ΦΑΓΗΤΟ

Την κούπα του φαγητού στο Μουντιάλ την κερδίζουμε εμείς

Αφήστε την κούπα που θα σηκώσει κάποιος στις 15 Ιουλίου. Το θέμα είναι τι θα φάμε και θα πιούμε ως τότε.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων σε αυτή τη ζωή. Εκείνοι που βλέπουν Μουντιάλ και στο ενδιάμεσο τσιμπάνε και πίνουν το κατιτίς τους και εκείνοι που βλέπουν Μουντιάλ για να φάνε και να πιούνε με ή χωρίς φίλους.

Βλέπεις το Μουντιάλ, σε αντίθεση με άλλες διοργανώσεις, δεν θα μπορούσε να είναι μονοδιάστατο. Γι’ αυτό και κάθε βραδιά που θα του αφιερώσεις πρέπει να είναι ξεχωριστή. Εμείς εδώ στο Oneman είδαμε το πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ ακριβώς όπως θα θέλαμε να δούμε και τα επόμενα. Με καλή παρέα, λαχταριστά σνακ που δημιουργήσαμε με προϊόντα El Sabor και δροσιστικές μπίρες εζα.

Δες το βίντεο να καταλάβεις τι έγινε στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων σε αυτή τη ζωή.

 

Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνονα κάνεις την σωστή επιλογή, αλλά να δημιουργήσεις τον τέλειο συνδυασμό! Γιατί πολλοί θα διαλέξουν σνακ El Sabor και μπίρες εζα αλλά ο συνδυασμός τους είναι που θα απογειώσει κάθε μουντιαλική βραδιά.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να σου δείξουμε πως οι εζα Fine Lager και εζα Premium Pilsener μαζί με τα προϊόντα El Sabor είναι ο απόλυτος μουντιαλικός συνδυασμός.

Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να δεις πώς θα αξιοποιήσεις σωστά τα προϊόντα El Sabor και στο δικό σου σπίτι ώστε να μαξιμάρεις την απόλαυση και να προσφέρεις στον εαυτό σου και την παρέα σου ό,τι καλύτερο. Μια μικρή σημείωση μόνο. Ανεξάρτητα τα σνακ που θα ετοιμάσεις, φρόντισε να τα συνδυάσεις με μία παγωμένη μπίρα εζα. Το αν είσαι οπαδός της εζα Premium Pilsener ή της εζα Fine Lager, θα μας το πεις εσύ.

Εν αρχή ην η εζα

Μπίρες με αληθινή γεύση που δημιουργούν τις πιο αληθινές στιγμές.

Από τη μία έχουμε την εζα premium Pilsener. Μία μπίρα με πλούσιο σώμα, άρωμα και ντελικάτη πικράδα. Εύγευστη και ευκολόπιστη. Με την πρώτη γουλιά λες “εδώ είμαστε, αυτή θέλω”.

Και από την άλλη έχουμε την εζα Fine Lager. Μια ξανθιά μπίρα με γεμάτο σώμα και αρμονία γεύσης. Ευχάριστη, ευκολόπιστη και δροσιστική μπίρα με ελαφριά αρώματα και απαλή πικράδα. Μια μπίρα που ταράζει τα νερά. Τι διαλέγεις λοιπόν;

 

Όσο το σκέφτεσαι, πάμε να δούμε όμως με τι φαγητά και σνακ θα συνδυάσεις την μπίρα εζα στα δικά σου μουντιαλικά απογεύματα και βράδια.

Μίλα μου για nachos

 

Το κλασικό ευκολάκι εκείνων που δεν θέλουν να πατήσουν και πολύ το πόδι τους στην κουζίνα. Με τέσσερις γεύσεις Nachos από την El Sabor, δεν θα σταματήσεις να βάζεις το χέρι στην σακούλα και να δοκιμάζεις το αγαπημένο σου σνακ. Αλατισμένα, με τυρί, με chili αλλά και σε γεύση Texas BBQ, τα Nachos El Sabor ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς.

Η δική μας πρόταση είναι να πάρεις και τις τέσσερις γεύσεις και να τις μοιράσεις σε 4 μπωλ. Στο κέντρο βάλε τα φανταστικά έτοιμα Dips από την El Sabor για ατελείωτες βουτιές. Salsa, Cheese και Guacamole είναι οι τρεις επιλογές σου για να βάλεις στο τραπέζι και να αφήσεις τους καλεσμένους σου να πειραματιστούν.

Και μην ξεχνάς, η παγωμένη μπίρα εζα θα λειτουργήσει λυτρωτικά στον συγκεκριμένο συνδυασμό ως μικρό δροσιστικό διάλειμμα ανάμεσα στις βουτιές στα dips.

