Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις με την μπριζόλα σου

Ξέχνα ό, τι ήξερες! Ο Anthony Bourdain σου μαθαίνει πώς να τρως σωστά μία μπριζόλα.
SHARES

Όσο και να σου έχει σπάσει τη μύτη η τσίκνα και  όσο και να σου τρέχουν τα σάλια από την μπριζόλα που ψήνεται στη σχάρα, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις μόλις την βγάλεις από τη φωτιά είναι να την αγγίξεις.

Έτσι, τουλάχιστον ισχυρίζεται ο διάσημος σεφ Anthony Bourdain, ο οποίος στο παρακάτω video, είναι έξαλλος με όσους βάζουν χέρι στην μπριζόλα με το που τη δουν στο πιάτο τους.

Σύμφωνα με τον Bourdain, από τη στιγμή που η μπριζόλα βγει από τη φωτιά και για τα επόμενα 5-7 λεπτά πρέπει να μείνει ανέπαφη. Απαγορεύεται να την κόψεις, να την ζουλίξεις ή να την τρυπήσεις για να δεις αν ψήθηκε. Πρώτον, γιατί συνεχίζει να ψήνεται και δεύτερον γιατί τα ζουμιά της κυκλοφορούν σε όλο το κομμάτι κρέας και βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τη γεύση της.

Κοινώς, με το που βγάλεις την μπριζόλα από τη φωτιά, άφησε την ήσυχη και εκείνη θα σ' ανταμείψει.

Share
 

24Media Network

Super Atletico

Με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Κόστα και με μια γκολάρα του Σαούλ, η Ατλέτικο νίκησε με σκορ 4-2 στην παράταση τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το Super Cup Ευρώπης.

"Κόκκινος" ο Γκιγέρμε: Το μαρτύρησε μόνος του!

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου, Γκιγέρμε έχει μπει στην τελική ευθεία και ο 27χρονος άσος δεν... άντεξε και το... μαρτύρησε πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις. Μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, ο παίκτης της Λα Κορούνια πάτησε "like" στην επίσημη σελίδα Ολυμπιακού (PHOTO).

Έρχεται ο Γκιλιέρμε

Μέσα στις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Γκιλιέρμε για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

 
PROMO
Social Man