ONEMAN FOOD

Σπιτική σάλτσα μπέικον: αυτό που θα τα κάνει όλα πιο νόστιμα

Φτιάξε μόνος σου την πιο αμαρτωλή συνταγή που ξεπήδησε ποτέ από ανθρώπινο τηγάνι.

Το ξέρεις, το ξέρουμε, το ξέρουν: ελάχιστα πράγματα σ' αυτή τη ζωή είναι πιο απολαυστικά από το μπέικον. Και τα περισσότερα εξ' αυτών το συμπεριλαμβάνουν. Ένα μπέργκερ με μπέικον, πχ, ίσως είναι καλύτερο από το μπέικον.

Διαβάστε περισσότερα

Τα πέντε πιο διάσημα food trends της εποχής

Πέντε διατροφικές τάσεις που θα βρεις μπροστά σου και δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Όπως ακριβώς αλλάζουν τα trends στη μόδα, έτσι αλλάζουν και οι τάσεις στη διατροφή. Κάποτε λατρεύαμε τις σούπες, τις τροφές με εξωτικά μπαχαρικά, τα vegan επιδόρπια και το παγωμένο γιαούρτι.

Διαβάστε περισσότερα

Oι Salsa Sinners έκαναν αποκριάτικο χαμό στα TGI Friday's™

Με χορό, κοκτέιλ και φαγητό περάσαμε την καλύτερη Κυριακή.

Tην Κυριακή το βράδυ βρεθήκαμε στα Fridays™ στο Κολωνάκι για να γιορτάσουμε την τελευταία μέρα των Αποκριών. Σίγουρα κάπου θα είχε πάρει το μάτι σου το Αποκριάτικο event των Friday's. Mπορεί όμως να μην είχες καταλάβει ακριβώς τι επρόκειτο να συμβεί, όταν έβλεπες το όνομα της αγαπημένης αλυσίδας να φιγουράρει παρέα με το όνομα των Salsa Sinners, της γνωστής και πρώτης στην Ελλάδα σχολής για σάλσα.

Διαβάστε περισσότερα

Ντίνα Χαρίση, η πιο γενναιόδωρη μαγείρισσα των νοτίων προαστίων

Η 'μαέστρος' στην κουζίνα της Παλιάς Φάβας είναι τόσο γαλαντόμα όσο το επίθετό της και τα λαχταριστά μαμαδίστικα πιάτα της.

"Τι είναι αυτά που λες; Εγώ είμαι μια απλή νοικοκυρά. Στην εποχή μου έτσι μαγειρεύαμε", μου λέει με ειλικρινή σεμνότητα η αυτοδίδακτη μαγείρισσα που μεγαλουργεί από το 2005 στον χώρο της πάλαι ποτέ βαρελοποιίας του 1960, που βρίσκεται κρυμμένη σε ένα στενάκι πάνω από την λεωφόρο Αμφιθέας.

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε κεράσματα που δεν μπορείς να αποφύγεις

Πέντε περιπτώσεις που δεν μπορείς να πεις "όχι" στο κέρασμα. Μπορείς όμως να το απολαύσεις.

Είναι πολλά εκείνα τα στοιχεία που κάνουν εμάς τους Έλληνες να ξεχωρίζουμε από τους άλλους λαούς. Αν ξεκινήσουμε να τα αναλύουμε θα μας πάρει χρόνο, γι' αυτό θα σταθούμε σε ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα, το οποίο συναντάς συχνά (έως και καθημερινά) εκεί έξω. Αυτό θα μπορούσε να είναι η φιλοξενία, αλλά δεν είναι. Σε αυτό το κείμενο θα ασχοληθούμε με το ελληνικό κέρασμα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα Βλάχικα της Βάρης είναι η πρωτεύουσα της Τσικνοπέμπτης

Ένα οδοιπορικό στην επικράτεια των αθεράπευτα καλοφαγάδων.

Το αρνάκι έχει μπει από το πρωί στη σούβλα και σιγοψήνεται, το κοκορέτσι έχει προετοιμαστεί και περιμένει να στροβιλιστεί πάνω από τα κάρβουνα, ενώ τα παϊδάκια αναμένουν καρτερικά τη στιγμή που θα ανέβουν στη σχάρα. Όπως πολύ καλά κατάλαβες, η σημερινή ημέρα (για τους περισσότερους από εμάς) δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες. Η Τσικνοπέμπτη είναι η αγαπημένη ημέρα του Έλληνα καλοφαγά.

Διαβάστε περισσότερα

Ζάχαρη & Αλάτι: Η κρητική κρέπα που κατακτά την Αθήνα

Επισκεφτήκαμε την 24ωρη κρεπερί 'Ζάχαρη & Αλάτι' και νιώσαμε κρητική φιλοξενία.

Το 2011 ο Νεκτάριος Μαναράκης άνοιξε την κρεπερί 'Ζάχαρη & Αλάτι' στα Χανιά και γρήγορα έγινε αγαπημένο στέκι της πόλης. Ο Παναγιώτης Παπαχαραλάμπους, φίλος, συνεργάτης και πάνω από όλα λάτρης της κρέπας (ειδικά της 'Φουαντρέ', η οποία δεσπόζει και πρώτη στον κατάλογο) από το καλοκαίρι άνοιξε παράρτημα και στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
equalizer
POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO