ΣΤΟ ΡΑΦΙ

Οι αγαπημένοι μας κακοί στα videogames

Love and hate what a beautiful combination λένε οι Erasure. Μας αρέσει δεν μας αρέσει (το τραγούδι), δίκιο έχουν.

Love to hate, hate to love, περίεργες καταστάσεις. Καλός κακός (σχήμα οξύμωρο) στα videogames σημαίνει να τον σιχαίνεσαι μόνο που τον βλέπεις, καθώς έτσι επιτελεί στο ακέραιο το ρόλο του, είναι το ενδεδειγμένο αντίπαλο δέος απέναντι στον ήρωα. Από την άλλη, ανάλογα με το παιχνίδι και τους στόχους του, μπορεί και να συμπαθήσεις έναν εχθρό, να κατανόησεις τους λόγους που στάθηκε στο δρόμο σου.

Διαβάστε περισσότερα

Ζήσαμε πρωτόγονες εμπειρίες στο Far Cry Primal

Θα μπορούσαν να ήταν και πρωτόγνωρες, αν η Ubisoft αποφάσιζε να απομακρυνθεί από τη μανιέρα της.

Δεν έχουμε πολύ καιρό που ασχοληθήκαμε με το Far Cry ως σειρά παιχνιδιών (check εδώ) και γράψαμε δύο κουβεντούλες για το Primal, τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό και τα λοιπά. Πλέον, το μέλλον έγινε σήμερα, και μετά το τέλος της βασικής ιστορίας και κοντά 40 ώρες στη γη του Oros, έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε με ασφάλεια για το νέο μέλος της φυλής FC, για το τι είναι και τι ντεν είναι που θα έλεγε και ο Ντούσκο.

Διαβάστε περισσότερα

Μπορεί μία επιδημία να φέρει το χάος;

Μάθαμε τα πάντα για την χτυπημένη από θανατηφόρο ιό Νέα Υόρκη και σου τα μεταφέρουμε λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του Tom Clancy's The Division.

Μένουν μόλις λίγες ημέρες για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Tom Clancy's The Division στις 8 Μαρτίου. Λίγοι εκλεκτοί έπαιξαν την closed beta ένα μήνα νωρίτερα, όσοι πρόλαβαν έπαιξαν την open beta πριν λίγες ημέρες και πλέον ετοιμαζόμαστε για την επίσημη κυκλοφορία, η οποία σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Ραντεβού στην Dark Zone για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Jungle Speed νικάει αυτός με τις λιγότερες γρατσουνιές

Μία δημοσιογράφος γράφει για το βασιλιά των επιτραπέζιων και σε μυεί στη λατρεία της αρπαγής ενός 'τοτέμ' πιο εθιστικού και από τον εθισμό.

Αν κάποιος μου ζητούσε να του κάνω μία δήλωση για τα επιτραπέζια παιχνίδια τότε θα τον κοιτούσα με ψαρωτικό ύφος του στυλ 'μα, τι ερώτηση είναι αυτή, για ποια με πέρασες' και πριν ανοίγει η γη να τον καταπιεί θα του έλεγα με ένα τεράστιο χαμόγελο: 'Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι η πιο φανταστική ανακάλυψη που μπορεί να κάνει μία παρέα'.

Διαβάστε περισσότερα

Δέκα sequels 'μοναχικών' videogames που θα θέλαμε να παίξουμε

Παιχνίδια που ψάχνουν το ταίρι τους, το πολυπόθητο Νο2 που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει.

Τα sequels θεωρούνται εδώ και μερικά χρόνια η μάστιγα του gaming, ίσως όχι όσο οι μικροσυναλλαγές και το επί πληρωμή «έξτρα» περιεχόμενο κατά τη γνώμη μου, αλλά ως πρόβλημα που μπλοκάρει τις φρέσκες ιδέες. Στο καθεστώς που ζούμε, λίγα είναι τα επιτυχημένα games που έχουν αντισταθεί στο δέλεαρ της συνέχειας που θα φέρει λεφτά στο ταμείο. Βέβαια, υπάρχουν και τα ποιοτικά παιχνίδια που όμως δεν πήγαν καλά εμπορικά, οπότε γάτος είναι αυτός που νιαουρίζει στα κεραμίδια και δεν προσελκύει sequel. 

Διαβάστε περισσότερα

Τα 18-1 καλύτερα εξώφυλλα του μήνα

Μια ματιά στα ωραιότερα εξώφυλλα που είδαμε τον Φλεβάρη, από τον Τραμπ και τον Μπόουι μέχρι τους 200 εκατομμύρια singles της Κίνας και το design του 20ού αιώνα.

Στο ΟΝΕΜΑΝ αγαπάμε τα περιοδικά, και η ταυτότητα ενός περιοδικού είναι πρώτα και κύρια το εξώφυλλό του. Ευχάριστο λοιπόν το ότι πλέον βλέπουμε πιο ωραία εξώφυλλα από ποτέ, και είναι και ευκολότερο από ποτέ να φτάσουν σε εμάς ακόμα κι από τις πιο μακρινές χώρες. Μια φορά το μήνα, μαζεύουμε λοιπόν μερικά από τα ωραιότερα εξώφυλλα των περασμένων 4 εβδομάδων και τα ποστάρουμε εδώ για λίγο χάζεμα.

Διαβάστε περισσότερα

7-1 λόγοι για τους οποίους αγαπάμε Hitman και Αgent 47

Κι ευτυχώς, το -1 δεν είναι videogame φύσης. Πάμε μωρή καραφλοσκοτώστρα.

Καραφλός πράκτωρ είναι ένας και αείμνηστος. Κι ο καραφλός δολοφόνος ένας είναι, αλλά ζει ψηφιακά και φέρνει τον θάνατο στους υπόλοιπους, τριχόβιους ή μη.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO