ENTERTAINMENT

Το hot chocolate stick θα την κάνει να σε ερωτευτεί ξανά

Φέτος κάνουμε την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πραγματική γιορτή αγάπης.

Φέτος για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, προτείνουμε να πρωτοτυπήσεις και να προσφέρεις στην καλή σου ένα διαφορετικό γλυκό δώρο.

Τα Hot Chocolate Sticks είναι υπέροχη χειροποίητη σοκολάτα σε stick που λιώνει μόλις έρθει σε επαφή με ζεστό γάλα και γίνεται ένα υπέροχο γλυκό ρόφημα. Αυτό που θα απολαύσεις παρέα με την αγαπημένη σου το πρωί του Βαλεντίνου και ταυτόχρονα θα έχεις κάνει την καλή πράξη της εβδομάδας καθώς η εταιρεία Papaspirou φέτος δημιούργησε ειδικές συσκευασίες για δύο και δίνει τα έσοδα σε καλό σκοπό.

Μοιράζουμε λοιπόν, την αγάπη μας έμπρακτα, καθώς από τις 12 Φεβρουαρίου και έως τις 18 Φεβρουαρίου για κάθε αγορά Hot Chocolate Sticks Papaspirou, από τα καταστήματα Κηφισιάς, Χαλανδρίου και στις Αχαρνές, δίνουμε 1€ στον οργανισμό ΔΕΣΜΟΣ.

Ο Δεσμός στοχεύει στην αντιμετώπιση διαπιστωμένων ανθρωπιστικών και κοινωνικών αναγκών με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση έκτακτων αναγκών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στη συσκευασία θα βρείτε και τις απολαυστικές αγαπησιάρικες οδηγίες χρήσης.

 

Κι όταν το απολαύσεις κάνε το post της αγάπης με selfie για δύο και @Papaspirou και @Desmosgr ώστε να δείξουμε την αξία της προσφοράς με εύκολο και γλυκό τρόπο!

Μοιράστε την αγάπη σε όσους την έχουν πραγματική ανάγκη, προσφέροντας μαζί με τις γευστικές απολαύσεις Papaspirou και γεμίστε τον κόσμο μας με το πιο γλυκό συναίσθημα!