακόμα να τον δοκιμάσεις;

Ο καφές είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου. Το πρωί όταν ξυπνάς, το μεσημέρι όταν θες να πιεις κάτι μετά το φαγητό, στις κυριακάτικες βόλτες σου ή στο αμάξι όταν έχεις κολλήσει στην κίνηση. Αν νομίζεις όμως ότι ξέρεις τα πάντα για τον καφέ τότε κάνεις λάθος. Ο Nescafé Azera με την μηχανή Nitro ήρθε να αλλάξει τις προτιμήσεις μας στον καφέ και υπάρχουν άπειροι λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Το ξέρω ότι έχεις μπερδευτεί και ότι οι συνήθειες τόσων ετών δύσκολα αλλάζουν, όμως πίστεψέ με τούτος ο καφές έχει χαρακτηριστικά που δεν φαντάζεσαι και είναι σίγουρο ότι μόλις τον δοκιμάσεις θα κερδίσει μια θέση στην ζωή σου. O Nescafé Azera Nitro είναι διαφορετικός κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που μιλάνε για αυτόν. Είναι sexy και είναι γένους αρσενικού. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά μόλις μάθεις για αυτόν και πολύ περισσότερο μόλις τον δοκιμάσεις θα καταλάβεις.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Nescafé Azera Nitro είναι ένας νέος τρόπος παρασκευής καφέ. Συνοδεύεται από μία μηχανή όμοια μ’ εκείνη της βαρελίσιας μπύρας μόνο που μόλις τραβάς την λαβή αρχίζει να τρέχει υπέροχος, λαχταριστός καφές. Είναι πραγματικά διαφορετικό από ότι είχες δει ξανά σε ρόφημα καφέ αφού είναι ο πρώτος draught κρύος καφές. Ο ιδιαίτερος τρόπος παρασκευής του δημιουργεί δύο στοιχεία που τον κάνουν αξιολάτρευτο. Το πρώτο είναι η κρέμα που σχηματίζεται στο πάνω μέρος και θωρακίζει όλη την γεύση, ενώ το δεύτερο είναι το “εφέ καταρράκτη” που δημιουργείται μόλις προσγειώνεται στο ποτήρι.

Αυτά τα χαρακτηριστικά τον κάνουν ξεχωριστό μιας και διακρίνεται για την εντυπωσιακή του εμφάνιση, αλλά και τη γεύση του, η οποία συνδυάζει εκλεκτούς κόκκους Arabica και Robusta. Τώρα όμως θα πούμε κάτι πάρα πολύ σημαντικό, για να φανείς έμπειρος όταν θα παραγγείλεις τον πρώτο σου Nescafé Azera Nitro. Πίνεται χωρίς καλαμάκι και αυτό έχει την δική του μαγεία. Πρόσεχε όμως όταν θα πιεις την πρώτη γουλιά να μην δημιουργήσεις μουστάκι από την κρέμα του. Ίσως σε συνεπάρει η γεύση του και ξεχάσεις να το προσέξεις αλλά δικαιολογείσαι.

Ο καφές αυτός αξίζει μια θέση στην ζωή σου και πίστεψέ με θα μπει πολύ δυναμικά. Γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικός, είναι nude και είναι draught κρύος καφές. Αν τώρα αναρωτιέσαι που θα τον βρεις, το ραντεβού είναι σε επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μην χάσεις την ευκαιρία.

Βρείτε μας σε επιλεγμένα σημεία δίπλα σας.

#nescafeazera