ΦΑΓΗΤΟ

Το σούπερ μάρκετ του αύριο είναι ο ‘παράδεισος’ των εργένηδων

Ή αλλιώς πώς θα λύσεις μια για πάντα το 'πρόβλημα' του φαγητού στην καθημερινότητά σου.

Το φαγητό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της καθημερινότητάς μας. Μέσα σε μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις, ρουτίνα, κούραση και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, το φαγητό παραμένει απόλαυση. Γι’ αυτό και κάθε τι που τρως, από το πρωινό και το γρήγορο snack στη δουλειά μέχρι το βραδινό, θες να είναι νόστιμο, να ικανοποιεί τον ουρανίσκο σου και να σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις τη μέρα σου.

Εκτός από απόλαυση όμως, το φαγητό, για πολύ κόσμο είναι ένα καθημερινό ‘πρόβλημα’. Πριν προλάβεις να δυσανασχετίσεις, θα σου εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε.

Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι. Από τη μία είναι αυτοί που λατρεύουν να μαγειρεύουν, αυτοί που ακόμα κι αν έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο θα ξεκλέψουν λίγη ώρα για να φτιάξουν το φαγητό τους ή να προετοιμάσουν τα ταπεράκια που θα πάρουν στη δουλειά την επόμενη μέρα. Από την άλλη είναι όλοι εκείνοι που δεν έχουν ούτε το χρόνο, αλλά ούτε και τη διάθεση να μαγειρέψουν, θέλουν όμως να απολαμβάνουν νόστιμα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όταν δε, δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, οφείλεις να βρεις το μέρος όπου θα γίνει το ‘στέκι’ σου για το καθημερινό φαγητό σου, ένα μέρος που θα είναι ο ‘παράδεισός’ σου κάθε φορά που το στομάχι σου ξεκινά να γουργουρίζει. Στην ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Γιατί «στην καρδιά» της Κηφισιάς (συμβολή οδών Κασαβέτη και Λεβίδου), ήρθε το νέο Grab & Go της ΑΒ.

 

Το νέο αυτό concept ‘κουμπώνει’ ιδανικά στις ανάγκες κάθε ανθρώπου εκεί έξω που θέλει να απολαμβάνει καθημερινά νόστιμες γεύσεις, on the go, σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που εμπιστεύεται. Όπως, δηλαδή, εμπιστεύεσαι το φαγητό της μαμάς σου, έτσι εμπιστεύεσαι και τα προϊόντα και τις επιλογές που βρίσκεις καθημερινά στην ΑΒ, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

– Το πρωί ξεκινάς με έναν ωραίο καφέ, από την εκλεκτή ποικιλία Buondi Arabica ή ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα, ενώ μπορείς να συμπληρώσεις το πρωινό με ζεστές σφολιάτες «στο χέρι», είτε κάνεις τις αγορές σου στο κατάστημα της Κηφισιάς, είτε είσαι απλά περαστικός. Κι αν έχεις βαρεθεί τα σφολιατοειδή, μπορείς να επενδύσεις σε φρέσκα sandwiches ή ζεστές πίτες.

– Αν θες ένα υγιεινό snack για να κάνεις ένα γρήγορο διάλειμμα από τη δουλειά ή για το δρόμο φεύγοντας από τη δουλειά, στο νέο χώρο της ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρονται φρέσκιες φρουτοσαλάτες, γευστικά smoothies και δροσιστικοί χυμοί από φρέσκα φρούτα εποχής.

 

– Το μεσημέρι μπορείς να απολαύσεις ένα σπιτικό φαγητό, φτιαγμένο με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι που θα έβαζε και η μαμά σου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο αγαπημένο, ολόκληρο, φρέσκο, ψημένο κοτόπουλο ΑΒ, τις ζεστές σούπες που τώρα τον χειμώνα είναι ό,τι πρέπει και φυσικά τα έτοιμα γεύματα “AB You’ll love” με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη. Τι άλλο να ζητήσεις;

Αν μάλιστα συνυπολογίσεις ότι όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις σε ένα νέο χώρο που σχεδιαστικά χαρακτηρίζεται από δυναμικά βιομηχανικά στοιχεία και σύγχρονες, παλ αποχρώσεις που του προσδίδουν μια πιο μοντέρνα νότα και τον κάνουν να ξεχωρίζει, τότε ακόμα κι αν βρεις το χρόνο, δεν θα θελήσεις ποτέ ξανά να μαγειρέψεις στο σπίτι.

Ποικιλία, ποιότητα και νοστιμιά. Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά είναι αυτά που ζητάμε όλοι από το φαγητό μας. Γι’ αυτή τη μικρή στιγμή απόλαυσης στην καθημερινότητά μας. Στο Grab & Go θα βρεις όλα όσα ζητάς. Κι αν επισκεφτείς το κατάστημα απλά για να κάνεις τα ψώνια της εβδομάδας σου, θα αναβαθμίσεις την αγοραστική εμπειρία σου απολαμβάνοντας υπέροχες γεύσεις on the go.

Το ‘πρόβλημα’ του φαγητού λύθηκε, έτσι δεν είναι;