ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Και τώρα, ο Ray Liotta θα φάει ξύλο

Σε μια αποκλειστικά σκηνή από το γκανγκστερικό θρίλερ “Σκότωσέ Τους Γλυκά” με τον Brad Pitt φυσικά, όχι στην πραγματικότητα. Υποθέτουμε.

Ο Τζάκι Κόγκαν (Brad Pitt) είναι ένας επαγγελματίας μπράβος, που φροντίζει ορισμένοι κανόνες της Μαφίας να παραμένουν σεβαστοί… απλά σκοτώνει οποιονδήποτε τους παραβιάζει. Όταν κάποιοι ληστεύουν ένα μεγάλο χαρτοπαιχτικό παιχνίδι, που διεξαγόταν υπό την προστασία της Μαφίας, ο Κόγκαν θα αναλάβει να τους εντοπίσει και να επαναφέρει την τάξη στην τοπική κοινωνία.

H ταινία είναι η νέα συνεργασία ανάμεσα στον Brad Pitt και τον σκηνοθέτη Andrew Dominik, ο οποίος είχε διευθύνει τον Pitt και στο εξαιρετικό “Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ”. Η ταινία είχε αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και ο ιδανικός συνδυασμός ατμοσφαιρικής βίας και στοχασμού είχε δώσει στον διάσημο σταρ ένας από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του.

Το θέμα είναι, ο Ray Liotta τι φταίει σε όλα αυτά;

Να η αποκλειστική σκηνή της ταινίας “Σκότωσέ Τους Γλυκά” που εξασφάλισε το ΟΝΕΜΑΝ.

 

Πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt, Richard Jenkins και Ray Liotta, ενώ το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο “Cogan’s Trade”. Σκηνοθετεί ο Andrew Dominik.

 

Το “Σκότωσέ Τους Γλυκά” βγαίνει στις αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου από την Audio Visual.