ΝΥΧΤΑ

Η φάση είναι βγες με την Όλγα

Αυτή "Η φάση είναι. The celebrity edition" θα γραφτεί στην ιστορία. Δεν περιγράφω άλλο.

Άκου πως έχουν τα πράγματα. Την Όλγα τη Φαρμάκη την ήξερα προσωπικά όσο κι εσύ. Καθόλου. Μέχρι που μας κάλεσε ο Φερεντίνος να παίξουμε μαζί στο "Άκου τι είπαν βραδιάτικα". Εκεί, λοιπόν, που μας βάφανε πιάσαμε την κουβέντα. Με την Όλγα, όχι με τον Φερεντίνο. Την ρώτησα συμβουλές για το πώς να αναβαθμίσω το προφίλ μου στο Instagram -μιας και η ίδια έχει γίνει expert του είδους με 111.000 followers- και σε κάποια στιγμή συνειδητοποιώ "φίλε, μιλάς με την Όλγα Φαρμάκη και είναι γαμώ τα παιδιά". Με την πρώτη ευκαιρία ανταλλάσσουμε κινητά και δεν αργεί η ώρα που της τηλεφωνώ για να την καλέσω στη φάση. Εκείνη ανταποκρίνεται αμέσως και τσουπ συνειδητοποιώ "φίλε, μιλάς με την Όλγα Φαρμάκη, είναι γαμώ τα παιδιά και θα έρθει και στη φάση". Η στήλη μου ζει μεγάλες στιγμές. Ευχαριστώ.

Διαβάστε περισσότερα

Το NoVeM θα σε κάνει να λατρέψεις τον Νοέμβριο 

Ένα cafe bar που άνοιξε πριν λίγες εβδομάδες στο Χαιδάρι και έχει καταφέρει να μεταμορφώσει μια ολόκληρη περιοχή. Μέχρι και τον πιο μουντό μήνα σε κάνει να συμπαθείς.

Κάθε ένας μήνας του χρόνου έχει δικό του χαρακτήρα. Είναι σαν 12 παιδιά μιας οικογένειας που είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους.

Διαβάστε περισσότερα

Κάνε ένα διάλειμμα, πήγαινε ένα Kitty Cat

Το μαγαζί που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας έχει μελετημένη μπάρα, δυνατά decks και εξαιρετική κουζίνα. Α, και έναν δράκο.

Χωμένο μέσα σε μια Στοά της Σταδίου, με δυο σειρές από κινέζικα καπέλα να το ξεπροβοδίζουν κρεμασμένα αντικριστά σαν σε επίσημο χορό κάποιου περίφημου και πλούσιου Ασιάτη, το Kitty Cat κάνει εδώ και ένα χρόνο τους περαστικούς να γυρίζουν το βλέμμα προς το μέρος του και να κοντοστέκονται.

Διαβάστε περισσότερα

Η φάση είναι Αιγάλεω: Part 1

Τα λόγια είναι περιττά. Η φάση μεταφέρθηκε στο Αιγάλεω κι εμείς δεν είχαμε ιδέα.

Μετά τα ρεζιλίκια της προηγούμενης εβδομάδας, αποφάσισα να ανέβω στη ζυγαριά μου. Τι το 'θελα; Δεν μπορείς να φανταστείς τι αντίκρισα. Με συνοπτικές διαδικασίες, κατέληξα ότι μάλλον θα χάλασε, πήγα στην κουζίνα και τσίμπησα ένα μελομακάρονο. Εκεί μου ήρθε η ιδέα για το Αιγάλεω. Είναι δυνατόν σκέφτηκα να κάνουμε τη φάση μας έναν ολόκληρο χρόνο και να μην έχουμε πάει στο Αιγάλεω; Τι θα λέμε οι ντόπιοι για 'μας; Τι θα λένε οι φοιτητές του ΤΕΙ; Αίσχος. Κοπάνησα ένα δεύτερο μελομακάρονο, έδωσα ραπόρτο σε Ταξίαρχο και Αντισυνταγματάρχη και κίνησα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 πιο flirty μαγαζιά του κέντρου

Μετά από πολύ κόπο και μόχθο καταλήξαμε στα 5 μαγαζιά που θα πιείς το ποτό και μπορεί να γνωρίσεις την γλυκιά σου.

Κανένα μαγαζί όταν ξεκινάει δεν μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί flirty. Δεν είναι κάτι που έχει συνταγή. Είναι ίσως το πιο πετυχημένο συστατικό σε ένα μαγαζί που όμως δεν έχει συνταγή για να το πετύχεις.

Διαβάστε περισσότερα

Η φάση είναι βγες με τον Φάνη

Καταστροφή. "Η φάση είναι. The celebrity edition" αυτή την εβδομάδα μας έφτασε στα όριά μας. Δες γιατί.

Είχα μία φαεινή ιδέα. Δηλαδή πολλές καλές ιδέες έχω κατά καιρούς, αλλά αυτή δεν ήταν μία από αυτές. Σκέφτηκα, λοιπόν, να βγω με τον φίλο μου τον Φάνη τον Λαμπρόπουλο. Άλλοι θα τον γνωρίζετε από τη συμμετοχή του στο "Dancing with the stars", άλλοι από τις σατυρικές του εκπομπές στο Netwix, άλλοι από τις ταβέρνες της γειτονιάς σας που σίγουρα θα τον έχετε πετύχει να περιδρομιάζει. Εγώ, όμως, τον γνώρισα και τον αγάπησα (που λέει ο λόγος) από την εκπομπή "Συντέλεια" που κάναμε μαζί τα παλιά τα χρόνια στον Σκάι. Και επειδή έχω τη σχετική άνεση μαζί του, είπα να του σκαρώσω μια πλακίτσα, που τελικά μας έστειλε αδιάβαστους και τους δυο. Αποφάσισα να τον πάω για φαγητό μέχρι τελικής πτώσεως. Όχι σε ένα μαγαζί, ούτε σε δύο. Εκείνο το βράδυ φάγαμε σε ΤΕΣΣΕΡΑ μαγαζιά. Που πας, κυρά μου, να τα βάλεις με το θεριό;

Διαβάστε περισσότερα

Το ΚΙΝΟΝό είναι ό,τι πιο φρέσκο έχει το Κουκάκι

Cafe, cocktails, εκθέσεις σε έναν χώρο που ο τόνος να πηγαίνει στο δεύτερο όμικρον.

Υπάρχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια για το Κουκάκι. Και πως να μην υπάρχει άλλωστε όταν είναι μια γειτονιά που όλο μας δίνει καινούργια πράγματα, μαγαζιά και προτάσεις. Τελευταία και πιο πρόσφατη είναι το ΚΙΝΟΝό, ένα all day snack bar όπου θα δεις ενδιαφέροντα πράγματα να εξελίσσονται τριγύρω σου. Εκτός από τα άκρως ενδιαφέροντα πράγματα που έχει μέσα στον κατάλογο του.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man