ΦΑΓΗΤΟ

Ήρωας υπάλληλος έβαζε μία έξτρα κοτομπουκιά σε κάθε παραγγελία για 2,5 χρόνια

Και το ίντερνετ δικαίως τον αποθεώνει.

Ο ήρωας της ημέρας, του μήνα, του έτους, αποκάλυψε το πρόσωπό του στο Twitter και δίκαια αποθεώθηκε από όποιον έχει πατήσει έστω και μια φορά το πόδι του στα McDonalds. Το όνομά του είναι Cody Bondarchuk, σώζει τον κόσμο με ορμητήριο τον Καναδά και έχει δουλέψει ως υπάλληλος για 2,5 χρόνια στη γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού. Και χάριζε απλόχερα τη χαρά και τον ενθουσιασμό στους πελάτες του.

Σκέψου τώρα να γυρνάς σπίτι σου με τη σακουλίτσα σου που έχει το αναψυκτικό σου και τις δέκα κοτομπουκιές που παρήγγειλες και να βρίσκεις μία περισσότερη. Δεν είναι και λίγο. Μιλάμε για κοτομπουκιές εδώ, δεν παίζεις μ’ αυτά.

Ο μικρός ήρωας, λοιπόν, αποκάλυψε με tweet του ότι κάθε φορά που του παραγγέλνανε δέκα κοτομπουκιές πρόσθετε και από μία ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ, ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

 

Το tweet γράφτηκε πριν τρεις μέρες και έχει ήδη συγκεντρώσει 79.600 retweets και 898.000 likes, ποσοστά δημοφιλίας Obama και βάλε δηλαδή.

Δεκάδες άνθρωποι έσπευσαν να τον συγχαρούν κάτω απ’ το post του, δημιουργώντας ένα από τα πιο αναπάντεχα viral που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

“Σίγουρα κάθε μέρα έκανες και καλύτερη τη μέρα κάποιου ανθρώπου για όσο καιρό δούλευες εκεί. Μπράβο”, του λέει ένας χρήστης, ενώ κάποιος ακόμα πιο συγκινημένος του γράφει: “Αυτό το thread με έκανε να κλάψω. Ήμουν ένας φοιτητής, ο οποίος για να τα βγάλει πέρα έκανε δυο δουλειές. Κοιμόμουν στο αυτοκίνητο, έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο και έκλεβα μικρές κέτσαπ για να φτιάχνω σούπα. Η έξτρα κοτομπουκιά ή οι περισσότερες πατάτες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά”.

Όταν κάποιος τον ρώτησε αν έστω ένας απ’ τους πελάτες το πρόσεξε, αν του είπε ποτέ “ευχαριστώ”, του απάντησε ότι δούλευε κυρίως σε drive-thru και έτσι δεν θυμάται κάποιος να του είπε κάτι. Ωστόσο, συνέχισε, ελπίζει “ότι πήγαν σπίτι τους και όταν θα είδαν την επιπλέον κοτομπουκιά, να έσκασαν έστω ένα χαμόγελο”.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, τοποθετώντας αυτήν τη μαγική έξτρα κοτομπουκιά σε κάθε συσκευασία, “έκλεψε” σχεδόν 1.600 δολάρια περίπου από την εταιρεία.

Αυτό βέβαια εξόργισε κάποιους λίγο υπερβολικούς, οι οποίοι τον αποκάλεσαν “κλέφτη”, λέγοντάς του ότι “γι’ αυτό και δεν θα πήρες ποτέ προαγωγή”. “Βασικά πήρα δύο φορές, αλλά παραιτήθηκα”, τους απάντησε και hands down, έχουμε νικητή ολοφάνερα εδώ.

Ένα χειροκρότημα για τον ήρωα. Κλαπ, κλαπ, κλαπ.