Οι παγωμένες εζα θέλουν wraps

 

Έφτασε το ημίχρονο. Πάρε στο χέρι σου μια παγωμένη μπίρα. Άφησέ τη να σου παγώσει λίγο το χέρι για να αρχίσει το μυαλό να δουλεύει και να σκεφτείς με τι θα ήταν ιδανικό να την συνδυάσεις.

Γιατί η εζα, πέρα από μία φανταστική μπίρα για να την απολαύσεις μόνη της, είναι εξαιρετική στο να συνοδεύει το φαγητό. Από ελληνικές γεύσεις θαλασσινών ή κρεατικών μέχρι μεζέδες και γεύσεις από όλο τον κόσμο. Θα πρέπει λοιπόν να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει και να ρωτήσεις και τους καλεσμένους σου τι γεύσεις προτιμούν να βρουν μέσα στις τορτίγιες που έχεις έτοιμες στην κουζίνα. Προμηθεύσου κανονικές τορτίγιες αλλά και εκείνες τις ολικής άλεσης που πολλοί προτιμούν. Κι ύστερα άπλωσε στον πάγκο της κουζίνας μερικά υλικά ώστε να μπορέσει ο καθένας να φτιάξει το δικό του wrap.

Αν θες να εμπιστευτείς εμένα, βάλε στο τραπέζι, τυρί σε κομμάτια και τριμμένο, μπέικον ψημένο και ζαμπόν ή γαλοπούλα, κομμάτια ψημένο κοτόπουλο ή και τόνο. Και δίπλα σε αυτά διάφορα λαχανικά που θα δροσίσουν την κάθε τορτίγια. Ντομάτα, αγγούρι, μαρούλι ακόμα και καλαμπόκι ή μανιτάρια μπορούν να χωρέσουν στην φαντασία του κάθε τορτιγιοδημιουργού.

 

Για το τι θα βάλεις μέσα στην τορτίγια για να “γλιστράει” μην ανησυχείς ούτε λεπτό. Κι αυτό γιατί η El Sabor έχει κάποιες έτοιμες σάλτσες για να τεστάρεις. Πέρα από τα dips που μπορούν να σου χρησιμεύσουν και εδώ, υπάρχουν οι εξής τέσσερις σάλτσες: Jalapeno Cheese Sauce, Sweet and Sour Sauce, Picante Sauce και BBQ Sauce.

 

Όπως αντιλαμβάνεσαι οι συνδυασμοί για να δημιουργήσεις τα wraps σου είναι πραγματικά αμέτρητοι.

Πάρε μία παγωμένη μπίρα εζα Fine Lager ή εζα Premium Pilsener στο χέρι κι άσε τη δροσιά και τη γεύση της να σου ξεθολώσουν το μυαλό για να κάνεις την ιδανική επιλογή και να φτιάξεις τις τορτίγιες που θα σε οδηγήσουν στην κούπα.

Άναψε το μάτι, πιάσε μια εζα

 

Αυτό είναι το τρίτο level δημιουργίας για το φετινό Μουντιάλ. Κι αυτό γιατί με ένα τηγάνι και όρεξη μπορείς να δημιουργήσεις νόστιμα πιάτα σε λίγα μόνο λεπτά. Πρώτα όμως μια γουλιά μπίρα εζα για να μπορέσεις να ξεδιπλώσεις το μαγειρικό σου ταλέντο. Για τα quesadillas, αρκεί να βάλεις την τορτίγια στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και να αρχίσεις να προσθέτεις υλικά μέχρι να ζεσταθεί το τυρί. Διπλώνεις την τορτίγια και την σερβίρεις άμεσα δίπλα σε ένα από τα dips ή της sauces της El Sabor.

Για τα παραδοσιακά fajitas, δεν έχεις παρά να σωτάρεις κοτόπουλο με πιπεριές, κρεμμύδι και ό,τι άλλο λαχανικό θες και να προσθέσεις τη γέμισή σου σε mini ή μεγάλες τορτίγιες. Όπως αντιλαμβάνεσαι από τα παραπάνω, τα σνακ δεν θέλουν ούτε κόπο ούτε μανούρα. Μόνο σωστό προγραμματισμό και όρεξη να προσφέρεις σε εσένα, την κοπέλα σου ή την παρέα σου μια φανταστική βραδιά.

Ας κρατήσουμε όμως τρία βασικά tips για το φετινό Μουντιάλ

α) να γεμίσεις τα ντουλάπια σου με τις γεύσεις El Sabor που προτιμάς,

β) πριν σωτάρεις το κοτόπουλο να το μαρινάρεις με lime και κύμινο πέρα από αλάτι, πιπέρι και σκόρδο και

γ) να έχεις άφθονες παγωμένες μπίρες εζα στο ψυγείο γιατί θα σου χρειαστούν σε όλα τα καλοκαιρινά βράδια του Μουντιάλ.