ONEMAN FOOD

Εύκολα & απολαυστικά τρουφάκια με Super Spread Μπισκότο & Ταχίνι για όλες τις ώρες 

Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για τις ώρες που σε πιάνει λιγούρα.

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι ότι για να φτιάξεις ένα γλυκό πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο. Λάθος. Για όλες εκείνες τις ώρες που σε πιάνει μια λιγούρα, υπάρχουν λύσεις που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο, εύκολες, γρήγορες και πολύ νόστιμες. Τα τρουφάκια είναι μια τέτοια λύση. Όχι όλα τα τρουφάκια, αλλά τα τρουφάκια που φτιάξαμε εμείς με τη βοήθεια των αγαπημένων Super Spreads Όλυμπος - Αφοί Παπαγιάννη Α.Ε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να φτιάξεις τα τέλεια αυγά Benedict στο σπίτι σου

O food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδης (a.k.a. Cool Artisan) σου δείχνει την πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για το ιδανικό brunch.

Όσα χρόνια μαγειρεύω στα brunch της πόλης ξέρω πως η συγκεκριμένη συνταγή για αυγά είναι η αγαπημένη των Αθηναίων για τα Κυριακάτικα μεσημέρια τους. Και δεν τους αδικώ. Είναι η στιγμή χαλάρωσης που περιμένουμε από το πρωί της Δευτέρας και της αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Birdman θα φας ramen σαν να είσαι στην Ιαπωνία

H ιαπωνική pub στο κέντρο της Αθήνας δίνει ασιατικό χρώμα στις after work εξόδους μας.

Η αλήθεια είναι πως το είχα ακούσει σε διάφορες συζητήσεις το συγκεκριμένο μαγαζί και είχα δει αρκετές φωτογραφίες από τους χώρους και το μενού του στα social media. Μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, δεν είχε τύχει να το επισκεφτώ. Λάθος μου, το ξέρω. Γι’ αυτό και έδωσα μια υπόσχεση να το επισκέπτομαι όλο και πιο συχνά για ένα ποτό ή ένα ιαπωνικό σουβλάκι (yakitori) μετά τη δουλειά. Ουσιαστικά, είναι το μαγαζί που ψάχνεις για ένα ιδανικό after work drink.

Διαβάστε περισσότερα

Μύθοι και αλήθειες για το σωστό ψήσιμο του κρέατος από τον μετρ του είδους

Ο Βασίλης Σπόρος από το Po' Boys στου Ψυρρή απαντά στα διαχρονικά ερωτήματα που ταλανίζουν ψήστες και μαγέρους. Δοκιμάσαμε φυσικά τα πάντα για να επαληθεύσουμε τα λεγόμενά του.

Για τους ανθρώπους που λατρεύουν το κρέας αλλά και το μαγείρεμά του, είναι πραγματική ευλογία να έχουμε στη χώρα μας εκείνους τους μαγείρους που έχουν κάνει το έξτρα μίλι στις φωτιές και τις κουζίνες και είναι τώρα σε θέση να μεταδίδουν τη γνώση. Ο Βασίλης Σπόρος είναι ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα – υπό τη σκέπη του Mama Roux και πλέον του Po' Boys – το αμερικάνικο low & slow BBQ. Την τέχνη του να σιγοψήνεις τα κρέατα σε θηριώδη αμερικάνικα smokers σερβίροντας φανταστικά ribs, brisket, pulled pork και ό,τι άλλο χωρά η BBQ όρεξή σου.

Διαβάστε περισσότερα

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με Super Spread Φυστικοβούτυρο, βατόμουρα και παγωτό

Ή αλλιώς πώς ανεβάζεις level το κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Υπάρχουν ορισμένες σταθερές αξίες σε αυτή τη ζωή. Κάποια πράγματα, καταστάσεις, συνήθειες, ακόμα και φαγητά που αγαπάμε και δεν αλλάζουμε με τίποτα. Ένα από αυτά είναι και το κουλούρι Θεσσαλονίκης. Νόστιμο, τραγανό και σουσαμένιο, το κουλούρι Θεσσαλονίκης αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας και της πρωινής ρουτίνας για πολύ κόσμο. Είναι τέλειο σνακ καθώς μπορείς να το πάρεις άνετα μαζί σου στο γραφείο ή ακόμα και να το φας στον δρόμο, ενώ μπορεί να είναι το ιδανικό κολατσιό για το παιδί σου στο σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα

Gardenista: Βρήκαμε το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Χαλανδρίου

Πριν λίγους μήνες ξετρυπώσαμε μια χασιέντα στη βουή της πόλης και ακόμα να φύγουμε.

Αριστερά ένα μικρό κατάστημα με άνθη και φυτά, δεξιά ένα σιδεράδικο - όχι από αυτά που πας για να χορέψεις, από τα κανονικά με κάγκελα και συρόμενες πόρτες - και στη μέση το The Gardenista.

Διαβάστε περισσότερα

Οι κατσαρόλες Star Wars έρχονται στην κουζίνα σου από γαλαξία μακρινό

A long time ago in a fournos far, far away.

H σύμπραξη της εταιρείας κατσαρολικών Le Creuset με το Star Wars franchise αποτελεί την δίχως άλλο και χωρίς ίχνος αντιπάλου από-πού-στο-διάτανο-μας-ήρθε συνεργασία της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
POP για τις δύσκολες ώρες

Έλενα Τσαγκρινού, η νέα pop diva

H 25χρονη τραγουδίστρια δεν είχε ποτέ Plan B.

Social Man
PROMO