ENTERTAINMENT

Ο Ζήσης Ρούμπος δεν θέλει να φορά εσπαντρίγες στο ‘Ραντεβού στον Ήλιο’

Το Ούζο Πλωμαρίου και το Mad δίνουν στους φαν τους ένα ραντεβού κάτω από τον ήλιο. Το μυστηριώδες της υπόθεσης είναι ότι δεν ξέρουμε πολλά περισσότερα.

Θυμάσαι κάτι μυστικά event που έκανε παλαιότερα το MAD; Που ήταν μυστικά, μαζευόταν κόσμος και εμφανιζόταν ξαφνικά ένας καλλιτέχνης εν μέσω επευφημιών και αλαλαγμών; Ωραία. Σκέψου λοιπόν ένα μυστικό event αλλά καλύτερο. Πολύ καλύτερο. Γιατί; Για δύο πολύ απλούς λόγους.

α) Μπορείς να πας και εσύ σε αυτό.

β) Θα είναι εκεί το αγαπημένο Ούζο Πλωμαρίου.

 

Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για αυτό το event; Ότι λέγεται “Ραντεβού στον Ήλιο”. Ξέρουμε ότι 40 νικητές με τις παρέες τους, θα ζήσουν την πιο secret μουσική εμπειρία της ζωής τους, στις 12 Ιουλίου, γεμάτη Ούζο Πλωμαρίου και ξεσηκωτικές live MAD εκπλήξεις… κάτω από τον ήλιο! Πραγματικά, beat that. Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο να περάσεις μια καλοκαιρινή ημέρα από το να δεις αγαπημένους σου καλλιτέχνες την ώρα που απολαμβάνεις μια επική ουζοκατάσταση;

Α, ξέρουμε και κάτι ακόμα. Ότι παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Ζήσης Ρούμπος. Πού το ξέρουμε; Μας το είπε ο ίδιος.

 

Τον Ζήση τον εμπιστευόμαστε. Να τα λέμε αυτά. Και παρότι είναι λίγο έξαλλος που δεν ξέρει πολλά για το event, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα βάλει κι εκείνος το λιθαράκι του για να είναι το event ακόμα πιο ωραίο. Βασικά, το καλύτερο θα είναι να τον βάλουν πράγματι να φοράει εσπαντρίγες.

Για κάποιο λόγο μας έχει ιντριγκάρει πολύ αυτό το event. Βασικά, ξέρω γιατί. Μας έχει ιντριγκάρει γιατί πέρυσι τέτοια εποχή, το Ούζο Πλωμαρίου τα είχε σπάσει με το ‘Πάμε για Πλωμάρι’. Οπότε φέτος περιμένουμε κάτι ακόμα μεγαλύτερο, κάτι ακόμα καλύτερο. Κι αυτό το μυστικό ραντεβού που μας έχουν δώσει, αναμένεται επικό.

 

Μπες στο microsite www.rantevoustonilio.gr που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ενέργεια και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο τσακ-μπαμ και δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσεις, μετά από κλήρωση, μαζί με τρεις φίλους/ες σου μία δωρεάν πρόσκληση για το πιο ανεπανάληπτο μουσικό ραντεβού!