ΝΥΧΤΑ

Ο Κύριος της πλατείας Μαβίλη είναι πιο gentleman και από τον Richard Gere

Το μαγαζί με σύμβολο το κάπα κεφαλαίο είναι η ήρεμη δύναμη που τείνει να γίνει λατρεία για πιστούς που ξέρουν να πίνουν. Και να τρώνε.

Η ιεροτελεστία του σπρωξίματος της επιβλητικής μπλε πόρτας στην οδού Δορυλαίου μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον τρόπο που το τραγούδι σήμα κατατεθέν της πλατείας Μαβίλη σπρώχνει τους δείκτες του ρολογιού να σταθούν στις τέσσερις παρά.

Διαβάστε περισσότερα

Τι συμβαίνει όταν μαζεύονται οι πιο Hard Rock bartenders πίσω από την ίδια μπάρα;

Γίνεται ένας πραγματικός πανικός. Όπως ακριβώς έγινε στις 22 Νοεμβρίου στο Hard Rock Cafe Athens όπου έλαβε χώρα η regional φάση του BARocker Championship.

Αν δεν έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι ότι στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, στην Πλάκα άνοιξε το Hard Rock Cafe Athens τότε μάθε το και τρέξε γρήγορα. Εκεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου μαζεύτηκαν μερικοί από τους πιο "σκληρούς" bartenders της Ευρώπης,

Διαβάστε περισσότερα

Στο Πλυντήριο θα βγάλεις τ' άπλυτα σου στη φόρα!

Αν βάλεις σ' ένα... κάδο μουσική '80s-'90s-'00s, μια cult διακόσμηση, μερικά καθαρά ποτά και πολύ διασκέδαση έχεις το Πλυντήριο.

Όλη η Αθήνα έχει πλημμυρίσει από mainstream μαγαζιά όπου πίνεις το ποτό σου και ακούς και βλέπεις όλο το βράδυ τα ίδια και τα ίδια… Όλη; Όχι! Ένα μαγαζί... ανυπότακτων 'Γαλατών' αντιστέκεται ακόμη και θα αντιστέκεται για πάντα στους 'εισβολείς'. Η εισαγωγή είναι (στο περίπου) από το γνωστό κόμικ του Αστερίξ και το γαλατικό χωριό του, όμως κάπως έτσι είναι και η ζωή στο 'Πλυντήριο'.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν τα shakers συνάντησαν τη μουσική έγινε ένας μικρός σεισμός

Πήγαμε στο πρώτο 'Shaker’s Melody' και πειστήκαμε ότι δεν πρέπει να χάσουμε κανένα από τα επόμενα.

Τα μηνύματα είχαν αρχίσει να πέφτουν από νωρίς. “Το βράδυ πάμε Zambri. Θα φτιάχνει ποτάρες ο Σαμαράς και μουσικάρες ο Jojo”. Μια μικρή πρόταση που άφηνε μεγάλες υποσχέσεις και δεν μπορούσα να την αρνηθώ με τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα

Cupping σημαίνει γευσιγνωσία στην γλώσσα του καφέ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του καφέ (1/10), πήγαμε στο Underdog και δοκιμάσαμε δύο εξαιρετικούς καφέδες όπως ακριβώς τους αρμόζει.

Αν νομίζεις ότι ο καφές είναι απλή υπόθεση, κάνεις μεγάλο λάθος. Ο καφές είναι καρπός και σαν τέτοιος είναι ικανός να παράγει άπειρες γεύσεις και άπειρα αρώματα. Σαν το κρασί ένα πράγμα. Αν μέχρι τώρα είχες ακούσει μόνο για γευσιγνωσίες κρασιού, ήρθε η ώρα να μάθεις ότι η ίδια διαδικασία στον καφέ λέγεται cupping. Και πίστεψέ με είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα ιεροτελεστία η οποία μπορεί να γεμίσει τον ουρανίσκο σου με γεύσεις που ούτε μπορείς να φανταστείς ότι βγάζει ο καφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ο φετινός χάρτης της Αθηναϊκής Νύχτας

Οι πίστες, τα νέα σχήματα, τα κασέ, η απουσία του Ρέμου και ό,τι άλλο αναμένεται να μας μερακλώσει μες στη σεζόν.

Μια ενδιαφέρουσα πρώτη διαπίστωση είναι ότι φέτος θα ανοίξουν σχεδόν όλα τα μαγαζιά. Φαινόμενο της κρίσης είναι κι αυτό. Αντί οι επιχειρήσεις να κλείνουν, δουλεύουν γιατί πολύ απλά, πολλοί καλλιτέχνες έχουν ξαφνικά ανάγκη από φρέσκο χρήμα μετά και την κατάρρευσης της δισκογραφικής αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα

Αν δεν έχεις πάει στο Upupa Epops, ετοιμάσου να τρέξεις

Το νέο cocktail bar στα Πετράλωνα κατάφερε να γίνει hotspot μόλις στον πρώτο μήνα λειτουργίας του και υπάρχουν ξεκάθαροι λόγοι για αυτό.

Πήγα πρώτη φορά λίγες μέρες αφότου άνοιξε. Αντίκρισα μια υπέροχη αυλή γεμάτη κόσμο να πίνει χαλαρά το ποτό του. Ξαναπήγα έπειτα από μια εβδομάδα, ημέρα Τετάρτη. Αντίκρισα ένα μαγαζί που σου συμπεριφερόταν σαν να έχει ανοίξει εδώ και καιρό.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man