Outnow.ch
ΦΑΓΗΤΟ

Αυτή η food blogger βρήκε τρόπο να τρώει ό,τι θέλει χωρίς να παχαίνει

Πίτσα, μπέργκερ και γλυκά αποτελούν μέρος της διατροφής της.

Για πολλούς ο Σεπτέμβρης θα μπορούσε να ονομαστεί και ως ‘ο μήνας της δίαιτας’. Οι λιπαρές αμαρτίες, στις οποίες σχεδόν όλοι μας υποπέσαμε μέσα στο καλοκαίρι, πρέπει να σβήσουν και σιγά σιγά να επιστρέψουμε σε μια σταθερή διατροφή και μια συχνότερη επαφή με το γυμναστήριο.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι, όπως η διάσημη food blogger Rebecca Raben, οι οποίοι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά με τις δίαιτες και τα γυμναστήρια και αντ’ αυτού θέλουν να συνεχίσουν να τρώνε ό,τι μα ό,τι θέλουν. Η συγκεκριμένη κυρία μάλιστα, έχει βαλθεί να μας τρελάνει μιας και σύμφωνα με τα όσα ανεβάζει στο Instagram της, καταναλώνει συνεχώς πίτσες, μπέργκερ και γλυκά, χωρίς να παχαίνει.

Ο λογαριασμός της στο Instagram με το όνομα ‘i_actually_ate_that‘ έχει κερδίσει χιλιάδες followers οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν πώς κάνει αυτή τη διατροφή, δίχως να αλλάζει ο σωματότυπός της.

Σε συνέντευξη, που έδωσε στη New York Post, η Rebecca είπε πως: “Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που τρώγαμε τα πάντα, κυρίως όμως ό,τι μας έκανε ευτυχισμένους. Για μένα αυτό ήταν tacos, nachos, πίτσες και ζυμαρικά. Ίσως θα έπρεπε να γυμνάζομαι περισσότερο, αλλά αντιμετωπίζω το φαγητό ως μια απόλαυση, δεν θα πρέπει να μπαίνει σε κουτάκια. Θα παραγγείλω ζυμαρικά, θα πάρω το χρόνο μου και θα τα απολαύσω.

Όλα πρέπει να έχουν κι ένα μέτρο, όμως. Δεν γίνεται να τρως τεράστιες ποσότητες φαγητού. Όπως καθετί στη ζωή, έτσι και στο φαγητό όλα έχουν μέτρο. Αν τρως αργά και το απολαμβάνεις, μπορείς πραγματικά να τρως τα πάντα, χωρίς να παχαίνεις”.

Αυτά τουλάχιστον λέει η Rebecca, η οποία μεγάλωσε στο Λος Άντζελες και ακολουθεί καριέρα σεφ σε διάφορα εστιατόρια. Όνειρό της είναι να καταφέρει να γίνει η γυναικεία εκδοχή του Anthony Bourdain. Δικό μας όνειρο να μπορούμε να τρώμε όλα αυτά που τρώει και να παραμένουμε αδύνατοι. Πιο πιθανό φαίνεται να πετύχει το δικό της πάντως.

Ναι, αυτή είναι η Rebecca. Αυτή που τρώει όλα τα παραπάνω.

(Κεντρική φωτογραφία: Outnow.ch)