ΣΤΟ ΡΑΦΙ

Ψήφισε ποιο επιτραπέζιο έχεις λιώσει περισσότερο

Από Risk και Monopoly μέχρι Γκρινιάρη και Μάντεψε Ποιος, η δύναμη να αναδείξεις το παιχνίδι που σε κράτησε ώρες μακριά από την πραγματικότητα είναι στο χέρι σου.

Στο κοντέρ της καθημερινότητας του καθενός από εμάς, υπάρχουν γραμμένα πολλά χιλιόμετρα πιονιών που προσπαθούν επιτακτικά να τερματίσουν πρώτα.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς η Κάισσα έγινε η Κάισσα που όλοι κολλήσαμε;

Μιλήσαμε με τον υπεύθυνο του πιο αγαπημένου brand επιτραπέζιων στον πλανήτη. Υπερβολή. Της Ελλάδας.

Μια Κυριακή του Μαρτίου που μας πέρασα, κάθισα και έγραψα για ένα επιτραπέζιο που μου έχει χαρίσει ίσως τις δυνατότερες στιγμές γέλιου της μέχρι τώρα καριέρας μου στο χώρο των 'πονάει η κοιλιά μου, φτάνει'.

Διαβάστε περισσότερα

Το Xbox Arena Festival έδειξε το δρόμο

Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερό φορολογικό σύστημα και gaming events σαν και αυτό.

Σε προειδοποιήσαμε (σχετικά) έγκαιρα για το Xbox Arena gaming event, το οποίο έλαβε χώρα την Πέμπτη 19 Μαΐου στο Κτήριο 56 (Ελληνικός Κόσμος). Για να είμαι φουλ ειλικρινής, δεν πήγα με την πιο ελαφριά καρδιά, καθώς περίπου την ίδια ώρα έπεφταν κορμιά στο ΣΕΦ στον πρώτο τελικό της Α1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Όμως, η δουλειά έρχεται πρώτη, 1-0.

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι στο Xbox Arena Festival

Για να παίξουμε, να διαγωνιστούμε, να χορέψουμε και αργά να κοιμηθούμε.

Πέμπτη 19 Μαΐου το gaming γιορτάζει. Πού; Κτήριο 56, Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος).

Διαβάστε περισσότερα

Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις το Assassin’s Creed;

Ότι το ξέρεις, το ξέρεις, το θέμα είναι πόσο καλά (το ξέρεις). Για να σε δω, γνώστη κουκουλοφόρε.

Τα videogame quiz σου αρέσουν, όπως φαίνεται. Και, με μεγάλη μου χαρά, διαπιστώνω ότι συμμετέχουν όχι απλά παίκτες, αλλά παικταράδες, που μάλιστα τα θέλουν και πιο δύσκολα, όπως διάβασα στο σχετικά πρόσφατο διαγώνισμα για το Metal Gear Solid.

Διαβάστε περισσότερα

Uncharted 4: Το Τέλος Eνός Κλέφτη. Και τι τέλος, ε;

Φτάσαμε στον προορισμό μας, στη γιορτή του gaming με οικοδέσποινα την Naughty Dog.

Ναι, είναι το τελευταίο Uncharted. Τουλάχιστον έτσι λένε στην developer Naughty Dog και δεν έχουμε λόγο, σε πρώτη φάση, να μην τους πιστέψουμε. Αν θα υπάρξει αργότερα κάποιου είδους spin-off μην με ρωτάς, δεν το ξέρω. Εκείνο που γνωρίζω είναι πως τον λίγο υπερφίαλο, λίγο Indiana Jones, λίγο Lara, ή απλώς Nate (the Great) τον μάθαμε τον Δεκέμβριο του 2007, χωρίς φοβερές τυμπανοκρουσίες. Αλλά μας κέρδισε, άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα Easter Eggs στο gaming τα βρίσκεις και τα παίζεις

Ελάχιστη η σχέση τους με το Πάσχα, αποτελούν τα καλά (;) κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα του αγαπημένου μας χόμπι.

Το Πάσχα των Ελλήνων καλά κρατεί, σε όρους μασαμπούκας. Το ζωικό βασίλειο έχει υποστεί σοβαρότατες απώλειες, αλλά προσπαθεί να διατηρήσει τις δυνάμεις του, κυρίως γιατί Πάσχα θα έχουμε και του χρόνου (λογικά), οπότε πάλι θα πρέπει κάτι να τσιμπήσουμε. Το ίδιο ισχύει και για τα αυγά, ιδίως τα σοκολατένια που δέχονται καθημερινά άνανδρες επιθέσεις από σοκολατοβόρα όντα μεταμορφώμενα σε αθώα παιδάκια, ενώ τίμιο θα είναι οι μεγάλοι να μην βγάλουμε την ουρά μας εκτός.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO